Piisamit Ry

Alueen säännöt
Pikku Huopalahden sivut: pikkuhuopalahti.fi
Kata Järvinen

Piisamit Ry

Viesti Kirjoittaja Kata Järvinen » 28.09.2007, 11:33

Hei!
Olemme Pikku Huopalahdessa vuodesta 1994 toiminut sekalippukunta. Menetimme kaksi vuotta sitten kokoustilamme, jossa olimme kokoontuneet yli 10- vuotta. Olemme olleet viimeiset kaksi vuotta väliaikaisissa kokoustiloissa, joissa emme pysty kunnolla toimimaan, koska tiloja käyttää myös useat muut.

Haluasin tiedustella onko Pikku Huopalahdessa vapaita huokeita tiloja, mitkä olisivat vapaita ja sen saisi vain partion käyttöön?

Olen kysellyt erilaisia liikehuoneistoja, mutta niiden hinnat nousevat liian korkealle. Kerhohuoneita ei kuulemma ole vapaalla. Tosin asuin 10-vuotta Tilkankadulla ja Tillkankadun kerhohuonetta ei käytetty ikinä ja vain yhdellä oli sinne avain. Ajattelin jos tälläisiä tiloja löytyisi muualtakin ja niille haluttaisiin HYVÄÄ JA LAADUKASTA toimintaa lähes jokaiselle viikonpäivälle, voisitteko ottaa yhteyttä!

Kunnon kokoustilan puuttuminen häiritsee lippukunnan kehitystä ja emme voi laajentaa toimintaamme. Myös lapsien ja johtajien viihtyvyys on kovilla koska tilat ei näytä partiotoimintaa vastaavilta!!

Kiitoksia ja yhteydenottoja voi ottaa: Kata Järvinen 045-1383603 tai kata.jarvinen@gmail.com!