Tämä on kaikille avoin keskustelualue. Muistathan kuitenkin käyttäytyä kohteliaasti ja noudattaa netikettiä. Emme hyväksy henkilöön tai yhteisöön kohdistuvia asiattomia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ylläpidon puolesta.

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Yliopiston Apteekki Viikkiin

Yliopiston Apteekki Viikkiin 30.01.2006 10:23 #567

  • Katti
Hei, Iloinen yllätys, tänään pitäisi Yliopiston Apteekin avata ovensa R-kioskin vieressä, Valintatalon alakerrassa. Hyvältä näytti aukiolo-ajatkin, paljon paremmat kuin esim. Pihlajanmäessä missä apteekki aina sunnuntaisin muistaakseni kiinni ! Eipä tarvitse enää Malmille asti lähteä reseptiä hakemaan !

Re: Yliopiston Apteekki Viikkiin 30.01.2006 20:59 #570

  • Stina
Olisipa nyt mukava saada se terveysasemakin pysymään täälä!

Re: Yliopiston Apteekki Viikkiin 31.01.2006 10:35 #571

  • jonnad
Tämä apteekin tulo oli todella loistavaa! Ja mikä parasta, apteekista löytyy myös erittäin kattava valikoima eläinten erikoisruokia. Apteekkihan seuraa eläinsairaalaa tänne Viikkiin. On ennen sijainnut Hämeentiellä, eläinsairaalan lähettyvillä. Eikös sen eläinsairaalankin pitäisi avautua jo tänä kesänä täällä Viikissä?

Re[2]: Yliopiston Apteekki Viikkiin 01.02.2006 14:54 #575

  • Katti
Kiva uutinen tämä eläintenruuat myös, pitää käydä katsomassa mitä kivaa kissoille löytäisi sieltä ? Tietääköhän ketään tästä eläinsairaalan tulosta tarkemmin, ketä se palvelee ja voiko sen palveluja käyttää aivan normaalisti ?

Re[3]: Yliopiston Apteekki Viikkiin 01.02.2006 21:25 #579

  • Stina
Eläin sairaala palvelee ihan samoin perustein kun Pien ja suur eläin klinikat tähänmennessä Hämeentiellä.Se hoitaa lähinnä akuutteja tapauksia ja jonkun verran ajan varauksella.Se on opetus sairaala joten sielä toimii paljon opiskelijoita,kuten muissakin yliopisto sairaaloissa.Minä henk.koht kuitenkin hankkisin omalle koiralle/kissalle oman yksityisen luotto lääkärin.Joka kerta vaihtuva lääkäri on lemmikille stressi.Ja tietenkin on kiva kun potilasta hoitaa jo vanha tuttu joka tuntee lemmikin historian.Hienoa kuitenkin on että päivystys on noinkin lähellä.Se siis päivystää myös pyhäsin ja öisinkin.

Re[3]: Yliopiston Apteekki Viikkiin 02.02.2006 07:51 #581

  • jonnad
Pieneläinklinikkaa voi varmaan käyttää ihan niin kuin tähänkin asti, ymmärtäisin.

Nuo ruoat ovat siis eläinten erikoisruokia, joita mielestäni on saanut aiemmin ainoastaan eläinlääkäreiltä. Esim. kun yhden kissavainaani maksa ei toiminut enää kunnolla jouduin ostamaan eläinlääkäriltä erikoisruokaa. Nyt ei tarvitsisi kuin kipaista apteekissa .
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.41 sekuntia