Malminkartanonaukion pimeys

Alueen säännöt
Malminkartanon sivut: malminkartano.fi
valoa

Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja valoa » 30.12.2007, 10:11

Onko kenelläkään tietoa saadaanko aukiolle lisää valoa? On näin pimeänä vuoden aikana todella luotaan työntävä ja jopa pelottava kun siellä ei ole juurikaan valaistusta. Eikö olisi kaikkien Malminkartanolaisten etu jos aukio olisi turvallisemmin valaistu. Lisäisi varmasti viihtyisyyttä ja saattaisi siten auttaa alueen palveluita pysymään hengissä.

Löytyykö tätä kautta ketään "aktiivia" joka tahtoisi ottaa asian hoitaakseen? tai jos joku tietää asiasta jotain...

Rauha Asukas

Re: Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Rauha Asukas » 31.12.2007, 20:58

Hei,
En tiedä valojen tulosta mitään, mutta toivon niin ja voihan sitä kysellä niiltä rakentajilta. Sain kaksi kertaa apua kun pyysin siitä alikulkusillan alta, pyysin korjaamaan keltaisen laatikon kuulumalleen paikalle, laatikko oli kuljetettu sivuun paikaltaan. Seutua siivoova mies teki sen kum pyysin, kiitos hänelle. Myös väärän kilven asennus korjattiin kun ilmoitin siitä mestarille, hän ilmoitti siitä heti jollekkin jolle asia kuului. kiitos siitä. Erehdyksiä kun voi tulla. Ilmoitelkaamme kaupungille myös että tarvitsemme valoa lisää seudullemme.

Pimeys jatkuu

Re: Malminkartanonaukion pimeys -> jatkuu vuoteen 2017

Viesti Kirjoittaja Pimeys jatkuu » 28.01.2008, 00:41

Malminkartanon aluesuunnitelmassa (vuosille 2008-2017) ei ole mitään mainintaa valaistuksen parantamisesta aukiolla.

Aluesuunnittelijan (Mikko Koivistoinen) mielestä se on riittävä?

Tai sitten hän ja Rakennusviraston Malminkartanon katu- ja puisto-osaston suunnitteluinsinööri (Ermo Mattila) eivät ole tietoisia "ongelmasta" ?

Korjaaja

Re: Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Korjaaja » 05.02.2008, 16:39

Vikailmoituksen voi tehdä joko suoraan www-sivuston karttapohjalle merkitsemällä tai puhelimitse (puh. 08001 73173)

http://www.helsinginenergia.fi/vikailmo ... istus.html

Helsingissä vaihdetaan vuosittain runsaat 20 000 katulamppua. Rikkoontuneista katulampuista Helsingin Energia saa parhaiten (nopeimmin) tiedon asiakkaidensa ilmoitusten kautta.

Asukas

Vs:Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Asukas » 13.08.2008, 11:19

Samaa olen ihmetellyt, ett aukio on kyllä todella luotaantyöntävä pimeän tullen. Lisää valaistusta sinne pitäis saada. Nyt kun taas syksy saapuu, niin toivottavasti joku taho ottaisi asian hoitaakseen.

Elina

Vs:Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Elina » 05.10.2008, 11:49

Malminkartanonaukion valaistukseen on luvassa parannusta!

Helsingin rakennusvirasto suunnittelee Malminkartanon aseman läheisyydessä olevien aukioiden kunnostamista. Remontoitavia kohteita ovat Malminkartanonaukio, Puustellinaukio, Puustellinpolku ja osa Luutnantinaukiosta.

Tavoitteena on parantaa aukioiden viihtyisyyttä ja kaupunkikuvaa. Suunnittelussa on lisäksi etsitty keinoja alueen elävöittämiseksi ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi.

Kunnostustyöt on alustavasti suunniteltu tehtäviksi vuosina 2009?2010.

Suunnitelmaluonnoksia esitellään asukkaille tiistaina 7.10.2008 klo 17.30?19.00 Malminkartanon ala-asteen koululla osoitteessa Puustellintie 6.

Suunnitelmiin voi tutustua myös verkkosivulla (www.hkr.hel.fi/suunnitelmat) 6.?10.10.2008.

Lisätiedot ja palautteet suunnitelmista:

Kati Rantanen
projektinjohtaja
puh. (09) 310 64734
kati.rantanenat-merkkihel.fi

Helsingin kaupungin rakennusvirasto
PL 1515
00099 Helsingin kaupunki

Nyt voi siis vaikuttaa suunnitelmiin, siispä osallistukaa suunnitelmaluonnosten esittelytilaisuuteen tai käykää katsomassa luonnoksia ko. internetsivulta ja antakaa projektinjohtajalle palautetta jos tarpeen!

Mervi Holm

Vs:Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Mervi Holm » 30.12.2008, 19:37

Mukavaa, että Malminkartanonaukio laitetaan kuntoon. Onpahan siinä sitten turvallisempaa lähteä illalla baarista kotiin, kun ei tarvitse pimeässä kävellä. Vitsi vitsinä.

Vielä kun saataisiin edes jonkinlaista huomiota tänne Pohjoispuolelle. Täälläkään ei kohta enää uskalla kävellä pimeällä bussipysäkiltä kotiin ja nyt on jopa alettu heittämään roskapusseja kävelykaduille, kun ei enää jakseta kävellä viinahuuruissa roskiksille asti.

Tiina S

Vs:Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Tiina S » 07.01.2009, 16:32

Minusta taas täällä pohjoispuolella on mukavan rauhallista. En ole huomannut mitään häiriötä, mitä nyt joku naapuri joskus viikonloppuna saattaa pitää juhliaan. Monessa muussa paikassa on paljon rauhattomampaa :)

Mervi Holm

Vs:Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Mervi Holm » 07.01.2009, 16:39

Kyllä täällä on rauhallisempaa, kuin eteläpuolella, mutta ei missään nimessä rauhallista. Lähinnä siivottomuus askarruttaa, että miksi ihmeessä kaikki pitää rikkoa, sotkea jne. Riippuu tietysti mistä suunnasta asiaa katsoo ja minkälaisella historialla. Me katsomme asiaa vanhoina munkkalaisina ja eroa on kuin yöllä ja päivällä.

Sanna

Vs:Malminkartanonaukion pimeys

Viesti Kirjoittaja Sanna » 12.01.2009, 13:22

Parivaljakontiellä on kurjaa asua kun siellä terrosisoi eräs perhe tempuillaan.

Vastaa Viestiin