Kallion Laulun Joulun sävel Huopalahden kirkossa keskiviikkona 28.11.2018 klo 19.00. Konsertin johtaa Anni Tolvanen, viulu Suvi Oskala, kantele Anna Wegelius.Joulumusiikkia Suomesta ja maailmalta. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €. Tervertuloa!

Kallion Laulun syyskausi alkaa 3.9.2018 klo 17.00 Helander-kodin Ilmari-salissa. Johtajana jatkaa Anni Tolvanen.

Tervetuloa laulamaan!

 

Tervetuloa lauantaina 25.11.2017 klo 10-14  Haagan VPK:n Päivä Paloasemalla -tapahtumaamme. Luvassa on toiminnallisia rasteja, kuten ensiapua (SPR), alkusammutusta, paloturvallisuus neuvontaa, brankkari-rasti, paloauto- ja ambulanssiesittelyä ja paljon muuta. Lapsille on jaossa ilmapalloja, joulukalentereita ja palokypäriä. Jotta päivä olisi täydellinen, voi samalla ostaa hiukopalaa kioskistamme. Makkaroiden lisäksi saatavilla on brankkari hodareita ja leivonnaisia. Kannattaa tulla tsekkaamaan. Lisäinfoa oheisesta linkistä.

https://www.facebook.com/events/1917153501883761/

Kevätkonsertti 2018

Haagassa toimivan kuoron Kallion laulu keväinen konsertti pidetään tällä kertaa Pitäjänmäen kirkossa to 17.5.2018 klo 18-19.30. Ohjelmistossa on mm. elokuvamusiikkia. Kuoroa johtaa Anni Tolvanen. Konserttiin on vapaa pääsy! Ohjelma 15 €.

Tervetuloa

Kallion Laulun kevätkonsertti perjantaina 5.5.2017 klo 18.00 Huopalahden kirkossa, Vespertie 12. 
 
Ohjelma 15€, sis. väliaikatarjoilun, tervetuloa!

Kallion Laulun Joulun sävel -konsertti lauantaina 9.12.2017 klo 15.00 Huopalahden kirkossa, Vespertie 12. Konsertin johtaa Anni Tolvanen. Ohjelma 15€, sis. väliaikatarjoilun.

Tule kannustamaan juoksijoita 13.5. - Helsinki City Run Etelä- Haagan kulmille!

Suomen suurimman puolimaratonin, Helsinki City Runin reitti raapii Etelä- Haagan rajaa! Tule kannustamaan juoksijoita reitille lauantaina 13.5.2017 n. klo 15:30-19!

Reitti on uusiutunut tälle vuodelle. Juoksijat tulevat Keskuspuistoon Pohjois-Haagasta ja juoksevat pitkin Matkamiehen sekä nuijamiestentietä kohti Maunulaa. Reittikartta: http://www.hcr.fi/sites/default/files/hcr_2017_reitti_katutaso.pdf

Haaga-Helian Hotelli-, ravintola- ja matkailualan opiskeliyhdistys viihdyttää Haagassa. Luvassa on musiikkia ja rutkasti hyvää meininkiä! Tule kannustamaan upeita suorituksia ja nauttimaan keväästä koko perheen voimin! Rummut ja torvet mukaan!

Juoksijat tarvitsevat teitä!

Lisätietoa: www.hcr.fi

prohaaga kahvikonserttiAkustinen duo Pia Katarina ja Marco ”Luponero” Lindholm esittävät kansainvälisiä pop-klassikoita lauantaina 18.3. klo 15.00 Elsebossa, Kylätie 15 B. Konsertin tarjoaa Pro Haaga – Pro Haga ry.

Tervetuloa!

Pro Haaga – Pro Haga ry:n vuosikokous alkaa Elsebossa konsertin jälkeen, klo 16.00. Sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi kokouksessa hyväksytään sääntöuudistus.

Tervetuloa!

Helsingin Rudolf Steiner -koulun perinteiset, ensimmäisenä adventtisunnuntaina järjestettävät joulumyyjäiset ovat oivallinen tilaisuus hankkia vaikkapa joululahjoja ja -koristeita, herkutella ja viihtyä koko perheen voimin. Tarjolla mm. leivonnaisia ja käsitöitä, joulupuuroa, vohveleita, makkaraa, kahvilan antimia ja glögiä. Lisäksi myyjäisissä on poniratsastusta perheen pienimmille (klo 12-14), vanhempi-lapsi joogahetki (12.00-12.30) ja nuorten oma jooga (13.30-14.00), onnenpyörä, arvontoja sekä iloisen lämmin joulutunnelma. Tervetuloa!

Ammattikuvataiteilija Mari E.A. Sydänmaanlakka - taidenäyttely "Nähdään" Pohjois-Haagan kirastossa 3.4.2017-28.4.2017

Nähdään. Mitä näemme on omaa tuotostamme. Aika ja ympäristö muokkaavat meitä ja halujamme. Sisäinen, syntyperäinen geeniallas ja persoona tekevät sen ilman tajullista lupaamme. Kehojemme kaukaisessa ymmärryksessä. Sensuroimme oman maailmaamme. Dialogia ohjaa katsoja- katsojan tehtävä on nähdä ja kokea sisällään. Nähdään!

Kuvataiteilija Mari Sydänmaanlakan teoksia esillä Pohjois-Haagan kirjastossa huhtikuun ajan. Teokset käsittelevät kokemusten muodostumista ja kokijan havainnointia. Esillä on osa isompaa kolmiulotteista installaatiota ja kaksi sekatekatekniikalla toteutettua taulua.

Sydänmaanlakka on tutkii teostensa kautta kokemusten muodostumista ja niiden vaikutuksia. Mikro ja makrokosmoksessa jatkuvaa syntymää. Muutoksien oivallusta, vastaanottamista, pelkoa ja tehtyjä- koettuja tapahtumia. Miten näemme ja miten annamme katsottavaksi.

Välillä taiteilija kyllästyy pohtimaan ja oksentaa huumoria. Sitä on nähtävillä mutta ei ole hänen asiansa sanoa missä sitä on ja onko sitä, se on Sinun tehtäväsi.