Ajankohtaista Tapahtumat Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time23.4. klo 17-19

Kanneltalo; Sinustako kasvilähettiläs?

ma 23.4. klo 17–19  Kanneltalon kahvila, Klaneettitie 5, Helsinki

Sinustako kasvilähettiläs? Pistäydy kuulemaan lisää kasvilähettilään kunniatehtävästä ja nauttimaan virvokkeita kevään antimista!

Kasvilähettilään tehtävänä on kerätä hänelle nimitettyä kasvia kesällä 2018 ja säilöä sitä talvea varten. Säilötty kasvi tulee saataville Lähirohtolan jakelupisteeseen eli taide-installaatioon, joka tulee esille Kanneltaloon sekä jää myös myöhemmin naapuruston käyttöön. Installaatiosta kuka tahansa voi hakea säilöttyjä kasveja omaan käyttöönsä. Jokainen kasvilähettiläs saa tietopaketin omasta kasvistaan, perehdyttäminen tapahtuu yhden päivän aikana toukokuussa 2018. Opastamassa ovat taiteilija Mari Keski-Korsu ja kasvilääkintään erikoistunut kansanparantaja Maaria Alén.

Kasvilähettiläs voi myös omatoimisesti järjestää kävelyjä, jakaa tietämystään kasvilajista ja kerätä yhdessä ystävien, naapurien tai sukulaisten kanssa. Kasvilähettiläs voi osallistua myös Mari Keski-Korsun keräilykävelyille kesän aikana. Kasvilähettilään oma kasvi voi olla esim. voikukka, piharatamo tai koivu yms. jotka kasvavat alueella luonnostaan.

Lähirohtola on osa Helsingin Taiteilijaseuran Taidekehä-hanketta jossa taiteilija Mari Keski-Korsu luo yhdessä Kaarelan alueen asukkaiden kanssa yhteisötaideteoksen, jonka taustalla on ajatus kasveista ihmisten kumppaneina, auttajina ja terveyden tukijoina.

www.kanneltalo.fi