Tulevia tapahtumia

huhti
28
Tapahtumat

Kesäleirit 2018 järjestetään KaVo -salin tiloissa,
Kaarelantie 12 A.

I   Leiri 4.6 - 8.6.2018 klo 9:00 - 15:00            155€

II  Leiri 11.6 - 15.6.2018 klo 9:00 - 15:00       155€

III Leiri 30.7 - 3.8.2018 klo 9:00 - 15:00         155€

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta ( sisältää ohjatun toiminnan, lounaan, välipalan ja t-paidan)

Jos sama lapsi osallistuu perättäisille leireille, saa toisen leirin hinnasta 10 % alennusta.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut 5.3.2018.

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 1. luokalle meneville –3. luokkalaisille tytöille ja pojille. 
Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!

Katso llisätietoja ja ilmoittaudu   Kannelmäen Voimistelijoiden kotisivujen kautta!

huhti
28
Tapahtumat

la 28.4. klo 12–14 Lasten ja nuorten Enkeli-paja

Pajassa Kanneltalon aulassa maalaillaan enkeleitä osallistuen samalla kaupunkitaidehankkeeseen. Enkeli-hanke on Helsingin alueella toteutettava kaikille lapsille suunnattu taideprojekti, jossa luodaan moniäänistä enkelikuvastoa. Maalausten pohjalta toteutetaan julkisen tilan taideteos syksyllä 2018. Hanketta vetää kuvataiteilija Raita Virkkunen ja taidekäsityöläinen Kaisa Barbieri.

Vapaa pääsy ;)

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi
huhti
28
Tapahtumat

Matka maailman ääniin

Kohtaamisia äänen ja liikkeen risteyksissä, isoilla väylillä ja pienillä poluilla. Interaktiivinen musiikkia ja liikettä yhdistelevä esitys perheille. Matkanjohtajina Aili Järvelä, Anna-Karin Korhonen ja Aino Rättyä.

Aino Rättyä on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä valmistunut taiteen moniosaaja. Pianon vapaa säestys ja pop/jazz-laulu ovat Ainon pääinstrumentteja, mutta hän tuntee myös vahvaa paloa tanssin ja musiikkiteatterin maailmaan ja onkin toiminut sekä koreografina että näyttelijänä useissa musikaaleissa. Aino opettaa aktiivisesti pianoa, laulua ja etnisiä tansseja, kuten itämaista ja bollywood-tanssia.

Kansanmusiikkiin kasvaneen Aili Järvelän koukeroisen polun tienviittoina ovat olleet useat eri genret, joista hänen kulkuaan ovat määrittävimmin johdatelleet kansanmusiikin lisäksi pop, jazz, maailmanmusiikki sekä eri aikakausien taidemusiikki. Kaustislaislähtöinen Järvelä tunnetaan paitsi laulajana, lauluntekijänä, säveltäjänä, sovittajana, viulistina, tuottajana, tämmärinä, näppäripedagogina, Järvelän pelimannina, sekä freelance-muusikkona useista eri yhtyeistä ja yhteyksistä.

Anna-Karin Korhonen tunnetaan kanteleensoittajana, pianistina, säveltäjänä ja sovittajana. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian klassisen musiikin, sekä kansanmusiikin aineryhmistä, joista jälkimmäisessä hän toimii tällä hetkellä opettajana. Korhonen on tehnyt paljon produktioita kansanmusiikin, teatterimusiikin ja lastenmusiikin parissa sekä Suomessa että ulkomailla. Korhonen muodostaa kansanklassikoita uudistavan EVA-trion yhdessä Essi Wuorelan ja Vesa Norilon kanssa.

la 28.4. klo 14, vapaa pääsy, kesto noin 40 min

Ikäsuositus 4+

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

huhti
30
Tapahtumat

Nyt lauletaan! – yhteislaulua 30.4. klo 18

Mikään ei ole niin mukavaa kuin laulaminen – paitsi tietenkin yhdessä laulaminen! Kanneltalon kahvilan yhteislauluilloissa on tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä. Laulattajana Mari Kätkä.

Vapaa pääsy!

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

touko
05
Tapahtumat

Maununnevan ja Hakuninmaan siivoustalkoot
la 5.5.2018 klo 10:00 - 14:00

Tämä on osa Hgin kaupungin siivouskampanjaa. 

Kuormalava, säkit ja pihdit saa hiekotusvaraston vierestä; lähellä rakannettevaa harjoitusjäähallia; Kaarelanraitin ja Kaarelantien kiertoliittymän vieressä.

Lisätietoja http://hyvakasvaa.fi/kevatsiivoustalkoot/  ja sillä sivulla talkootiedote2018.pdf

Kaikki mukaan.

Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n hallitus

Menneitä tapahtumia

huhti
23
Tapahtumat

ma 23.4. klo 17–19  Kanneltalon kahvila, Klaneettitie 5, Helsinki

Sinustako kasvilähettiläs? Pistäydy kuulemaan lisää kasvilähettilään kunniatehtävästä ja nauttimaan virvokkeita kevään antimista!

Kasvilähettilään tehtävänä on kerätä hänelle nimitettyä kasvia kesällä 2018 ja säilöä sitä talvea varten. Säilötty kasvi tulee saataville Lähirohtolan jakelupisteeseen eli taide-installaatioon, joka tulee esille Kanneltaloon sekä jää myös myöhemmin naapuruston käyttöön. Installaatiosta kuka tahansa voi hakea säilöttyjä kasveja omaan käyttöönsä. Jokainen kasvilähettiläs saa tietopaketin omasta kasvistaan, perehdyttäminen tapahtuu yhden päivän aikana toukokuussa 2018. Opastamassa ovat taiteilija Mari Keski-Korsu ja kasvilääkintään erikoistunut kansanparantaja Maaria Alén.

Kasvilähettiläs voi myös omatoimisesti järjestää kävelyjä, jakaa tietämystään kasvilajista ja kerätä yhdessä ystävien, naapurien tai sukulaisten kanssa. Kasvilähettiläs voi osallistua myös Mari Keski-Korsun keräilykävelyille kesän aikana. Kasvilähettilään oma kasvi voi olla esim. voikukka, piharatamo tai koivu yms. jotka kasvavat alueella luonnostaan.

Lähirohtola on osa Helsingin Taiteilijaseuran Taidekehä-hanketta jossa taiteilija Mari Keski-Korsu luo yhdessä Kaarelan alueen asukkaiden kanssa yhteisötaideteoksen, jonka taustalla on ajatus kasveista ihmisten kumppaneina, auttajina ja terveyden tukijoina.

www.kanneltalo.fi
huhti
18
Tapahtumat

Nature_Theatre_of_Oblivia_065_Photographer_Saara_Autere(1).jpgNature Theatre of Obliviassa ryhmä luo näyttämölle omintakeisella esityskielellään metsän, sen eläimet ja kasvit. Teoksen lähtökohtia ovat kokemukset ja mielikuvat metsästä, metsän tuttuus ja vieraus, sekä metsä niin paikkana kuin mielentilana.

Nature Theatre of Oblivia on meditatiivinen mutta samalla erityislaatuisia koomisia elementtejä sisältävä teos, jossa ei ole puhetta. Katsoja kuulee ainoastaan metsän äänet. Teoksessa katsoja on mukana rentouttavalla luontoretkellä, jossa voi bongata erilaisia metsän asukkeja ja elää niiden mukana aamuhämärästä auringonlaskuun.

Oblivia on v. 2000 perustettu esitystaideryhmä, jonka kollektiivisesti toteutetuilla teoksilla on oma tunnistettava tyyli, jossa yhdistyvät konseptuaalisuus, minimalismi ja komiikka. Esitys on toteutettu osana Theater Rampen ja Künstlerhaus Stuttgartin TECHNE-projektia, joka tutkii luontoa ja teknologiaa. Nature Theatre of Oblivian toinen osa on puhelimeen ladattava taskuesitys, jossa ryhmä tuo Arilyn-mobiilisovelluksen kautta esityksen eri hahmot teatteritilan ulkopuolelle katsojan mukaan.

 

Esityksen maailman ensi-ilta oli Stuttgartissa kesäkuussa 2017 ja Suomen ensi-ilta Mad House Helsingissä helmikuussa 2018.

Nature Theatre of Oblivia

18.-20.4. ke-pe klo 19.00

Kanneltalo, Kannelmäki, Klaneettitie 5

Liput: 15/12 € www.lippu.fi (suora linkki: bit.ly/2G25Tqi) tai Kanneltalon lipunmyynnistä.

maalis
26
Tapahtumat
Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous jäsenille pidetään 26.3.2018 klo 19:00 osoitteessa Kaarelantie 86, kerhohuoneisto. 

Ennen vuosikokousta klo 18-19 TEEMAILTA: VIEMÄRIEN SANEERAUS SUKITUSMENETELMÄLLÄ. Sukitus ei vaadi rakenteiden rikkomista. Picote Oy:n myyntipäällikkö Toni Vepsä esitelmöi aiheesta. Lisätietoja osoitteessawww.picote.fi

Vuosikokouksen asialista
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan sekä kahden ääntenlaskijan valitseminen
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Asialistan hyväksyminen
5. Hallituksen laatiman vuoden 2017 toimintakertomuksen esittely
6. Vuoden 2017 tilinpäätöksen esittely
7. Toiminnantarkastajien antaman lausunnon esittely
8. Tilinpäätöksen vahvistamisesta päättäminen
9. Hallituksen ja muiden tilivelvollisten vastuuvapaudesta päättäminen
10. Kokouksen päättäminen
Yleistä keskustelua Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n ajankohtaisista asioistaMuistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi Omakotiliittoon tai suoraan Kaarelan omakotiyhdistykselle oky.palaute@gmail.com Näin varmistat, että saat aina tiedon tulevista tapahtumista
Kaarelan omakotiyhdistys ry
Halllitus
maalis
24
Tapahtumakalenteri

Kannelmäki_pääsiäismyyjäiset.jpgTervetuloa perinteisiin pääsiäismyyjäisiin Kannelmäen kirkolle (os. Vanhaistentie 6) !

 Leivonnaisia, käsitöitä, pääsiäiskoristeita, arpajaisia ja buffet. Mukana ovat seurakunnan Lähetyspiiri ja Työtupa, Lapsi- ja nuorisokuoro Kannelkellot ja Kannelmäen Martat.

 

maalis
22
Tapahtumat

- - - - -

TAPAHTUMIA

to 22.3. ja pe 23.3. klo 19

Circo Aereo & Thom Monckton: The Artist

Taiteilija koittaa aloittaa luomistyötään, mutta inspiraatio on hukassa. Keskittyminen harhailee, tyhjä kangas kauhistuttaa ja työvälineet ovat kadonneet ateljeen syövereihin. The Artist on hulvaton klovneriaa ja fyysistä teatteria yhdistelevä esitys taiteilijan rankasta työrupeamasta, jonka aikana päädytään akrobaattisiin suorituksiin työn viimeistelemiseksi.

Esityksen ovat suunnitelleet Circo Aereon taiteellinen johtaja, sirkustaiteilija ja koreografi Sanna Silvennoinen sekä fyysisen teatterin armoitettu taitaja, kansainvälisesti palkittu sirkustaiteilija Thom Monckton. Heidän edellinen yhteistyönsä, The Pianist, nousi yleisö- ja arvosteluhitiksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja tällä hetkellä sitä on esitetty lähes 300 kertaa ympäri maailmaa.

The Artist: Thom Monckton

Ohjaus: Sanna Silvennoinen

Suunnittelu: Thom Monckton & amp; Sanna Silvennoinen

Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi

Äänisuunnittelu: Tuomas Norvio & amp; Atte Kantonen

Pukusuunnittelu: Kati Mantere

Konsultointi: Eveliina Hämäläinen

Tuotanto: Circo Aereo, Ateneum-sali & amp; Helsingin juhlaviikot]

Kesto 60 min, ei väliaikaa

Ikäsuositus: 5 +

Liput 15/12 €

Lippu.fi

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

maalis
16
Tapahtumat

Kaikille avoimissa Ompelulaneissa Värkkäämön ompelukoneet ja saumurit ovat tekijöiden käytössä koko illan aina puoleen yöhön saakka. Koneiden lisäksi tarjoamme ompeluapua sekä jonkin verran maksuttomia materiaaleja. Kirjaston lainauskärryn avulla voi tutustua aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen ja etsiä inspiraatiota omiin projekteihin. Nuorten pitämä kahvila tarjoaa osallistujille kahvia ja pientä makeaa.

Kevään 2018 Ompelulanit järjestetään perjantaina 16.3. klo 18-24 Kanneltalon aulassa (os. Klaneettitie 5, 00420 Helsinki).


Julia Jämiä

Käsityöohjaaja

Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Nuoriso

julia.jamia@hel.fi
p. 040 6411 707

Värkkäämö

www.kantsu.munstadi.fi/varkkaamo

FB: http://www.facebook.com/varkkaamo

IG: @varkkaamo

Käyntiosoite: Klaneettitie 5, 00420 Helsinki​

helmi
24
Tapahtumat

 

Kantsun Kirppis järjestetään


Kantsun Olohuonee
lla la-su 24.-25.2. klo 11-18.

.
Olohuoneen minikirppiksen lisäksi paikalla kantsulaisia myyjiä.


Pop-Up -kahvilasta herkkuja hetkeen ;)


Maksuton pysäköinti  takapihan parkkipaikalla kiekolla 4

tuntia.
Järjestelytiimi on paikalla Kantsun Olohuoneella klo 10

alkaen
molempina päivinä.

Tervetuloa tekemään löytöjä!kirpputorikuva

 


helmi
17
Tapahtumat

Dance competition 2018