Ajankohtaista Tapahtumat Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time19.5. klo 13-16

Carnaval Juhlasesonki Kaarelan alueella ma 7.5. – su 20.5.

TAPAHTUMIA ma 7.5. – su 20.5.

Baltic Circle-festivaali

Carnaval Juhlasesonki Kannelmäen ja Malminkartanon alueella

Carnaval Juhlasesonki on juhlat ja esitysteos samassa paketissa!

Kannelmäessä ja Malminkartanossa järjestetään kolmet eri juhlat, joista muodostuu sosiaalinen esitysteos nimeltä Carnaval Juhlasesonki. Juhlien valmistelu on tapahtunut kevään aikana koreografi Maija Hirvasen ohjauksessa, ja niitä on järjestämässä joukko alueen asukkaita.

Carnaval Juhlasesonki on osa Baltic Circle -festivaalin tuottamaa, Maija Hirvasen ohjaamaa kolmivuotista Carnaval-projektia, joka luo yllättäviä sosiaalisia tilanteita ja kohtaamisia. Carnaval-projekti luo arjen keskelle yllättäviä hetkiä ja tapahtumia myös pakettiautoon rakennetun mininäyttämönsä avulla. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka luo kahden viikon ajan kokeilevia, mutta valmisteltuja tilanteita ympäristöönsä.

Carnaval on yksi vuosien 2016–2018 aikana toteutuvista Helsingin kaupungin Helsingin malli -pilottihankkeista. Lisäksi projektia tukevat Niilo Helanderin säätiö ja Euroopan Unionin Luova Eurooppa-ohjelma. Yhteistyössä Kanneltalo.

Lisätietoja Hanna Nyman / Managing Director / Baltic Circle International Theatre Festival

hanna@balticcircle.fi / GSM +358 (0)40 761 6834 / http://carnaval.fi/fi/

 

PS. Aurinkoisen sään sattuessa avaamme Juhlasesongin Carnaval-pakun ympärille kerääntyen, vapaamuotoisen hengailun ja kahvittelun muodossa Kannelmäen Sitratorilla
maanantaina 7.5. klo 16–19.

 

IG 1080x1080 uudistumis

 

Carnaval Juhlasesonki-tapahtumat:

la 12.5. klo 14

Uudistumisjuhlat, Carnaval Juhlasesonki

Ihmisen kyky muuttua ja uudistua on yksi tärkeimmistä ominaisuuksistamme, joka seuraa meitä arjessa koko ajan. Näissä juhlissa osallistujat luovat itseään leikkimielisesti uudelleen. Juhlaohjelman osana taiteilija Tellervo Kalleinen ohjaa performanssin nimeltä Mielipiteiden kierrätys, jossa juhlijat luopuvat vanhentuneista mielipiteistään ja saavat halutessaan muilta uusia tilalle kokeiltavaksi. Juhlatarjoilu auttaa uudistumisprosessissa ja tilaa on myös vapaalle ajatusten vaihdolle.

Ilmoittautuminen sähköpostitse 7.5. mennessä: carnaval@balticcircle.fi. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Vapaa pääsy

Asukastalo Renki, Piianpolku 7, Malminkartano

IG 1080x1080 ilon

 

 

pe 18.5. klo 18

Ilon ja kiitoksen juhla

Carnaval Juhlasesonki

Näissä juhlissa kokoonnutaan kiittämään ja vahvistamaan kiittämisen merkitystä.
Juhlaemäntänä Briitta Koskilehto.

Kutsuvieraina on kannelmäkeläisiä ihmisiä, joita juhlaemäntä haluaa omasta puolestaan kiittää. Heistä kutakin pyydetään tuomaan mukanaan ihminen, jolle haluaa osoittaa kiitosta. Juhlaan on myös joitakin vapaita paikkoja, jos haluat ilmoittautua mukaan ja tuoda mukanasi henkilön, jota sinä haluat syystä tai toisesta kiittää. Tunnelma nostetaan kattoon tutustuen kahden eri tanssin saloihin ja niiden yllättävään yhteyteen esittelyn ja oman kokeilun kautta. Näiden “tule sellaisena kuin olet” -henkisten juhlien tunnelma on rento ja lämmin. Lämmin saattaa tulla kirjaimellisestikin, joten emme tarvitse korkokenkiä – jätä myös iltapuku kotiin.

Ilmoittautuminen sähköpostitse 7.5. mennessä (sinä ja kiitettävä henkilösi): carnaval@balticcircle.fi. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Vapaa pääsy

Kerhotila Vanhaistentie 4C, Kannelmäki

IG 1080x1080 vannetanssi

 

la 19.5. klo 13

VannetanssiPiknik Kannelmäen Leikkipuistossa

Carnaval Juhlasesonki

Tule katsomaan Valosirkus Spektrin vannetanssiesityksiä, hengailemaan ja kokeilemaan halutessasi vanteen pyöritystä itsekin. Spektri-ryhmän jäsenet ohjaavat ja auttavat vannetanssin makuun! Juhlan muoto on rento ja epämuodollinen piknik ja “jamit”, joita siivittää maagisen yllätys-DJ:n soittama tanssimusa. Tuo omat eväät. Lainavanteita löytyy paikan päältä – voit tietysti tulla omankin vanteen kanssa mukaan. VannetanssiPiknik on maksuton ja kaikille avoin.