Ajankohtaista Tapahtumat Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time18.-20.4.

Kanneltalo: Nature Theatre of Oblivia

Nature_Theatre_of_Oblivia_065_Photographer_Saara_Autere(1).jpgNature Theatre of Obliviassa ryhmä luo näyttämölle omintakeisella esityskielellään metsän, sen eläimet ja kasvit. Teoksen lähtökohtia ovat kokemukset ja mielikuvat metsästä, metsän tuttuus ja vieraus, sekä metsä niin paikkana kuin mielentilana.

Nature Theatre of Oblivia on meditatiivinen mutta samalla erityislaatuisia koomisia elementtejä sisältävä teos, jossa ei ole puhetta. Katsoja kuulee ainoastaan metsän äänet. Teoksessa katsoja on mukana rentouttavalla luontoretkellä, jossa voi bongata erilaisia metsän asukkeja ja elää niiden mukana aamuhämärästä auringonlaskuun.

Oblivia on v. 2000 perustettu esitystaideryhmä, jonka kollektiivisesti toteutetuilla teoksilla on oma tunnistettava tyyli, jossa yhdistyvät konseptuaalisuus, minimalismi ja komiikka. Esitys on toteutettu osana Theater Rampen ja Künstlerhaus Stuttgartin TECHNE-projektia, joka tutkii luontoa ja teknologiaa. Nature Theatre of Oblivian toinen osa on puhelimeen ladattava taskuesitys, jossa ryhmä tuo Arilyn-mobiilisovelluksen kautta esityksen eri hahmot teatteritilan ulkopuolelle katsojan mukaan.

 

Esityksen maailman ensi-ilta oli Stuttgartissa kesäkuussa 2017 ja Suomen ensi-ilta Mad House Helsingissä helmikuussa 2018.

Nature Theatre of Oblivia

18.-20.4. ke-pe klo 19.00

Kanneltalo, Kannelmäki, Klaneettitie 5

Liput: 15/12 € www.lippu.fi (suora linkki: bit.ly/2G25Tqi) tai Kanneltalon lipunmyynnistä.