Kansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö järjestää kesäloman ensimmäisillä viikoilla päiväleiritoimintaa Pikku-Huopalahden nuoristotalolla.

Viikon 23 teema on "Vilja Velhon matka taikamaailmaan" ja viikon 24 "Villin lännen viikarit". Leirillä touhutaan, askarrellaan ja leikitään sisällä ja ulkona teeman mukaisin menoin. Leiripäivä kestää 9:00-15:00.

Hinta: 95€ jäsenet, 103€ muut. Hintaan sisältyy lämmin ruoka, pieni välipala, vakuutukset sekä leiriohjelma ja -materiaalit.

Tutustu myös yöleireihimme Helsingin Meriharjuun ja Hangon Bengtsåriin (kuljetus Helsingistä). Lisätietoja leireistämme löytyy nettisivuilta: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/leirit

Lauantaisin 10.00-10:45, Palvelutalo Wilhelmiina jumppasalissa

Taavetti Laitisenkatu 4, Pikku Huopalahti.

Kevät 14.1.-06.5.2017, 15 kertaa

Hinta 60,00 + jäsenmaksu 5 €

Lapset liikkuvat jumpassa ilman aikuisia. Kauden aikana järjestetään kaksi yhteistuntia, jolloin joku tuttu aikuinen pääsee jumppaamaan yhdessä lapsen kanssa.

Lisää tietoa: http://pikkuhuopalahti.fi/yhdistykset-yhteisot-harrastukset/pihaus-pikku-huopalahden-alueen-urheiluseura-ry-mainmenu-237

Haagan elävä joulukalenteri julkaistaan 20.11.2016 toriryhmän kotisivuilla:

https://haagantori.wordpress.com/ ja FB-sivuilla: Haagan tori

Sieltä tulee löytymään myös tulostettava kalenteri.

Kalenterin luukkuja pitävät asukkaat, yritykset, kirjasto ja erilaiset yhdistykset. Luukut aukeavat eri puolilla Haagaa.

Luvassa on tapahtumia, toimintaa ja tarjouksia.

Kalenterin kokoaa ja koordinoi Etelä-Haagan toriryhmä ry.

Kalenteri toteutettiin ensimmäisen kerran 2015.

Lisätietoja: haagantori@gmail.com

Helsingin Lastenliiton järjestämät muskarit alkavat taas Kannelmäen nuorisotalon tiloissa viikolla 35.

Muskaritoiminta on edullista ja mukavaa harrastusta lapsille. Kerhoissa tutustutaan musiikin maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta - ilman suorituspaineita tai liikoja tulostavoitteita. Pääasia, että lapsi ja vanhempi nauttivat ja saa arkeen mukavaa harrastustoimintaa!

Kerhoihin mahtuu vielä mukaan, Syyskausi 48€ ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/kerhot

Myös lähialueella on tarjolla jumppa, muskari- ja tanssikerhoja sekä värikylpyä.

Kallion Laulun Joulun sävel -konsertti Hakavuoren kirkossa sunnuntaina 29.11.2015 klo 15. Kuoroa johtaa Tomas Takolander, mukana soitinyhtye Berghäll. Ohjelma 12 € sisältää väliaikatarjoilun.

Tervetuloa!

Suosittu koko perheen Päivä Paloasemalla -tapahtuma tulee taas!

Tervetuloa Haagan VPK:lle (Kylänevankuja 5) lauantaina 21.11.2015 klo 10-14. Tapahtumapaikalla rasteja, paloauton esittelyä, paloturvallisuusopastusta ja -harjoituksia sekä kahvio. Voit tuoda myös vanhat paristosi kierrätykseen tapahtumaan.

Varaathan mukaasi pikkurahaa kahviota varten. Muilta osin tapahtuma on ilmainen.

Päivä Paloasemalla on osa Paloturvallisuusviikkoa. Lisätietoa valtakunnallisesta tapahtumasta löydät täältä: http://www.paivapaloasemalla.fi/

Maailman filosofian päivänä 19.11. 6-8-vuotiaat lapset harjoittelevat ohjatusti ajattelutaitojaan Etelä-Haagan kirjastossa klo 18.30-20.

Filosofointi opettaa lasta muotoilemaan ajatuksiaan sanoiksi, ilmaisemaan näkemyksiään selkeämmin, perustelemaan, tarkentamaan sekä kuuntelemaan ja kyselemään. Kun lapsi kokee, että hänen mielipiteistään ollaan kiinnostuneita, varmuus ja itsetunto kasvavat. Samalla empatiataidot kehittyvät.

Filosofointi on paitsi kehittävää myös kivaa!

Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ilmoittaudu ennakkoon: else.turunen@helsinki.fi

Ohjaajina Else Turunen ja Kirsti Tanskanen. He opiskelevat filosofista praktiikkaa Kriittisessä korkeakoulussa. Vastuuvetäjä Else on VTM ja toimittaja, joka opiskelee tällä hetkellä filosofian ja elämänkatsomustiedon aineenopettajaksi.

 

Tervetuloa mukaan Etelä-Haagan toriryhmä ry:n järjestämään Haagan elävään joulukalenteriin!

Voit nauttia muiden toteuttamien joulukalenterin luukkujen annista tai tulla mukaan joulukalenteriin. Kalenteriluukun voi toteuttaa haluamallaan tavalla ja luukku voi olla jo muutoinkin tuleva tapahtuma. Luukkuvarauksia voi tehdä lokakuun loppuun. Alla linkki luukun varausohjeisiin ja kalenteriluukkupäiviin (osa luukuista on jo varattu) sekä lisätietoa joulukalenterista:

https://haagantori.wordpress.com/tapahtumat/luukkuvaraukset-haagan-elava-joulukalenteri/

 

Tervetuloa mukaan!

Välkommen med!

Etelä-Haagan toriryhmä ry

Haagaan vaikuttavia muutossuunnitelmia Helsingin yleiskaavaan esitellään tammi-helmikuussa 2015 kahdessa eri tapahtumassa.

Näistä ensimmäisenä on Hetki kriitikkona -tapahtuma Kaupunkisuunnitteluviraston Laiturilla Narinkkatorilla 29.1. klo 17-20

(http://laituri.hel.fi/nayttelyt/69).

Haagan yleiskaavailta järjestetään puolestaan Pohjois-Haagan Yhteiskoululla 9.2. klo 18-20, jolloin paikalla on mm. vs. johtava yleiskaavasuunnittelija Essi Leino.

Tilaisuuksiin kannattaa osallistua, jos haluaa kuulla kuinka Haaga muuttuu ja kehittyy.

Tule kokemaan itsenäisyyspäivän aattona ihanat rakasteut kansansävelmät uusin sovituksin Huopalahden kirkkoon pe 5.12 klo 19.

Teokset esittää Luoteis-Helsingin musiikkiopiston kamariorkesteri Pekka Jylhän johdolla. Pekka Jylhä on myös sovittanut laulut.

Konserttilla juhlistamme myös Luhmon 30. toimintavuotta 2014-2015.

Toinen konsertti pidetään Oulunkylän kirkossa ma 1.12. klo 19.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!