Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia

elo
30
Puotilan kartano

puotilan sadonkorjuujuhlaPuotilan Kartanon Sadonkorjuujuhlat! Upea Stadin juhlaorkesteri, Sadonkorjuubrunssi, Kartanon omenapiirakkaa, Omenainfoa ja Sadonkorjuutori! Ja paljon muuta. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

Sadonkorjuujuhlien ohjelma (muutokset mahdollisia). Tervetuloa!

• Upea Stadin Juhlaorkesteri kello 13!
• Sadonkorjuubrunssi kello 12-16
• Opastettu historiakierros 14-14.45
• Kartanon omenapiirakkaa Café Svenkasta
• Omenainfoa ja Sadonkorjuutori
• Lastenlaaksossa Toukkabussi!
• Sadonkorjuukilpailun palkintojen jako kello 15
• Konsertti kappelissa kello 14 "Ennen saatuja sanoja" Vapaa pääsy
• Vartiovuoren Poikain Kenttäorkesteri

Oodi omenalle, omenainfoa ja sadonkorjuutori
Puotilan kartanolla vietetään Sadonkorjuujuhlia elokuun viimeisenä sunnuntaina teemalla Oodi omenalle. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Ohjelmassa on omenainfoa ja Puotilan kartanoalueen esittelykierros Birgitta-neidon ja vara-amiraali Cronstedtin seurassa. Lasten kirjoihin erikoistunut Toukkabussi on paikalla ja kuvittaja tapaa lapsia.

Sadonkorjuutorilla on omenatuotteita, yrttejä, sienineuvontaa ja elonkorjuuajan tuotteita. Sadonkorjuutorilla mukana ovat: Luomutila Lähdeahon omena, Puotilan ruokapiiri, Puotilan Martat, Vartiokylän seurakunnan vapaaehtoistyö ja Vartiokylän omakotiyhdistys ja Aloe Vera Puotila.

Maukkain omenahillo, paras palsta ja omenakuvat palkitaan
Puotilan kartanon ystävät ja Puotilan seura järjestävät toisen kerran leikkimielisen viljelykilpailun. Asiantuntijaraati arvioi palstojen satoa ja makumaailmoja osana Sadonkorjuujuhlan ohjelmaa ja parhaat palkitaan. Puotila Seura palkitsee vuoden 2015 parhaan palstan. Omena-aiheisia piirustuksia tehneet ala-asteen oppilaat palkitaan.

Sadonkorjuubuffet ja juhlamusiikkia
Musiikista vastaa Stadin Juhlaorkesteri ja Vartiovuoren poikain kenttäorkesteri. Puotilan kappelissa on ilmainen konsertti "Ennen saatuja sanoja. Puotilan kartanossa tarjoillaan maksullinen Sadonkorjuubrunssi ja Cafe Svenkasta on saatavissa kartanon omenapiirakkaa.

Tapahtuman järjestäjät: Puotilan kartanon ystävät ry, Puotilan kartano ja Cafe Svenkka. Yhteistyössä Puotila-seura ry.

https://www.facebook.com/events/1469058200053353/

syys
17
Kaupunginosan tapahtumat

Puotila1

Tule keskustelemaan Puotilan ja lähiseudun asioista!

Mikä on Puotilan ostarin tulevaisuus? Miten merenrantoja alueella kehitetään jatkossa? Millaisia liikennesuunnitelmia on Itäväylän ja Kehä I risteyskohtiin? Mikä sinua vaivaa tai häiritsee alueella vai onko sinulla kiitoksia kaupungille?

Tervetuloa 17. syyskuuta 2015 kello 18.30 - 20.30 ylipormestarin asukasiltaan Vartiokylän yläasteelle. Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen isännöimässä keskustelutilaisuudessa asukkaat saavat mahdollisuuden kysyä kaupungin toimialaan liittyvistä asioista suoraan kaupunginjohtajalta ja kaupungin asiantuntijoilta.

Ylipormestarin asukasillassa käsitellään Itäkeskuksen, Marjaniemen, Puotilan, Puotinharjun, Vartioharjun ja Roihupellon alueiden asioita. Asukasillassa voi kysyä esimerkiksi opetuksesta, asumisesta, liikunnasta, kulttuurista, päivähoidosta ja terveyspalveluista, työllisyydestä, liikenteestä ja alueen turvallisuudesta.

Ennakkokysymyksiä voi lähettää 13.8.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sihteeri@puotila.fi

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunginkanslian asukasyhteistyötiimi yhdessä Puotila-seuran ja Marjaniemen kiinteistönomistajat ry:n kanssa.

Kaikille alueen asukkaille jaetaan kutsut kotiin elo-syyskuun aikana.

Tapaamisiin asukasillassa!