Ajankohtaista Tapahtumat

tammikuu 2018

tammi
16
Tapahtumat


Kantsun Olohuoneen suunnittelupalaveri 16.1.2018 klo 18 >> 

KANTSUN OLOHUONE - Kannelmäki-liikkeen yhteisötila sinun käyttöösi!

Kantsun Olohuone on Kannelmäen ostarilla (osoitteessa Vanhaistentie 1, Alepan vieressä) sijaitseva kannelmäkeläisten yhteinen asukas-, tapahtuma- ja kokoontumistila. Olohuonetta ylläpitää ja kaikille avoimia tapahtumia siellä järjestää vapaaehtoisesti joukko kannelmäkeläisiä asukkaita, osana Kannelmäki-liikettä.

Oletko innostunut järjestämään kaikille avoimen tilaisuuden tai tapahtuman; lauluillan, askartelukurssin, keskustelutilaisuuden - mitä hyvänsä kiinnostavaa? Yksin ei tarvitse järjestää, vaan apuja saa aktiiveilta olkkarilaisilta. Tilan voi varata myös erilaisten kokousten pitopaikaksi - ilmaiseksi! Yksityistilaisuuksista (esim. juhlat) peritään 20 euron korvaus, jolla katetaan käyttökuluja.Tarkempi kuvaus löytyy FB/Kantsun Olohuone.

Olohuoneen tapahtumakalenteri löytyy täältä;
kantsunolohuone@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja suunnittelemaan yhdessä ;)

helmikuu 2018

helmi
17
Tapahtumat

Dance competition 2018

Tapahtumat

 

Kantsun Kirppis järjestetään


Kantsun Olohuonee
lla la-su 24.-25.2. klo 11-18.

.
Olohuoneen minikirppiksen lisäksi paikalla kantsulaisia myyjiä.


Pop-Up -kahvilasta herkkuja hetkeen ;)


Maksuton pysäköinti  takapihan parkkipaikalla kiekolla 4

tuntia.
Järjestelytiimi on paikalla Kantsun Olohuoneella klo 10

alkaen
molempina päivinä.

Tervetuloa tekemään löytöjä!kirpputorikuva

 


maaliskuu 2018

maalis
16
Tapahtumat

Kaikille avoimissa Ompelulaneissa Värkkäämön ompelukoneet ja saumurit ovat tekijöiden käytössä koko illan aina puoleen yöhön saakka. Koneiden lisäksi tarjoamme ompeluapua sekä jonkin verran maksuttomia materiaaleja. Kirjaston lainauskärryn avulla voi tutustua aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen ja etsiä inspiraatiota omiin projekteihin. Nuorten pitämä kahvila tarjoaa osallistujille kahvia ja pientä makeaa.

Kevään 2018 Ompelulanit järjestetään perjantaina 16.3. klo 18-24 Kanneltalon aulassa (os. Klaneettitie 5, 00420 Helsinki).


Julia Jämiä

Käsityöohjaaja

Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Nuoriso

julia.jamia@hel.fi
p. 040 6411 707

Värkkäämö

www.kantsu.munstadi.fi/varkkaamo

FB: http://www.facebook.com/varkkaamo

IG: @varkkaamo

Käyntiosoite: Klaneettitie 5, 00420 Helsinki​

maalis
24
Tapahtumakalenteri

Kannelmäki_pääsiäismyyjäiset.jpgTervetuloa perinteisiin pääsiäismyyjäisiin Kannelmäen kirkolle (os. Vanhaistentie 6) !

 Leivonnaisia, käsitöitä, pääsiäiskoristeita, arpajaisia ja buffet. Mukana ovat seurakunnan Lähetyspiiri ja Työtupa, Lapsi- ja nuorisokuoro Kannelkellot ja Kannelmäen Martat.

 

maalis
26
Tapahtumat
Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous jäsenille pidetään 26.3.2018 klo 19:00 osoitteessa Kaarelantie 86, kerhohuoneisto. 

Ennen vuosikokousta klo 18-19 TEEMAILTA: VIEMÄRIEN SANEERAUS SUKITUSMENETELMÄLLÄ. Sukitus ei vaadi rakenteiden rikkomista. Picote Oy:n myyntipäällikkö Toni Vepsä esitelmöi aiheesta. Lisätietoja osoitteessawww.picote.fi

Vuosikokouksen asialista
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan sekä kahden ääntenlaskijan valitseminen
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Asialistan hyväksyminen
5. Hallituksen laatiman vuoden 2017 toimintakertomuksen esittely
6. Vuoden 2017 tilinpäätöksen esittely
7. Toiminnantarkastajien antaman lausunnon esittely
8. Tilinpäätöksen vahvistamisesta päättäminen
9. Hallituksen ja muiden tilivelvollisten vastuuvapaudesta päättäminen
10. Kokouksen päättäminen
Yleistä keskustelua Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n ajankohtaisista asioistaMuistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi Omakotiliittoon tai suoraan Kaarelan omakotiyhdistykselle oky.palaute@gmail.com Näin varmistat, että saat aina tiedon tulevista tapahtumista
Kaarelan omakotiyhdistys ry
Halllitus
Tapahtumat

- - - - -

TAPAHTUMIA

to 22.3. ja pe 23.3. klo 19

Circo Aereo & Thom Monckton: The Artist

Taiteilija koittaa aloittaa luomistyötään, mutta inspiraatio on hukassa. Keskittyminen harhailee, tyhjä kangas kauhistuttaa ja työvälineet ovat kadonneet ateljeen syövereihin. The Artist on hulvaton klovneriaa ja fyysistä teatteria yhdistelevä esitys taiteilijan rankasta työrupeamasta, jonka aikana päädytään akrobaattisiin suorituksiin työn viimeistelemiseksi.

Esityksen ovat suunnitelleet Circo Aereon taiteellinen johtaja, sirkustaiteilija ja koreografi Sanna Silvennoinen sekä fyysisen teatterin armoitettu taitaja, kansainvälisesti palkittu sirkustaiteilija Thom Monckton. Heidän edellinen yhteistyönsä, The Pianist, nousi yleisö- ja arvosteluhitiksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja tällä hetkellä sitä on esitetty lähes 300 kertaa ympäri maailmaa.

The Artist: Thom Monckton

Ohjaus: Sanna Silvennoinen

Suunnittelu: Thom Monckton & amp; Sanna Silvennoinen

Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi

Äänisuunnittelu: Tuomas Norvio & amp; Atte Kantonen

Pukusuunnittelu: Kati Mantere

Konsultointi: Eveliina Hämäläinen

Tuotanto: Circo Aereo, Ateneum-sali & amp; Helsingin juhlaviikot]

Kesto 60 min, ei väliaikaa

Ikäsuositus: 5 +

Liput 15/12 €

Lippu.fi

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

huhtikuu 2018

huhti
23
Tapahtumat

ma 23.4. klo 17–19  Kanneltalon kahvila, Klaneettitie 5, Helsinki

Sinustako kasvilähettiläs? Pistäydy kuulemaan lisää kasvilähettilään kunniatehtävästä ja nauttimaan virvokkeita kevään antimista!

Kasvilähettilään tehtävänä on kerätä hänelle nimitettyä kasvia kesällä 2018 ja säilöä sitä talvea varten. Säilötty kasvi tulee saataville Lähirohtolan jakelupisteeseen eli taide-installaatioon, joka tulee esille Kanneltaloon sekä jää myös myöhemmin naapuruston käyttöön. Installaatiosta kuka tahansa voi hakea säilöttyjä kasveja omaan käyttöönsä. Jokainen kasvilähettiläs saa tietopaketin omasta kasvistaan, perehdyttäminen tapahtuu yhden päivän aikana toukokuussa 2018. Opastamassa ovat taiteilija Mari Keski-Korsu ja kasvilääkintään erikoistunut kansanparantaja Maaria Alén.

Kasvilähettiläs voi myös omatoimisesti järjestää kävelyjä, jakaa tietämystään kasvilajista ja kerätä yhdessä ystävien, naapurien tai sukulaisten kanssa. Kasvilähettiläs voi osallistua myös Mari Keski-Korsun keräilykävelyille kesän aikana. Kasvilähettilään oma kasvi voi olla esim. voikukka, piharatamo tai koivu yms. jotka kasvavat alueella luonnostaan.

Lähirohtola on osa Helsingin Taiteilijaseuran Taidekehä-hanketta jossa taiteilija Mari Keski-Korsu luo yhdessä Kaarelan alueen asukkaiden kanssa yhteisötaideteoksen, jonka taustalla on ajatus kasveista ihmisten kumppaneina, auttajina ja terveyden tukijoina.

www.kanneltalo.fi
huhti
28
Tapahtumat

la 28.4. klo 12–14 Lasten ja nuorten Enkeli-paja

Pajassa Kanneltalon aulassa maalaillaan enkeleitä osallistuen samalla kaupunkitaidehankkeeseen. Enkeli-hanke on Helsingin alueella toteutettava kaikille lapsille suunnattu taideprojekti, jossa luodaan moniäänistä enkelikuvastoa. Maalausten pohjalta toteutetaan julkisen tilan taideteos syksyllä 2018. Hanketta vetää kuvataiteilija Raita Virkkunen ja taidekäsityöläinen Kaisa Barbieri.

Vapaa pääsy ;)

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi
huhti
28
Tapahtumat

Matka maailman ääniin

Kohtaamisia äänen ja liikkeen risteyksissä, isoilla väylillä ja pienillä poluilla. Interaktiivinen musiikkia ja liikettä yhdistelevä esitys perheille. Matkanjohtajina Aili Järvelä, Anna-Karin Korhonen ja Aino Rättyä.

Aino Rättyä on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä valmistunut taiteen moniosaaja. Pianon vapaa säestys ja pop/jazz-laulu ovat Ainon pääinstrumentteja, mutta hän tuntee myös vahvaa paloa tanssin ja musiikkiteatterin maailmaan ja onkin toiminut sekä koreografina että näyttelijänä useissa musikaaleissa. Aino opettaa aktiivisesti pianoa, laulua ja etnisiä tansseja, kuten itämaista ja bollywood-tanssia.

Kansanmusiikkiin kasvaneen Aili Järvelän koukeroisen polun tienviittoina ovat olleet useat eri genret, joista hänen kulkuaan ovat määrittävimmin johdatelleet kansanmusiikin lisäksi pop, jazz, maailmanmusiikki sekä eri aikakausien taidemusiikki. Kaustislaislähtöinen Järvelä tunnetaan paitsi laulajana, lauluntekijänä, säveltäjänä, sovittajana, viulistina, tuottajana, tämmärinä, näppäripedagogina, Järvelän pelimannina, sekä freelance-muusikkona useista eri yhtyeistä ja yhteyksistä.

Anna-Karin Korhonen tunnetaan kanteleensoittajana, pianistina, säveltäjänä ja sovittajana. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian klassisen musiikin, sekä kansanmusiikin aineryhmistä, joista jälkimmäisessä hän toimii tällä hetkellä opettajana. Korhonen on tehnyt paljon produktioita kansanmusiikin, teatterimusiikin ja lastenmusiikin parissa sekä Suomessa että ulkomailla. Korhonen muodostaa kansanklassikoita uudistavan EVA-trion yhdessä Essi Wuorelan ja Vesa Norilon kanssa.

la 28.4. klo 14, vapaa pääsy, kesto noin 40 min

Ikäsuositus 4+

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

huhti
30
Tapahtumat

Nyt lauletaan! – yhteislaulua 30.4. klo 18

Mikään ei ole niin mukavaa kuin laulaminen – paitsi tietenkin yhdessä laulaminen! Kanneltalon kahvilan yhteislauluilloissa on tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä. Laulattajana Mari Kätkä.

Vapaa pääsy!

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

Tapahtumat

Nature_Theatre_of_Oblivia_065_Photographer_Saara_Autere(1).jpgNature Theatre of Obliviassa ryhmä luo näyttämölle omintakeisella esityskielellään metsän, sen eläimet ja kasvit. Teoksen lähtökohtia ovat kokemukset ja mielikuvat metsästä, metsän tuttuus ja vieraus, sekä metsä niin paikkana kuin mielentilana.

Nature Theatre of Oblivia on meditatiivinen mutta samalla erityislaatuisia koomisia elementtejä sisältävä teos, jossa ei ole puhetta. Katsoja kuulee ainoastaan metsän äänet. Teoksessa katsoja on mukana rentouttavalla luontoretkellä, jossa voi bongata erilaisia metsän asukkeja ja elää niiden mukana aamuhämärästä auringonlaskuun.

Oblivia on v. 2000 perustettu esitystaideryhmä, jonka kollektiivisesti toteutetuilla teoksilla on oma tunnistettava tyyli, jossa yhdistyvät konseptuaalisuus, minimalismi ja komiikka. Esitys on toteutettu osana Theater Rampen ja Künstlerhaus Stuttgartin TECHNE-projektia, joka tutkii luontoa ja teknologiaa. Nature Theatre of Oblivian toinen osa on puhelimeen ladattava taskuesitys, jossa ryhmä tuo Arilyn-mobiilisovelluksen kautta esityksen eri hahmot teatteritilan ulkopuolelle katsojan mukaan.

 

Esityksen maailman ensi-ilta oli Stuttgartissa kesäkuussa 2017 ja Suomen ensi-ilta Mad House Helsingissä helmikuussa 2018.

Nature Theatre of Oblivia

18.-20.4. ke-pe klo 19.00

Kanneltalo, Kannelmäki, Klaneettitie 5

Liput: 15/12 € www.lippu.fi (suora linkki: bit.ly/2G25Tqi) tai Kanneltalon lipunmyynnistä.

Tapahtumat

Kesäleirit 2018 järjestetään KaVo -salin tiloissa,
Kaarelantie 12 A.

I   Leiri 4.6 - 8.6.2018 klo 9:00 - 15:00            155€

II  Leiri 11.6 - 15.6.2018 klo 9:00 - 15:00       155€

III Leiri 30.7 - 3.8.2018 klo 9:00 - 15:00         155€

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta ( sisältää ohjatun toiminnan, lounaan, välipalan ja t-paidan)

Jos sama lapsi osallistuu perättäisille leireille, saa toisen leirin hinnasta 10 % alennusta.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut 5.3.2018.

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 1. luokalle meneville –3. luokkalaisille tytöille ja pojille. 
Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!

Katso llisätietoja ja ilmoittaudu   Kannelmäen Voimistelijoiden kotisivujen kautta!

toukokuu 2018

touko
05
Tapahtumat

Maununnevan ja Hakuninmaan siivoustalkoot
la 5.5.2018 klo 10:00 - 14:00

Tämä on osa Hgin kaupungin siivouskampanjaa. 

Kuormalava, säkit ja pihdit saa hiekotusvaraston vierestä; lähellä rakannettevaa harjoitusjäähallia; Kaarelanraitin ja Kaarelantien kiertoliittymän vieressä.

Lisätietoja http://hyvakasvaa.fi/kevatsiivoustalkoot/  ja sillä sivulla talkootiedote2018.pdf

Kaikki mukaan.

Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n hallitus

touko
07
Tapahtumat

ma 7.5. ja ti 8.5. klo 14 & 18

Elämä on peli 

50-luvun Helsinki, nuoret ja pelit! Siinä lähtökohdat musiikkiteatterinäytelmälle, jonka esittävät Kannelmäen ja Haagan peruskoulut.

Helsinki, vuosi 1952. Elämä on shakkitarina, jossa siirrot seuraavat toisiaan. Panokset kasvavat, pokka pitää. Peli vaihtuu, rakkaus haihtuu? Sattuma puuttuu peliin, valttikortit jaetaan uudestaan. Päättyykö peli shakkimattiin? Kuka voittaa, kelle tulee takkiin?

Ohjaus: Mari Martela ja Tiina Mastomäki

Käsikirjoitus: Mari Martela ja Tiina Mastomäki sekä oppilaat

Musiikki ja sävellykset: Ilari Martela

Lavastus: Maria Laine

Puvustus: Anne Mäkelä

Yhteistyössä Kannelmäen ja Haagan peruskoulut & Kanneltalo

Vapaa pääsy!

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

www.kanneltalo.fi

touko
19
Tapahtumat

TAPAHTUMIA ma 7.5. – su 20.5.

Baltic Circle-festivaali

Carnaval Juhlasesonki Kannelmäen ja Malminkartanon alueella

Carnaval Juhlasesonki on juhlat ja esitysteos samassa paketissa!

Kannelmäessä ja Malminkartanossa järjestetään kolmet eri juhlat, joista muodostuu sosiaalinen esitysteos nimeltä Carnaval Juhlasesonki. Juhlien valmistelu on tapahtunut kevään aikana koreografi Maija Hirvasen ohjauksessa, ja niitä on järjestämässä joukko alueen asukkaita.

Carnaval Juhlasesonki on osa Baltic Circle -festivaalin tuottamaa, Maija Hirvasen ohjaamaa kolmivuotista Carnaval-projektia, joka luo yllättäviä sosiaalisia tilanteita ja kohtaamisia. Carnaval-projekti luo arjen keskelle yllättäviä hetkiä ja tapahtumia myös pakettiautoon rakennetun mininäyttämönsä avulla. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka luo kahden viikon ajan kokeilevia, mutta valmisteltuja tilanteita ympäristöönsä.

Carnaval on yksi vuosien 2016–2018 aikana toteutuvista Helsingin kaupungin Helsingin malli -pilottihankkeista. Lisäksi projektia tukevat Niilo Helanderin säätiö ja Euroopan Unionin Luova Eurooppa-ohjelma. Yhteistyössä Kanneltalo.

Lisätietoja Hanna Nyman / Managing Director / Baltic Circle International Theatre Festival

hanna@balticcircle.fi / GSM +358 (0)40 761 6834 / http://carnaval.fi/fi/

 

PS. Aurinkoisen sään sattuessa avaamme Juhlasesongin Carnaval-pakun ympärille kerääntyen, vapaamuotoisen hengailun ja kahvittelun muodossa Kannelmäen Sitratorilla
maanantaina 7.5. klo 16–19.

 

IG 1080x1080 uudistumis

 

Carnaval Juhlasesonki-tapahtumat:

la 12.5. klo 14

Uudistumisjuhlat, Carnaval Juhlasesonki

Ihmisen kyky muuttua ja uudistua on yksi tärkeimmistä ominaisuuksistamme, joka seuraa meitä arjessa koko ajan. Näissä juhlissa osallistujat luovat itseään leikkimielisesti uudelleen. Juhlaohjelman osana taiteilija Tellervo Kalleinen ohjaa performanssin nimeltä Mielipiteiden kierrätys, jossa juhlijat luopuvat vanhentuneista mielipiteistään ja saavat halutessaan muilta uusia tilalle kokeiltavaksi. Juhlatarjoilu auttaa uudistumisprosessissa ja tilaa on myös vapaalle ajatusten vaihdolle.

Ilmoittautuminen sähköpostitse 7.5. mennessä: carnaval@balticcircle.fi. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Vapaa pääsy

Asukastalo Renki, Piianpolku 7, Malminkartano

IG 1080x1080 ilon

 

 

pe 18.5. klo 18

Ilon ja kiitoksen juhla

Carnaval Juhlasesonki

Näissä juhlissa kokoonnutaan kiittämään ja vahvistamaan kiittämisen merkitystä.
Juhlaemäntänä Briitta Koskilehto.

Kutsuvieraina on kannelmäkeläisiä ihmisiä, joita juhlaemäntä haluaa omasta puolestaan kiittää. Heistä kutakin pyydetään tuomaan mukanaan ihminen, jolle haluaa osoittaa kiitosta. Juhlaan on myös joitakin vapaita paikkoja, jos haluat ilmoittautua mukaan ja tuoda mukanasi henkilön, jota sinä haluat syystä tai toisesta kiittää. Tunnelma nostetaan kattoon tutustuen kahden eri tanssin saloihin ja niiden yllättävään yhteyteen esittelyn ja oman kokeilun kautta. Näiden “tule sellaisena kuin olet” -henkisten juhlien tunnelma on rento ja lämmin. Lämmin saattaa tulla kirjaimellisestikin, joten emme tarvitse korkokenkiä – jätä myös iltapuku kotiin.

Ilmoittautuminen sähköpostitse 7.5. mennessä (sinä ja kiitettävä henkilösi): carnaval@balticcircle.fi. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Vapaa pääsy

Kerhotila Vanhaistentie 4C, Kannelmäki

IG 1080x1080 vannetanssi

 

la 19.5. klo 13

VannetanssiPiknik Kannelmäen Leikkipuistossa

Carnaval Juhlasesonki

Tule katsomaan Valosirkus Spektrin vannetanssiesityksiä, hengailemaan ja kokeilemaan halutessasi vanteen pyöritystä itsekin. Spektri-ryhmän jäsenet ohjaavat ja auttavat vannetanssin makuun! Juhlan muoto on rento ja epämuodollinen piknik ja “jamit”, joita siivittää maagisen yllätys-DJ:n soittama tanssimusa. Tuo omat eväät. Lainavanteita löytyy paikan päältä – voit tietysti tulla omankin vanteen kanssa mukaan. VannetanssiPiknik on maksuton ja kaikille avoin.

 

touko
23
Tapahtumat

Miniroskis ennaltaehkäisee maailman yleisimmän ja myrkyllisen roskan!

Pidän Miniroskis-työpajan Kantsun Olohuoneessa eli Kannelmäen asukastalossa
keskiviikkona 23.5 kello 17-18 , osoitteessa Vanhaistentie 3.

Työpajassa voi tuunata ilmaiseksi itselle ja myös lahjaksi helpon tekniikan avulla kauniin miniroskiksen, minne voi panna tumpit palavina, purukumit, makeispaperit ym.

Ilmatiiviistä kierrätyspurkista tuunattava miniroskis kestää käytössä vuosikausia eli siitä on iloa pitkään ;)

Tervetuloa!!

 

Miniroskisrivi

elokuu 2018

elo
29
Tapahtumat

Toimintaa ovat mm: erilaiset liikuntaryhmät, vertaistukiryhmät, retket ja tapahtumat sekä keskiviikkokahvila. Lisäksi tarjolla on asiantuntijapalveluita ja valmennuskursseja. Toiminnan suunnittelussa huomioidaan asiakkaiden toiveet.

Hopeatie 14, 00440 Helsinki
PL 8140, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3102 4213
Sosiaaliohjaaja Mariaana Korpela

Lisätietoa, tapahtumia ja ryhmiä;
https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/omaishoidon-tuki/toimintakeskukset/lantinen/

 

Tapahtumat

Sitra-tori, Kanneltalon etupiha, Klaneettitie 5, Helsinki

 

ma 4.6. klo 17.30-18.15 foksi
ma 11.6. klo 17.30-18.15 tango 
ma 18.6. klo 17.30-18.15 valssi
ma 25.6. klo 17.30-18.15 humppa & kävelyhumppa
ma 2.7. klo 17.30-18.15 fusku
ma 9.7. klo 17.30-18.15 jenkka
ma 16.7. klo 17.30-18.15 samba
ma 23.7. klo 17.30-18.15 bugg
ma 30.7. klo 17.30-18.15 cha cha
ma 6.8. klo 17.30-18.15 hidas valssi

lokakuu 2018

loka
29
Tapahtumat

Kanneltalon maksuttomissa maanantaissa luvassa musiikkia, teatteria, elokuvia ja elämyksiä. Vapaa pääsy!

KLASSIKKOELOKUVAT
ma 24.9. klo 18 Séraphine
ma 15.10. klo 18 Loving Vincent
ma 3.12. klo 18 Tanskalainen tyttö
Klassikkoelokuvien alustus aina
ennen elokuvaa klo 17.

JUURILLA-KLUBIT
ma 3.9. klo 18 Kikka Laitinen
ma 1.10. klo 18 Timo Turpeinen
ma 5.11. klo 18 Jiri Nikkinen

NYT LAULETAAN
Yhteislaulua Mari Kätkän johdolla
ma 17.9. klo 18
ma 22.10. klo 18
ma 12.11. klo 18
ma 10.12. klo 18

TEATTERI & MUSIIKKI
ma 10.9. klo 18 Claes Andersson trio
ma 8.10. klo 18 Pinja Hahtola: Eino Leinon Eksät
ma 29.10. klo 18 Kati Outinen:
Niin kauas kuin omat siivet kantaa
ma 19.11. klo 18 Imperfecto-kollektiivi: Flamenco Visions
ma 26.11. klo 18 Kirsi Poutanen & Esa Helasvuo:
Marraskuun fadolauluja - Kuulin Kui Helizi Fado!

Esitykset kahvilan stagella, lukuun ottamatta
elokuvanäytöksiä ja niiden alustusluentoja.
kanneltalo.fi

marraskuu 2018

Tapahtumat

Toimiva Kaarela - osallistuvan budjetoinnin ideointi-ilta pidetään Kanneltalolla 6.11. klo 18-20.

Ilta on suunnattu kaikille kaarelalaisille (Kannelmäen, Malminkartanon, Maununnevan, Hakuninmaan ja Kuninkaantammen asukkaille). Ideoinnin tukena käytetään tätä tarkoitusta varten kehitettyä
Toimiva Helsinki -peliä, joka auttaa ehdotusten teossa. Ideointi-illoissa on tarkoitus kehittää pienryhmissä ehdotuksia osallistuvaan budjetointiin. Työskentely on siis hyvin konkreettista ja vaikuttamisen tapa helsinkiläisittäin uusi. Asia on alueen kannalta tärkeä ja yhteinen, joten olisi tärkeää saada myös järjestelyjoukkoihin ihmisiä alueen eri yhteisöistä.  

OmaStadi_työpaja_Kanneltalolla.pdf

 

Kaupunginkanslia / Viestintäosasto

Osallisuus ja neuvonta / Alueosallisuus

Aleksanterinkatu 22-24

PL 21, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

ella.tanskanen@hel.fi

(09) 310 36029 tai 040 3585417

hel.fi/osallisuusmalli

https://www.facebook.com/stadiluotsi.ellatanskanen

joulukuu 2018

joulu
01
Tapahtumat

Adventtimyyjäiset lauantaina 1.12. klo 11-13

Kannelmäen kirkolla seurakuntakeskuksessa.

Tervetuloa seurakuntakeskukseen ostoksille ja nauttimaan perinteisten adventtimyyjäisten tunnelmasta! Myyjäispöydillä on käsitöitä, joulukoristeita, arpajaisia. Buffetissa on tarjolla riisipuuroa, kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Mukana mm. Lähetyspiiri, Lapsi- ja nuorisokuoro Kannelkellot ja Kannelmäen Martat.

Kannelmäki

joulu
10
Tapahtumat

Tule mukaan iloisiin yhteislaulutuokioihin maanantaisin klo 14-15!

Laulutuokiot järjestetään ajalla 5.11.-10.12.2018.

Osoitteessa Urkupillintie 4 C. Tervetuloa!

Näppäimisto

joulu
10
Tapahtumat

NYT LAULETAAN

Yhteislaulua Mari Kätkän johdolla
ma 17.9. klo 18
ma 22.10. klo 18
ma 12.11. klo 18
ma 10.12. klo 18

joulu
16
Tapahtumat

Tonttuja ulkosalla

 

HUOM!
Vetisen sään vuoksi Joulupolun avaaminen siirtynyt su 16.12. päivälle!!

EI SIIS Lauantaina 8.12.2018 klo 15 Joulupolku ”avajaiset” !

Tanssitaan yhdessä pari tonttutanssia!

Käydään metsäpolulla katsomassa mitä hahmoja sinne on ilmestynyt!

Lämpimästi Tervetuloa <3!