Kuvia Metälästä

Muita aiheita

Seuran vuosikokous pe 20.4, kylätapaaminen siirtyy

Seuran vuosikokous perjantaina 20.4.2017 klo 18.00 Vanha-Käpylän VPK:lla, osoite Krämertintie 8.

Tule tapaamaan Metsälä-Seuran jäseniä ja keskustelemaan Metsälän asioista. Kerro omat toiveesi seuran tominnasta ja mitä omalta kaupunginosaltasi odotat.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  • Vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös
  • Vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja budjetti
  • Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten valinta
  • Muut asiat

Tilaisuudessa kahvitarjoilu

Joudumme siirtämään kylätapaamista, sillä remontti ravintola Janossa jatkuu yhä ja tien toisella puolella oleva ravintola on puolestaan lopettanut. Jäämme odottamaan Janon aukeamista.

Metsälä-Seura ry

Yleiskaava etenee toteutukseen Metsälän lähialueilla

Kaupunkisuunnitteluvirasto on julkaissut esityksen Helsingin uuden yleiskaavan toteuttamisohjelman lyhyen aikavälin painopisteet, joka on sisältää myös Metsälää koskevia suunnitelmia. Esitykseen voi tutustua alla olevasta linkistä, Metsälää koskevat eityisesti sivut 18-25:


Metsälä on 1910-luvulla alkunsa saanut luonnonläheinen asuinalue Keskuspuiston kupeessa. Metsälän eteläosaan on sijoittunut pienteollisuutta ja toimistoja. Alueella toimii mm. Metsälä-Seura, jonka tavoitteena on alueen asukkaiden viihtyvyyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden lisääminen. Lisää tietoa Metsälästä, Metsälä-Seurasta ja muista alueen toimijoista löydät näitä sivuilta. Metsälällä on myös omat Facebook-sivut.