Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Alueen säännöt
Malminkartanon sivut: malminkartano.fi
Piikan ohjaajat ja asiakkaat

Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja Piikan ohjaajat ja asiakkaat » 15.06.2009, 23:49

Hei Vanhemmat!!!
Tarvitsemme nyt teidän apua kovasti.Piika puiston alueelle kerääntyy iltaisin ja viikonloppuisin nuoria (noin 10 -50 nuorta)
Useammat heistäon iältään 13v.-17v. ja jotkut heistä
on entisiä Piikalaisia.Kiva että nuoret viihtyy puistossa, mutta kun puisto aamuisin
aukeaa puiston alue on siivottomassa kunnossa
ja ikkunoita tai muita puistoon kuuluvia esineitä on rikottu.Olemme lähestyneet nuoria puhumalla heille meidän huolesta ja myös kirjoittaneet heille viestin yhdessä asiakkaiden ja asukastalo rengin työntekijöi-
den kanssa , mutta ei ole vaikuttanut nuorten käyttäytymiseen.
Mielestämme nuorilla on mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin jos haluavat.
Malminkartanon alueella lasten ja nuorten kanssa toimivat virkamiehet ovat yrittäneet kaikkensa.MUTTA NYT TARVITSEMME TEITÄ VANHEMPIA, KÄVELKÄÄPÄ JOSKUS ILTAISIN TAI VIIKONLOPPUISIN PIIKA PUISTON LÄPI OLISIKO SIELLÄ TEIDÄN LAPSENNE???
Terveisin surulliset Piika puiston ohjaajat

hoitsu

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja hoitsu » 18.06.2009, 23:00

Kyllä se viestin kirjoittaminen auttaa varmasti,huh huh!
Antakaa nuorten siellä olla,hehän vain istuvat siellä penkeillä. Kävelen puiston ohi monta kertaa viikossa kun lenkillä käyn,ei heistä mitään haittaa ole. Vaikka olisikin niin ette te heitä saisi mitenkään häädettyä. Enemmän haittaa on siinä lähibaareissa käyvissä narkkareissa.

Piikan ohjaajat

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja Piikan ohjaajat » 23.06.2009, 12:30

Ei nuoria olekaan tarkoitus häätää pois, vaan
saada heidät lopettamaan sotkeminen ja paikkojen hajottaminen, että heillä ja meillä kaikilla olisi kiva olla puistossa, ja myös sinulla.

hoas-asunnon vuokraaja

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja hoas-asunnon vuokraaja » 29.06.2009, 15:06

Nuoren todellakin ovat aiheuttaneet tuhoa ja häiriötä Piianpuistossa sekä myös hoasin isännöimien kerrostalojen piha-alueilla. Vanhemmat, laittakaa lapsenne kuriin! Kotiintuloajaksi klo 22, että naapurusto saisi yöunet ja säilisivät paikat kunnossa. Pitkin yötä huudetaan ja rällätään mopoilla.

Vartti

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja Vartti » 04.07.2009, 19:53

Nyt on jo lehdistökin kiinnostunut aiheesta. Hyvä niin. Heinäkuun ensimmäisessä kaupunkilehti Vartissa oli oikein ison kuvan kera pikkutytöistä jotka naarasivat roskia Piikapuiston lasten uima-altaalla.

Kuvatekstistä: \"Jätesankoon kertyi tällä kertaa lastenvaippoja, oluttölkkejä ja tyhjiä trippikuoria. Alueen nuorison on nähty myös pesevän mopojaan altaassa.\"

Siis lasten uima-altaassa.

Onhan se hyvä että alueella on käyttöä myös iltaisin ja öisinkin, mutta joku tolkku siinä kyllä pitää olla. Ja pitääkö pikkulasten itse putsata allas aina aamuisin ennenkuin voivat mennä sinne polskimaan ja harrastamaan vesileikkejään?

hoas-vuokralainen

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja hoas-vuokralainen » 04.07.2009, 20:09

Joo onhan se tosiaan hiton hyvä että alue on öisin käytössä. Ei tarvitse kuin ikkuna jättää yöksi auki, niin actionia riittää koko yöksi. ja varmasti ohjelma tulee riittävällä volyymilla. Tälläkin viikolla öykkää ja möykkää on ollut joka ilta. Yhtenä iltana kävin sanomassa kymmenelle noin 13-15v. penskalle, että olkaa hiljempaa, kun he olivat linnoittautuneet jälleen ikkunamme alla sijaitsevalle lasten leikkikenttälle n. klo 23. Tämä leikkikenttä ei edes kuulu piikapuistoon.

Mielestäni piikapuiston haltijoiden olisi järjestettävä jotain valvontaa öisin, tai ainakin pyytää poliisilta lisää partiokäyntejä.

Olen itse joutunut soittamaan poliisit paikalle jo parikin kertaa.

pahus

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja pahus » 21.07.2009, 18:03

Soitelkaa jatkossakin poliiseja paikalle. Kyllä luulisi pian alkavan toisia toimiakin löytymään kun eivät jaksa joka viikonloppu raahautua paikan päälle.

Häh

Vs:Huoli Leikkipuisto Piikan alueesta

Viesti Kirjoittaja Häh » 11.08.2009, 21:17

Miksi Hoas ei puutu asiaan millään tavoin?

Vastaa Viestiin