MIKSI EI asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Alueen säännöt
Pikku Huopalahden sivut: pikkuhuopalahti.fi
myyjä ja ostaja

MIKSI EI asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Viesti Kirjoittaja myyjä ja ostaja » 02.08.2007, 18:39

Kuka on päättänyt - ja millä valtuutuksilla - ettei keskustelupalstalla saa olla asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Ilmoitustauluhan palvelisi asukkaita?
Nyt Pikku Huopalahden asuntojen myynti-ilmoituksia etsitään & löydetään Ruoholahden ja Pasilan ilmoitustauluilta!

Pääkäyttäjä

Re: MIKSI EI asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Viesti Kirjoittaja Pääkäyttäjä » 03.08.2007, 15:27

Pikku Huopalahden alueellisia internetsivuja on nyt lähes kahden vuoden ajan ylläpidetty ja kehitetty melkein yksinomaan Pikku Huopalahden asukasyhdistyksen toimesta.

Pääkäyttäjä on tehty useita päätöksiä sivuston sisällöstä ja yksi niistä on se, että Keskustelupalsta on keskustelua varten - myös asumiseen liittyvissä asioissa - mutta se ei ole asunnonvälitysilmoituksia varten.

Suunnitelmissa on kyllä ollut rakentaa asumista käsittelevä kokonaisuus, johon asuntojen vuokraukseen, myyntiin ja ostamiseen liittyvät asiat luontevasti sopivat, mutta koska sivuston ylläpito tapahtuu oman toimen ohjella, ei kaikkea valitettavasti ole voitu toteuttaa niin nopealla aikataululla kuin ehkä alunperin on ollut tarkoitus.

Pikku Huopalahden alueellisten sivujen päätehtävä on palvella pikkuhuopalahtelaisia, eli jakaa tietoa mm itse alueesta, sen tapahtumista ja palveluista. Tavoitteena on myös saada alueen eri toimijoita ja asukasaktiiveja osallistumaan sivuston kehittämiseen ja ylläpitoon. Jokainen auttava käsipari on tervetullut mukaan rakentamaan sivustoa entistä paremmaksi ja sisällöltään kattavammaksi.

Pääkäyttäjä
Pikku Huopalahden asukasyhdistys ry
asukasyhdistys@pikkuhuopalahti.fi

asuntopalstaa tarvitaan

Re[2]: MIKSI EI asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Viesti Kirjoittaja asuntopalstaa tarvitaan » 01.10.2007, 08:27

Olen ihmetellyt samaa. Asuntoilmoitusten julkaiseminen olisi alueen asukkaiden palvelua parhaimmillaan. Nyt ostettavaa asuntoa etsivän pitää jaella lappuja rappukäytäviin, postiluukkuihin ja kauppojen ilmoitustauluille, myyminenhän on harvoin ongelma. Olenpa itse ostanut nykyisen asuntoni Pikku Huopalahdesta netti-ilmoitustaulun avulla, vuonna 2000 sellainen palsta vielä oli.

Asukasaktiivi

Re: MIKSI EI asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Viesti Kirjoittaja Asukasaktiivi » 17.12.2007, 10:09

Mielestäni Pikku Huopalahden asukasyhdistyksen olisi järkevää aidosti kuunnella asukkaiden mielipiteitä ja tarpeita tämänkin palstan käytöstä. Muutenhan asukasyhdistykseltä menee uskottavuus!

Pikku Huopalahden asuntojen myynti/vaihto/vuokrausilmoitukset selvästi hyödyttäisi Pikku Huopalahdessa asuvia ja tälläinen palvelumuoto olisi tarpeellinen.

Jos aikapulaa on sivujenpäivittäjällä eikä omaa asuntojenmyynti/vaihtopalstaa ehditä vieläkään tehdä, luonnollinen ja käytännöllinen ratkaisu olisi käytttää tätä keskustelupalstaa silläaikaa.

Nykyinen tilanne selityksineen on nähdäkseni hyvin epätyydyttävä asukkainen kannalta katsottuna. Ja kuten totesin, ei anna positiivista singnaalia asukasyhdistyksen toiminnasta.

matti_sales@netti.fi

Vs:Re: MIKSI EI asuntojen osto- ja myynti-ilmoituksia ?

Viesti Kirjoittaja matti_sales@netti.fi » 07.02.2009, 16:21

Hei,

Kannatan ostetaan/myydään -palstan luomista, kirpputori, huonekalut, lastenvaatteet, myös asuntokauppaa edistämään.
Myös taloyhtiöiden omat kotisivut toisivat helposti tarjolle lisää hyödyllistä asukasinfoa.
\"Oikean tiedon saatavuus ja avoimuus lisäävät asukkaan luottamusta taloyhtiön asioiden hoitoon sekä ehkäisee näin tarpeettomien ristiriitojen syntyä. Taloyhtiön yhteystietojen saatavuus ja asukkaan mahdollisuus perehtyä kotitalon asioihin, tiedotteisiin ja asiakirjoihin juuri itselle sopivana ajankohtana on hyvää asukaspalvelua!\"

Ilmoittaudun halukkaaksi sivuston ylläpidon avustajaksi, sekä tunnen tuota Joomla -julkaisujärjestelmää jo vähäsen.

MattiS

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pikku Huopalahti”