Uutiset

Jätkäsaaren rakentamisen asukasilta 29.8.2019

Asukasilta 29.8.2019

Tervetuloa Jätkäsaaren rakentamisen asukasiltaan Jätkäsaaren infokeskukseen ja kirjastoon Huutokonttorille torstaina 29.8. klo 17-19.

Tilaisuudessa esitellään Jätkäsaaren rakentamisen vaiheita, liikuntapuiston tilannetta ja Länsilinkin yleissuunnitelmaa. Tietoiskut alkavat klo 17 ja ne pidetään pelastuslaitoksen liikuntasalissa, joka sijaitsee infokeskuksen talossa osoitteessa Tyynenmerenkatu 1. Liikuntasalissa on istuimia 140:lle kiinnostuneelle ja sinne pääsee kulkemaan kirjaston tilojen kautta.

Lisäksi asiantuntijoita on tavattavissa tietoiskujen jälkeen. He keskustelevat ja vastailevat kysymyksiin infopisteillä Huutokonttorin kirjastossa muun muassa alueen logistiikasta, kaavoituksesta, puistoista ja liikuntapuiston toiminnasta.

Asukasillan juontaa Etelä-Helsingin alueen stadiluotsi Jarkko Laaksonen.

Jätkäsaaren kirjastosta uuden ajan asukaskeskus

Huutokonttori

Tällä viikolla hyväksyttiin Helsingin kaupungin budjettiäänestykseen osallistuvat kaupunkilaisten tekemät OmaStadi-suunnitelmat. 25.10. alkavaan äänestykseen osallistuu Etelä-Helsingistä 45 ehdotusta. Jätkäsaaresta ja Ruoholahdesta on mukana mm. Jätkäsaari-seuran ehdotus Jätkäsaaren kirjaston kehittämisestä uuden ajan asukaskeskukseksi:

Suunnitelman tiivistelmä

Suunnitelman tavoitteena on kehittää pilottikokeilun avulla Jätkäsaaren kirjaston yhteyteen alueella monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia ja palveluita tarjoava uuden ajan asukaskeskus, esikuvina Oodi-kirjasto ja uudet asukastalot (esim. Maunula-talo).

Ensimmäisenä lyhyen aikavälin tavoitteena on palkata OmaStadi-rahoituksella kirjaston yhteyteen yhteisöllisyyden ja asukastoiminnan koordinaattori, joka pilotoi ja kartoittaa kirjaston palvelutarjonnan kehittämismahdollisuuksia.

Sijainti

Jätkäsaaren kirjasto ja infokeskus

Kohderyhmä

Suunnitelman kohderyhmänä ovat kaikki Jätkäsaaren sekä läheisten kaupunginosien alueella vapaa-ajan palveluiden ja tapahtumien järjestämisestä ja käyttämisestä kiinnostuneet tahot.

Asukaskeskuksen toiminta on avointa kaikille kaupunkilaisille. Sijaintipaikkansa osalta toiminta painottuu Jätkäsaaren ja lähikaupunginosien kaikenikäisiin asukkaisiin sekä toimintakonseptinsa osalta asukas- ja yhdistystoimijoihin sekä muihin tapahtumia järjestäviin tahoihin.

Tavoitteet

Suunnitelman tavoitteena on kehittää pilottikokeilun avulla Jätkäsaaren kirjaston yhteyteen alueella monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia ja palveluita tarjoava uuden ajan asukaskeskus, esikuvina Oodi-kirjasto ja uudet asukastalot (esim. Maunula-talo).

Ensimmäisenä lyhyen aikavälin tavoitteena on palkata OmaStadi-rahoituksella kirjaston yhteyteen yhteisöllisyyden ja asukastoiminnan koordinaattori, joka pilotoi ja kartoittaa kirjaston palvelutarjonnan kehittämismahdollisuuksia.

Koordinaattorin tehtävinä ovat kaupunkilaisten tukeminen tapahtumien järjestämisessä sekä omien tapahtumien suunnittelu ja tuottaminen pilotointitarkoituksessa. Lisäksi koordinaattori kartoittaa alueen palvelutarjonnan kehittämismahdollisuuksia sekä osallistuu uuden asukaskeskuksen toimintakonseptin suunnitteluun.

Asukaskeskuksen kehittämistä jatketaan seuraavina vuosina jatkohankkeilla, joiden tavoitteena on löytää resurssit asukaskeskuksen toiminnalle myös esimerkiksi tilojen osalta.

Toimenpiteet

Ensimmäisessä vaiheessa palkataan vuoden 2020 ajaksi Jätkäsaaren kirjaston yhteyteen yhteisöllisyyden ja asukastoiminnan koordinaattori, jonka tehtävinä ovat kaupunkilaisten tukeminen tapahtumien järjestämisessä kaupunginosan yhteisöllisuuden edistämiseksi sekä omien tapahtumien suunnittelu ja tuottaminen pilotointitarkoituksessa.

Lisäksi koordinaattori kartoittaa alueen palvelutarjonnan kehittämismahdollisuuksia sekä osallistuu uuden asukaskeskuksen toimintakonseptin suunnitteluun.

OmaStadi-rahoitusta varataan koordinaattorin palkkaukseen sekä kuukausittainen summa tapahtumien järjestämiseen koko vuoden 2020 ajalle.

Asukaskeskuksen kehittämistä jatketaan seuraavina vuosina jatkohankkeilla, joiden tavoitteena on löytää resurssit asukaskeskuksen toiminnalle myös esimerkiksi tilojen osalta.

Toteutukseen osallistuvat yhteisöt ja ihmiset

Koordinaattori palkataan Jätkäsaaren kirjaston yhteyteen. Kirjasto toimii koordinaattorin työnantajana.

Koordinaattorin tueksi kootaan ohjausryhmä, johon tulee kirjaston ja mahdollisten muiden toimialojen edustajien lisäksi asukastoimijoiden edustajana kaupunginosayhdistys Jätkäsaari-seura ry.

Alueen yhdistys- ja asukastoimijat osallistuvat yhdessä koordinaattorin kanssa palveluiden ja tapahtumien suunnitteluun ja tuottamiseen sekä uuden asukaskeskuksen toimintakonseptin ideointiin.

Satamahulinoita vietettiin iloisissa merkeissä

20190811 162413

Sade lakkasi juuri kello kolmelta, kun Satamahulinat alkoivat. Väkeä alkoi nopeasti kertyä paikalle ja hetken kuluttua Tallinkin teltalle oli jo pitkä jono arvontaan osallistumassa. Parin ensimmäisen tunnin aikana juhlimassa oli paljon lapsiperheitä ja ohjelmakin oli tarkoitettu lapsille ja lapsenmielisille. Myös ruokaa ja juomaa oli tarjolla useammassa pisteessä. Viiden jälkeen ohjelma painoittui enemmän nuorille ja aikuisille. Jätkäsaari-seurakin oli paikalla kello kuuteen saakka.

Satamahulinoitten ohjelma

Satamahulinat ja ohjelma

Helsingin Sataman järjestämät Satamahulinat on maksuton koko perheen ulkoilmatapahtuma Jätkäsaaressa. 🌞

Tule mukaan hulinoimaan! 🌊⛵️ Katso alapuolelta koko tapahtuman ohjelma:

TAPAHTUMAN OHJELMA-AIKATAULU:
Tapahtuma klo 15-20
Lastenhulinat klo 15-17

Juontajana Venla Kokkonen

KLO 15.00 Tapahtuma alkaa
KLO 15.05 Easyfit Ruoholahden Iisi lasten jumppa
KLO 15.20 Ville Viking
KLO 16.00 Circus Helsinki -> esityksen jälkeen kiertävät eläinhahmot yleisön joukossa
KLO 17.00 Pasa
KLO 18.00 Teflon Brothers
KLO 19.00 Kaisa Leskinen & Senni Eskelinen duo by Jallukka anniskeluteltassa
KLO 20.00 Tapahtuma päättyy

RUOKA & JUOMA
Satamahulinoiden anniskelusta vastaa Olarin Panimo. Ruoat tarjoilee Sandwich Club, Bumi Café ja Palms and Berries. Kahveista vastaa ReCafé ja jälkiruuista Sampo Pyörä & Jäämari Tuorejäätelo.

TAPAHTUMASSA MUKANA MYÖS OMILLA PISTEILLÄÄN:
Helsingin Satama, Eckerö Line, Tallink, Viking Line, Tulli, Jätkäsaariseura , Ruoholahden Sanomat, Forum Virium ja Easyfit Ruoholahti.

#helsinginsatama #portofhelsinki #satamahulinat #satamahulinat2019#ulkoilmatapahtuma

Tanssin talon kaava vahvistettiin

Tanssin talon kuva

Tanssin talon kaava on saanut lainvoiman 10.6.2019. Kaapelitehtaan yhteyteen nousevan Tanssin talon rakennustyöt pyritään aloittamaan syksyllä 2019 maanrakennusurakalla. Talon rakennusaika on noin kaksi vuotta, joten avajaiskausi ajoittuisi syksyyn 2021.

“Uudisrakennuksen rakentamisen aloittaminen konkretisoi suomalaisen tanssin kentän pitkäaikaisen unelman toteutumisen. Haave muuttuu todellisuudeksi, kun pääsemme avaamaan taloa noin kahden vuoden päästä. Organisaatiomme saa rakentamisen aloittamisen myötä myös vahvan kiintopisteen toiminnan ja sisältöjen suunnitteluun”, sanoo Tanssin talon johtaja Matti Numminen.  

Tanssin talon asemakaavan muutos hyväksyttiin Helsingin kaupunginvaltuustossa 16.5.2018. Asemakaavan muutoksesta jätettiin yksi valitus. Valitus hylättiin Helsingin hallinto-oikeudessa 8.5.2019, ja asemakaavan muutos sai lainvoiman tänään 10.6.2019. Rakennustyöt pyritään aloittamaan syksyllä 2019.

“Tanssin talon kaavan vahvistuminen on tärkeä etappi hankkeellemme. Usean vuoden valmistelun jälkeen pääsemme viimein konkreettisiin rakennustöihin. Tanssin talon uudisrakennuksen rakentaminen ja siihen liittyvät vanhan tehdasrakennuksen muutostyöt tulevat tekemään Kaapelitehtaasta entistä toimivamman ja kävijäystävällisin kokonaisuuden, jossa taiteen tekijät, harrastajat ja ystävät kohtaavat”, Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimitusjohtaja Kai Huotari summaa.

Kiinteistö Oy Kaapelitalo toimii Tanssin talon rakennuttajana, ja Tanssin talo ry vastaa toiminnasta.

Rakentamisen etenemistä ja ajankohtaisia asioita voit seurata täällä: www.tanssintalorakentuu.fi

Lisätietoja:

Kai Huotari, Toimitusjohtaja, Kiinteistö Oy Kaapelitalo
kai.huotari@kaapelitehdas.fi
puh. 050 384 1557

Matti Numminen, Johtaja, Tanssin talo ry
matti.numminen@tanssintalo.fi
puh. 040 467 0276

Kutsu työpajaan Kaapelitehtaalla 6.6.2019

Kaupunkilaisten aktivointi osana EU-hanketta

Kaapeli on mukana uudessa EU-hankkeessa nimeltään Cultural and Creative Spaces and Cities, jossa kehitämme ja vahvistamme

kaupunkilaisten osallistumista yhteiskäyttötilojen luomiseen ja hyödyntämiseen kaupungissamme.

Kaapeli järjestää 6 kesäkuuta työpajan, jossa pohditaan kuinka aktivoida kaupunkilaisia

käyttämää Kaapelitehtaan lyhytaikaisia tiloja silloin, kun ne eivät ole kaupallisessa käytössä, ja muuttaa käyttäjät katsojista sisällöntuottajiksi. Tilaisuus pidetään englanniksi.

Tervetuloa työpajaan Kaapelitehtaalle 6.6.2019 klo 9-16 (sisältää lounaan).

Varmistathan osallistumisesi lähettämällä viestin allekirjoittaneelle 27.5  mennessä.

About the Project  (http://www.creativespacesandcities.com/)

Cultural and Creative Spaces and Cities (CCSC) is a policy project co-funded by the Creative Europe programme of the European Union. The project brings together a consortium of ten organisations led by Trans Europe Halles, the European network of non-governmental cultural centres.

With this project, we aim to prove that creativity, arts and culture can transform public spaces and cities. During two and a half years—starting November 2018—, we will connect cultural and creative spaces with local policy-makers through participatory processes.

Together, we will tackle some of the most pressing urban challenges. We will develop, test and validate methods for local governments to engage their stakeholders in co-design of policies.

As a result, civil society and public authorities will develop new policies to improve our cities.​

The Urban Labs are the core element of this project. These gather together cultural organisations, local authorities, cultural and creative spaces to explore complex urban challenges in collaboration with other stakeholders. Together, they commit to develop innovative solutions.

Stakeholder’s workshop 6th June 2019

Purpose of the workshop:

Kaapeli is one of the Urban Labs to explore how to activate citizens take over our event spaces and how to empower them to transform from audience to co-creators.

Ystävällisin terveisin

-- 
Jutta Ahtola-Sutinen
hallintopäällikkö
administrative manager

Kaapelitehdas
Kiinteistö Oy Kaapelitalo
Tallberginkatu 1 C 15
FI-00180 Helsinki

gsm +358 41 538 9104
tel. +358 9 4763 8302
fax +358 9 4763 8383
jutta.ahtola-sutinen@kaapelitehdas.fi 
www.kaapelitehdas.fi
www.suvilahti.fi

Tanssin talon tervehdys

Tanssin talon kirje 2019

Toukokuu on alkanut vauhdikkaasti työmatkaillen. Tanssin talolla tulee olemaan kansainvälinen rooli ja on ollut ilo huomata, että taloamme odotetaan innolla myös eurooppalaisella tanssin kentällä.

Kansainvälisyys näkyy myös syksyllä portaittain aloittavassa ohjelmatiimissämme. Tiimin kolmesta jäsenestä kaksi ovat kansainvälisiä työntekijöitä ja tiimin suomalaisella jäsenellä on vahvat kansainväliset verkostot. Tanssin talon ohjelmistosuunnittelusta vastaavaa tiimiin on valittu kolme kokenutta esittävän taiteen ammattilaista Faith Tan Singaporesta, Mikael Aaltonen Suomesta ja Pia Krämer Saksasta. Valintaan vaikuttivat laaja-alainen kokemus ohjelmistosuunnittelusta, tuotannollinen ymmärrys, kansainväliset verkostot sekä näkemyksellisyys. Itse uskon, että tiimin yhteistyöstä syntyy uudenlaista ajattelua ja lähestymistapoja, joita suomalaisella kentällä ei välttämättä ole vielä kokeiltu.

Toimistollamme on aloittanut myös Office and Experience Manager Mirva. Hän on useimmiten ensimmäinen kontakti Tanssin taloon ja huolehtii moninaisin keinoin siitä, että asiointi kanssamme on mutkatonta. Lisäksi Mirva vastaa jatkossa tapahtumiemme tuotannosta.

Uusi hallitus aloittaa vuosikokouksen jälkeen toukokuun lopulla ja saa ensimmäisenä käsiteltäväkseen strategialuonnoksen. Luonnoksen pohjalta vahvistettava strategia linjaa talon tulevaa toimintaa ja tukee siirtymistämme hanketyöskentelystä varsinaisen toiminnan käynnistämiseen. Rakentamisen osalta kerromme vahvistetun aikataulun heti kun se on tiedossamme.

Kevään aikana tapasimme lukuisia virkamiehiä ja poliitikkoja Tanssin talon valtionrahoituksen ratkaisemisen tiimoilta. Tapaamisissa välittynyt viesti on selkeä: Tanssin taloa pidetään tärkeänä investointina ja toiminnan halutaan onnistuvan ensiluokkaisella tavalla. Rohkenen uskoa, että tulevalla hallituskaudella löydämme yhdessä päättäjien ja ministeriön kanssa toimintaamme tukevan rahoitusmallin ja riittävän rahoituksen tason.

Tätä kirjoittaessani olen Vilnassa Baltic Dance Platformin vieraana. Kohta on aika taas poistua hotellista Vilnan vanhankaupungin kaduille. Edessä on vielä viisi esitystä ja 16 esityksen lyhyet esittelyt. Tämä kaikki kahdessa päivässä, ihanaa!

Matti Numminen
Tanssin talon johtajaTanssin talon tervehdys

Kaupunkiaktivismin tulevaisuus

Kaupunkiaktivismi

Kaupunkiaktivismien teemat moninaistuvat ja perinteiset järjestäytymisen muodot ovat murroksessa. Paikallinen kaupunkiaktivismi toteutuu sekä kaupunginosayhdistysten että sosiaalisen median avulla järjestäytyvien vapaamuotoisten ryhmien kautta. Miltä näyttää tulevaisuus erilaisten kaupunkiaktivismien näkökulmista? Millainen olisi tulevaisuuden vetovoimainen kaupunginosayhdistys? Ketkä pääsevät mukaan toimintaan?

Seminaarin ensimmäinen tunti täyttyy lyhyistä asiantuntija-alustuksista
, jonka jälkeen siirrytään virvoketauolle. Loppuosa on varattu moniteemaiselle paneelikeskustelulle.  Alustuksissa ja paneelissa kuullaan ja keskustellaan mm. seuraavista teemoista:
- uudet yhteisöllisyyden muodot ja alustat
- kaupunkiaktivistien resurssit: vapaaehtoiset, aika, tila
- kaupunkivihreä: viljely, puistot, metsät
- resurssien jakaminen ja yhteiskäyttö
- miten kaikki uudet helsinkiläiset pääsevät mukaan yhteiseen tekemiseen?

OHJELMASeminaari käynnistyy klo 18.00

Tervetuloa: Helkan puheenjohtaja Hanna-Kaisa Siimes ja toiminnanjohtaja Pirjo Tulikukka
- Seminaarin avauspuheenvuoro: Christian Sannemann, Artova ry:n kaupunkiaktivisti 
- Jaakko Blomberg - kaupunkiaktivisti/ Helsinki Urban Art:in ja Vapaakaupunki-tilan perustaja
- Pasi Mäenpää - Helsingin yliopiston dosentti/ kaupunkiaktivismitutkija
- Sagal Hassan - puhuja, MakeSomeNoise
- Riitta Korhonen - KKPH!-verkoston aktiivi
- Tehilah Auramo - Dodo ry:n pj
(puhujien järjestys saattaa vielä muuttua)Virvoke- ja verkostoitumistauko n. klo 19.00 - 19.20
Lavarunoutta:
 Rakkaudesta Helsinkiin - Helsinki Poetry ConnectionPaneelikeskustelu alkaa n. 19.30 - keskustelijoina 
Hanna-Kaisa Siimes - Helsingin kaupunginosayhdistykset ry:n pj
Pasi Mäenpää - Helsingin yliopiston dosentti/ kaupunkiaktivismitutkija 
Otto-Ville Mikkelä - Roihuvuori-Seura ry:n toiminnanjohtaja
Matti Kinnunen - Sompasaunaseuran vpj
Anti Sarpo - Helsingin kaupungin stadiluotsi
Paneelin juontaa Pirjo Tulikukka - Helka ry:n toiminnanjohtajaSeminaari päättyy n. klo 20.30 mennessä. 
Seminaarin järjestää Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka.

Tiedustelut:

Pirjo Tulikukka, p.  041 5222071 ja sp: pirjo.tulikukka[at]helka.net

Toukokuun konsertteja Konservatoriossa

Toukokuun konsertteja

Helsingin Konservatorio, Ruoholahdentori 6, 00180 Helsinki

Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei toisin ilmoiteta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Lista sisältää Helsingin Konservatorion tuottamat konsertit. Kaikki konsertit verkkosivuillamme www.konservatorio.fi/tapahtumat

 

su 5.5. klo 15.00 Harppuduo: Lily-Marlene Puusepp ja Saija Lahtinen

Debussy – Ravel – Salzedo

Konsertti on osa konservatorion opettajakonserttien sarjaa.

Konserttisali

Liput 10/5 €

ma 6.5. klo 19.00 Kamarimusiikkikonsertti

Konservatorion opiskelijat esiintyvät

Ohjaava opettaja Timo Saarilahti

Kamarimusiikkisali

ke 8.5. klo 17.00 Aulamusiikkia

Konservatorion jousisoittajat ystävineen

Konservatorion aula

ke 8.5. klo 18.30 Pianistien ja viulistien ilta

Liisa ja Janne Malmivaaran oppilaat

Kamarimusiikkisali

ke 8.5. klo 19.00 Liederkreisit op. 3

Konservatorion laulajat ja pianistit esittävät lied-musiikkia

Ohjaava opettaja Heikki Pellinen

Konserttisali

to 9.5. klo 19.30 Kamarikuoro Audite: Cantos Sagrados

joht. Jani Sivén

Mirjam Kyrönseppä, Anni Nousiainen ja Markku Nurminen, urut

Pääteoksena kuullaan James MacMillanin Cantos Sagrados. Muita säveltäjiä ovat mm. Talbot, Pearsall, Dufay, La Rue ja Carissimi.

Liput 15€/10€

Paavalinkirkko, Sammatintie 5

pe 10.5. klo 19.00 Laulajien ilta

Ritva Laamasen oppilaat

Kamarimusiikkisali

la 11.5. klo 12.00 Pianistien päiväsoitto

Anna Linjaman oppilaat

Kamarimusiikkisali

la 11.5. klo 14.00 Kitaristien iltapäivä

Patrick Venan oppilaat

Kamarimusiikkisali

la 11.5. klo 15.00 Avoin oopperaluokka esittää

Kohtauksia mm. Mozartin, Bizet’n ja Verdin oopperoista. Ohjaus Juulia Tapola

Konserttisali

ma 13.5. klo 18.30 Flooranpäivän soitto

Maaret Repo-Pohjosen viuluoppilaat

Kamarimusiikkisali

ti 14.5. klo 10.00 ja 11.30 Musiikkia Uudessa lastensairaalassa

Konservatorion oppilaat esiintyvät pääsisäänkäyntiaulassa (Stenbäckinkatu 9). Konsertin teemana on luonto.

ke 15.5. klo 18.00 Viulistien ilta

Mari Kortelaisen oppilaat

Luokka 130

ke 15.5. klo 18.30 Musiikki-ilta

Konservatorion oppilaat ja opiskelijat esiintyvät

Kamarimusiikkisali

to 16.5. klo 17.00 Aulamusiikkia

Valmennusoppilaat esiintyvät

Konservatorion aula

to 16.5. klo 19.00 Laulun ilta

Nuorten laulukoulun ja perusopetuksen nuoret laulajat äänessä

Luokka 130

pe 17.5. klo 18.30 Violat ja viulut villeinä

Sari Aallon oppilaat

Kamarimusiikkisali

la 18.5. klo 15.00 Lasten ja nuorten kuorojen konsertti

Uutta musiikkia lasten ja nuorten kuoroille

Valmennuskuoro Tähtisumu, Poikien Ryhmä X, Lapsi- ja nuorisokuoro Galante, Nuorisokuoro All 4 Voices

joht. Saara Aittakumpu ja Anna Nora

Konserttisali

ma 20.5. klo 18.30 Klarinettien kevätsoitto

Okko Kivikatajan ja Csilla Fironin oppilaat

Kamarimusiikkisali

Satamahulinat Jätkäsaaressa 11.8.2019

 

Satamahulinat1 11.8.2019

Helsingin Sataman Satamahulinat on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa hauskaa tekemistä riittää kaikille vauvasta vaariin. Tiedossa on mielenkiintoisia esiintyjiä, hauskaa tekemistä, kivoja tapaamisia alueen toimijoiden kanssa ja maistuvaa katuruokaa.

Satamahulinat 11.8.2019

PASA keinuttaa Satamahulinoiden lavaa Jätkäsaaressa 11.8.2019. Toisen albumin tammikuussa julkaissut PASA on yhdistelmä suomipoppia elektronisella twistillä ja nuorekkaalla otteella.

Teflon Brothers villitsee Satamahulinoissa! Minkä biisin haluat ehdottomasti kuulla 11.8 Jätkäsaaressa?

Tänäkin vuonna meillä on maistuvia ruokatoimijoita mukana Satamahulinoilla. Ensimmäisenä esittelyssä on Sandwich Club! Sandwich Club tekee maukkaita leipäannoksia klassikkoresepteistä ja tarjoaa myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja luoden laadukkaita makuja ympäristöä kunnioittaen. Tule tutustumaaan!

Nyt koko kaveriporukalla mukaan hulinoimaan!

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumapaikkana pitsitalon vastapäinen tyhjä tontti Länsisatamankatu 18.

00180 Helsinki