Kuvia Metälästä

Muita aiheita

Metsälän iltamat elokuussa 12.8

Suomen 100-vuotisjuhlavuonna vietämme perinteisiä iltamiamme hieman totutusta poiketen. Järjestämme tällä kertaa picnicin, jossa voimme tutustua toisiimme, syödä yhdessä ja juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Ohjelmassa myös yhteislaulua asianmukaisen säestyksen kera. Tiedotamme järjestelyistä tarkemmin kesän mittaan.

Yleiskaava etenee toteutukseen Metsälän lähialueilla

Kaupunkisuunnitteluvirasto on julkaissut esityksen Helsingin uuden yleiskaavan toteuttamisohjelman lyhyen aikavälin painopisteet, joka on sisältää myös Metsälää koskevia suunnitelmia. Esitykseen voi tutustua alla olevasta linkistä, Metsälää koskevat eityisesti sivut 18-25:


Metsälä on 1910-luvulla alkunsa saanut luonnonläheinen asuinalue Keskuspuiston kupeessa. Metsälän eteläosaan on sijoittunut pienteollisuutta ja toimistoja. Alueella toimii mm. Metsälä-Seura, jonka tavoitteena on alueen asukkaiden viihtyvyyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden lisääminen. Lisää tietoa Metsälästä, Metsälä-Seurasta ja muista alueen toimijoista löydät näitä sivuilta. Metsälällä on myös omat Facebook-sivut.