Ajankohtaista Tapahtumat Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time23.5.-6.6.

Puutarhatanssit

 

Puutarhatanssit pieni

Puutarhatanssit palaavat Antinniitylle! 


Koreografi Jenni Koistisen ohjaamassa työpajassa lähestytään kasvukauttaan aloittavaa Antinniityn puutarhaa kokemuksellisena, kehollisena, aistillisena ja esityksellisenä paikkana. Tanssin ja puutarhan hoidon kautta haetaan vuorovaikutteista suhdetta puutarhaan monimuotoisena ja moniaistisena ympäristönä sekä tehdään liikkeellisiä harjoituksia vetäjän ohjauksessa. Millaista liikettä puutarha juuri tänään ehdottaa? 

Puutarhatanssit-työpaja järjestettiin ensimmäisen kerran touko- ja elokuussa 2016. Suosittuun työpajaan ovat tervetulleita sekä viimevuotiset osallistujat että uudet tanssijat. Työpaja sopii sekä aloittelijoille että tanssin ammattilaisille, kaikkien osallistujien lähtökohdat huomioidaan.

Kurssin aikana valmistetaan esitys Antinniityn yhteisöpuutarhassa järjestettäviin sadonkorjuujuhliin 16.9. Osallistuminen ei vaadi sitoutumista esitykseen. 

Aika: tiistaisin 2.5.-6.6. klo 18-20
Paikka: Antinniityn puutarha (Antinniitynpolku, 00420 Hki). 
Ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan Kanneltalon aulassa (Klaneettitie 5, 00420 Hki).
Ohjaaja: Jenni Koistinen
Hinta: maksuton
Ilmoittautuminen: 25.4. mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi.
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset viimeistään 7 päivää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.

*****

Työpaja on osa Minun nimeni on -hankkeen ja Helsingin Taiteilijaseuran Taidekehä-hankkeen Urbaaniluonto-projektia. Toimintaan voi osallistua Antinniityn yhteisöpuutarha -ryhmässä ja viikoittaisten viljelytalkoiden puitteissa tiistai-iltaisin klo 17-20 Kaaren 2. kerroksen aulassa. Maksuton. 

Antinniityn yhteisöpuutarha –ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/220120288370439/

*****

Projektia tukevat Helsingin Kulttuurikeskus, Kanneltalo, Fiskars, Pavunvarsi, Pirilän Kukkatalo, Hyötykasviyhdistys, HSY:n Metsäpirtin multa, Kannelmäen peruskoulu, Prisma Kaari ja Kauppakeskus Kaari.