Ajankohtaista Tapahtumat Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time20.5. klo 14-17

CARNAVAL Kaarela - Sitratorilta -> Kantsun Olohuoneelle

CARNAVAL-karnevaali

Vinksahtanut esityskarnevaali Carnaval Kaarela valloittaa Kannelmäen lauantaina 20.5. Tapahtumaan ovat tervetulleita osallistumaan ihan kaikki. Carnaval ottaa kesän vastaan yhdessä juhlien! 

Carnaval-kulkue käynnistyy Sitratorilta ja etenee rämisten läpi Kannelmäen. Sitratorilla Carnaval virittelee kulkuetunnelmaa fantasiakasvomaalauspisteen, hullunkurisen rintanappi-työpajan ja Kannelmäen Voimistelijoiden huumaavan esityksen kautta. Popcornin tuoksua ja kahviaromeita ilmassa!

Kulkueeseen voi osallistua monin tavoin; sen mukana voi kulkea haluamansa matkan tai sitä voi katsella ja kuunnella missä tahansa reitin varrella. Karnevaalin liikkuvana näyttämönä toimii tuunattu pakettiauto, jossa tapahtuu yllättäviä, riemastuttavia ja outojakin asioita samalla kun kulkue lipuu pitkin kulmakunnan keväisiä katuja. Myös suru ja ristiriidat mahtuvat Carnavalin humuun.

Kulkue päättyy Kannelmäen Vanhalle ostarille ja Kantsun Olohuoneelle, jossa nautitaan päätöskahvit. Kulkueen reitti julkaistaan kokonaisuudessaan toukokuun alussa. Mukana vinksahtaneessa menossa ovat Café Asmin Kanneltalo,Kannelmäen Voimistelijat ryKantsun Olkkari, ja Kahvila Herkku

Ohjaaja: Maija Hirvanen 
Esiintyjät: Ville Kabrell, Olli Kontulainen, Pia Lindy 
Tuotanto: Salla Kurronen / Baltic Circle
Yhteistyökumppanit:Kulttuurisen Nuorisotyön yksikkö Värkkäämö,Operaatio Pulssi - Länsi-HelsinkiKanneltalo ja Walkapolis-projekti
Tukijat: Helsingin kulttuurikeskus, Niilo Helanderin säätiö, EU Luova Eurooppa