• Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Koskelan, Kumpulan, Käpylän ja Toukolan kaupunginosissa sijaitsevan omakoti- tai muun pientalotontin tai -alueen vuokraoikeuden haltija, haltijana olevan asunto-osakeyhtiön tai osuuskunnan jäsen tai perheenjäsen.

  • Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu (2017 jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 10 euroa, useamman huoneiston asunto-osakeyhtiöiden jäsenmaksu ks. alta) yhdistyksen pankkitilille Nordea FI56 1239 3007 2000 95 ja ilmoittamalla asiasta yhdistyksen taloudenhoitaja Jukka Salomaalle, jukka.vt.salomaa-at-gmail.com (korvaa -at- => @). Maksun viestikenttään tulee laittaa jäsenen nimi ja osoite.

Asunto-osakeyhtiöiden jäsenmaksu (sekä varsinaiset että kannatusjäsenet): useamman huoneiston käsittäviltä asunto-osakeyhtiöiltä jäsenmaksu on 5 euroa per huoneisto, kuitenkin vähintään 10 euroa. Asunto-osakeyhtiöjäsenyydessä jäsenenä on nimenomaan as-oy, esim. As-oy Ilmattarentie 42, jäsenenä ei ole tällöin as-oy:n asukas. Yksittäinen asukas ei voi maksaa itsenäisesti omaa osuuttaan as-oy:n jäsenmaksusta yhdistykselle vaan koko as-oy:n jäsenmaksu maksetaan kerralla. Jos as-oy:n asukas haluaa liittyä yhdistykseen itsenäisesti, hän tekee sen liittymällä henkilöjäseneksi.