Ikkunoiden rikkominen

Alueen säännöt
Malminkartanon sivut: malminkartano.fi
asukas

Ikkunoiden rikkominen

Viesti Kirjoittaja asukas » 16.02.2008, 19:32

Hei!

Tietääkö joku, mitä tuossa Road house -ravintolan (entinen Ali Baba) ikkunoiden rikkomisessa on oikein takana? Jotenkin on enää vaikea uskoa, että kyse olisi sattumanvaraisesta ilkivallasta kun ikkunat on rikottu niin moneen kertaan. Asun itse tässä vieressä, ja olisi kiva tietää, onko täällä käynnissä joku jengisota tms...

Vartti

Re: Ikkunoiden rikkominen

Viesti Kirjoittaja Vartti » 18.02.2008, 23:07

Vartti tietää: Janoiset murtautuivat ravintolaan!

Kahdella mieshenkilöllä lienee ollut kipeä tarve juhlien jatkoille murtautuessaan Malminkartanossa sijaitsevaan ravintolaan lauantain vastaisena yönä hiukan ennen kolmea.

Miehet tunkeutuivat ravintola Road Houseen rikkomalla ikkunan. Mukaan tarttui tupakkaa, alkoholia sekä ravintolan pohjakassasta parikymmentä euroa.

Valvontakamera tallensi nämä janoiset nauhalle, ja Helsingin poliisi tutkii asiaa...

törkeäää

Re[2]: Ikkunoiden rikkominen

Viesti Kirjoittaja törkeäää » 19.02.2008, 00:22

törkeää...tollasesta vähintään 50+50-100 euron sakot

JH

Murron rahasaalis 20 euroa

Viesti Kirjoittaja JH » 21.02.2008, 00:11

Heh, heh - veivät koko kassakoneen, luulivat varmaan että siellä on koko lauantai-illan tuotto. Mahtoikin olla aika pettymys kun sisältä paljastui huima 20 euron pohjakassa.

Lorenzo lollo

Vs:Ikkunoiden rikkominen

Viesti Kirjoittaja Lorenzo lollo » 07.02.2009, 22:30

[b]asukas kirjoitti:[/b]
[quote]Hei!

Tietääkö joku, mitä tuossa Road house -ravintolan (entinen Ali Baba) ikkunoiden rikkomisessa on oikein takana? Jotenkin on enää vaikea uskoa, että kyse olisi sattumanvaraisesta ilkivallasta kun ikkunat on rikottu niin moneen kertaan. Asun itse tässä vieressä, ja olisi kiva tietää, onko täällä käynnissä joku jengisota tms...[/quote]

Vastaa Viestiin