LUE ? Keskustelupalstan säännöt

Alueen säännöt
Malminkartanon sivut: malminkartano.fi
Ylläpito

LUE ? Keskustelupalstan säännöt

Viesti Kirjoittaja Ylläpito » 12.11.2008, 19:31

Malminkartanon kotisivun keskustelupalsta on tarkoitettu malminkartanolaisten ja Malminkartanosta kiinnostuneiden yhteiseksi kohtaamispaikaksi. Keskustelupalstalla on mahdollista keskustella kaikesta, kuitenkin aina toisia ihmisiä kunnioittaen ja netikettiä noudattaen. Jotta keskustelupalsta pysyy asiallisena, keskusteluja tarkkaillaan ja tarvittaessa palstaa moderoidaan eli viestejä muokataan tai poistetaan.

Keskustelupalstalta poistetaan mahdollisimman nopeasti viestit, jotka sisältävät asiattomuuksia, kirosanoja, rasismia, väkivaltaa, yllyttämistä, loukkauksia, laitonta tai säädytöntä materiaalia tai muita hyvän tavan vastaisia asioita. Keskustelupalstalle ei saa kirjoittaa omia tai muiden henkilötietoja, mukaan lukien sähköpostiosoitteet. Keskustelupalstaa moderoidaan vapaaehtoispohjalta, joten moderoimisen tarpeen huomaamisessa voi olla pieni viive. Jos huomaat palstalla epäsopivaa kieltä sisältävän viestin, voit ilmoittaa siitä kotisivun palautelomakkeen avulla.

Palstalle kirjoitetaan joko aloittamalla uusi keskustelu tai vastaamalla jo olemassa olevaan keskusteluun. Mieti mitä kirjoitat, lue teksti, korjaa virheet ja lähetä viesti vasta sitten. Mieti kirjoitukseesi hyvä sisältöä kuvaava otsikko, joka helpottaa kiinnostuneita huomaamaan viestisi muiden joukosta. Käytä välimerkkejä ja pitkässä kirjoituksessa muista kappalejaot. Älä kirjoita koko viestiä isoilla kirjaimilla. Älä turhaan vastaa toisten kirjoituksiin, jos sinulla ei ole mitään sanottavaa. Täysin turhat yhden tai kahden sanan kommentit poistetaan.

Ilmoita lähde selvästi, jos lainaat tekstiä tai kuvaa esimerkiksi artikkelista tai blogista. Mainostus ei ole sallittua keskustelupalstalla. Keskusteluissa on noudatettava voimassa olevaa lainsäädäntöä, esimerkiksi henkilötietolakia, rikoslakia ja tekijänoikeuslakia. Jokainen kirjoittaja vastaa omista kirjoituksistaan itse. Malminkartanon kotisivujen ylläpitäjät eivät ota vastuuta keskusteluissa esitetyistä väitteistä tai niiden aiheuttamista seurauksista.