Ajankohtaista Tapahtumat Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time28.3. klo 12-18

Lähtölaukaus kasvukauteen

 

Tiedosto 000 2

Tule toivottamaan kevät tervetulleeksi ja aloita kevään kylvöt ikkunalaudallasi!


Kaupunkiviljelyä ja taidetta yhdistävä Urbaaniluonto-projekti laukaistaan käyntiin kaikille avoimella kylvötapahtumalla Kanneltalon aulassa. Pysähdy pop up -kylvöasemillemme kylvämässä valitsemiesi hyötykasvien tai kukkien siemeniä, vie kasvi kotiin kasvamaan ja ilahdu ikkunalautaviljelystä! Ota mukaan oma ruukku ja siemeniä tai hyödynnä paikan päältä löytyviä tarvikkeita. Kotona kasvaneen kasvin voit halutessasi tuoda myöhemmin keväällä osaksi Kannelmäkeen kauppakeskus Kaaren viereiselle Antinniitylle perustettua yhteisöllistä puutarhaa. 

Puutarhuri Janne Länsipuro on paikalla koko päivän opastamassa siementen kylvämisessä, taimien kasvatuksessa ja puutarhan hoidossa sekä antamassa vinkkejä alkavaa kasvukautta varten. 

Antinniityn puutarha on hyötykasviviljelmän lisäksi paikka taiteelle, elämyksille ja esityksille. Tapahtuma on hyvä tilaisuus kuulla lisää Antinniityn yhteisöpuutarhasta, Urbaaniluonto-projektista sekä mahdollisuus osallistua toimintaan ja puutarhan suunnitteluun. Urbaaniluonto on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Minun nimeni on -hankkeen ja Helsingin taiteilijaseuran Taidekehä-hankkeen yhteistyöprojekti. 

Lue lisätietoja Urbaaniluonto-projektista täältä. Voit osallistua toimintaan myös facebookissa Antinniityn yhteisöpuutarha –ryhmässä.

Ti 28.3. klo 12-18
Paikka: Kanneltalon aula (Klaneettitie 5, 00420 Hki)
Hinta: maksuton

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton – tervetuloa aloittamaan kasvukausi!

Yhteistyössä: Kanneltalo, Helsingin kulttuurikeskus, Pirilän Kukkatalo, Kannelmäen peruskoulu, Hyötykasviyhdistys, HSY:n Metsäpirtin multa, Fiskars, Pavunvarsi, Prisma Kaari sekä kauppakeskus Kaari.