Missä poliisit viipyvät

Alueen säännöt
Malminkartanon sivut: malminkartano.fi
Mummeli

Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja Mummeli » 01.03.2011, 22:05

Me Malminkartanon vanhemmat asukkaat tarvitsemme suojelua!!!
Malminkartanon ostarilla ei enää uskalla ruokakaupoissakaan asioida klo.15.00 jälkeen, sillä väkivaltainen ja häiriköivä nuoriso pitää suurina laumoina siitä huolen. Tänä iltana (1.3.2011 klo.19.00-19.30) asioidessani Malminkartanon K-kaupassa nuorisojoukko (tyttöjä ja poikia) ryntäili kaupassa lappaen tavaraa taskuihinsa, tönien muita asiakkaita ja mölisten suurella äänellä. Pelkäsin todella. Joku vanhempi mieshenkilö uskalsi torua nuoria ja nuoret odottivatkin sitten kaupan ulkopuolella kuin hyeenalauma sitä miestä ja piirittivät hänet uhkaillen, kiroten ja keskisormiaan näyttäen. Myyjät kaupassa eivät reakoineet millään tavoin nuorisojoukon käyttäytymiseen.
Malminkartanossa ei enää riitä päänsilittely häirikkönuorille vaan nyt pitää saada kongreettisia tekoja ja tiukkoja otteita, poliisin on tultava pysyvästi partioimaan tänne ennenkuin täällä tapahtuu pahoja.

Pois muuttanut

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja Pois muuttanut » 02.03.2011, 16:38

Juuri näin! Meidän perhe muutti pois, kun ei enää jaksanut tuollaista menoa. Vanhemmat ei katso yhtään, missä lapset ja nuoret liikkuvat ja niinpä sitten muut joutuvat siitä kärsimään. Toivottavasti poliisi alkaa valvomaan aluetta paremmin.

just se

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja just se » 02.03.2011, 17:46

ottakaa nyt iisisti ne on nyky ajan nuoria ei ne mitään tee jo et mee aukoo niille päätäs. loppujen lopuksi erittäin kohteliaita ja hyvä käytöksiä nuoria.

pv

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja pv » 02.03.2011, 18:01

olen asunu maltsussa yli 30v. enkä oo koskaan pelänny MEIDÄN nuoria ne on hyvää sakkia ja ihan yhtälailla keski-ikäset öykkää ja möykkää tuol aukiolla,eli ei ne nuoret niitä pahoja aina oo!!!

Kaikki mukana

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja Kaikki mukana » 02.03.2011, 18:20

Jos kyseinen tapaus on ollut myymälän sisäää, on henkilö kunnan puuttuva asiaan. Mitä ulko puolella tapahtuu kuuluu asia vartioille ja poliisille. Meidän kaupoissa on ollut vartioita nykyään. Missä olivat silloin kun kyseinen tapahtuma on tapahtunut.
Täällä malminkartanossa on jälleen alkanut levottomuus mikä oli poissa jonkun vuoden. Tapahtumat jotka on puolen vuoden aikana tapahtuneet ei yksin omaan ole vanhempien syy vaain meilla on täällä vastaanotto. henkilö kunta ei pysty juoksemaan hoidokkien perään ja seuraamaan mitä touhuavat. Toinen asia on tosi ettei yksin huoltajt jaksa enää valvoa 14v -15v ja siitä ylös päin tai alaspäin mitä touhuavat.
Jokainen kansalainen tekee palveluksen lasien hyväksi ja niiden hyvin voinnin edistämiseksi edes auttaa että ilmoittaa näistä töppö huosuista viranomaisillle eteenpäin. Homma saadaan siten jotenkin aisoihin.

...

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja ... » 02.03.2011, 20:14

niinne valvoo muttei silti saa kii

Kirjaton karjaton nuoriso

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja Kirjaton karjaton nuoriso » 02.03.2011, 21:18

Yhdyn samaan toteamukseen että Malminkartano on levoton paikka asua.
\"nehän on vaan nuoria\", mutta kun elämä on jo pahasti putous suuntainen niistä nuorista tulee juuri öykkäröiviä lapsi tyranneja. Jokainen terve nuori tietää varmasti hyvientapojen käytössäännöt, mutta jotain on jo nuoren päässä vinksahtanut pahemmankerran kun pitää ostarilla öykkäröidä. Yksin ollessaan nämä öykkärit ovat sitten hiljaa kusisukassa, mutta sanottaan että joukossa tyhmyys tiivistyy. Malminkartanossa on kyllä niitä hyvin kasvatettujakin nuoria, mutta heillä tuskin on tarvetta ostarilla notkua. Enpä tiedä sitten onko nämä ostarilla kesäisin viihtyvät surkuhupaisat vellihousu aikuiset näiden öykkärinuorien vanhempia? Ainakin kovasti tulee mieleen että vuosi kymmenittäin kierros jatkuu: tämänpäivän öykkärinuoret istuvat paskat molemminpuolin vaatekertaa Maltsun ostarilla ja taas heidän lapsensa meuhkaavat ohikulkijoiden riesana, kunnes taas uusi vuosikymmen tuo seuraavan sukupolven ja sama kierros jatkuu.
Siis kaikkiin Malminkartanon nuoriin ei syyttävä sormi osoita, mutta tuo jengiytymisen salliminen on todella paha asia ja siitä ei seuraa mitään hyvää. Viranomaisilla taitaa olla liian ruusuinen kuva Maltsun öykkäri-nuorista, parin vuoden päästä ongelma räjähtää käsiin, tulee varmasti joku joka ojentaa noita nuoria sitten rankimman mukaan kun valvovat viranomaiset eivät siihen pysty.

poika

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja poika » 03.03.2011, 14:14

mummeli kyllä vähän liioittelee asioita!!

Olli Piekkala

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja Olli Piekkala » 10.03.2011, 17:03

Hei,

Olen tänään pitänyt paikallisen poliisipartion kanssa puolen tunnin palaverin siitä miten kauppojen ja torin alue saataisiin rahoittumaan. Poliisit lupasivat lisätä valvontaa sekä käyntejä torilla entistä enemmän. He olivat aidosti huolissaan tilanteesta. Olen myös ohjeistanut oman henkilökuntani soittamaan poliisille aina kun tilanne sitä vaatii. Toivotaan että näillä toimilla yhteinen torimme saataisiin entistä rauhallisemmaksi.

Ystävällisin terveisin,

Olli Piekkala
Kauppias
K-market Malminkartano

hieno alue

Vs:Missä poliisit viipyvät

Viesti Kirjoittaja hieno alue » 13.03.2011, 09:39

hieno alue joka oikeasti tarvitsisi vartijat ostarille.poliisit ja kenties armeijaakin.. malminkartanolla on sama maine mikä vesalalla-ja kontulalla oli 1990-luvulla

Vastaa Viestiin