Terveysasema

Alueen säännöt
Pikku Huopalahden sivut: pikkuhuopalahti.fi
Clair

Terveysasema

Viesti Kirjoittaja Clair » 22.09.2009, 14:36

Mitäs mieltä olette, onko terveydenhuoltopalvelut toimineet nyt kun oma terveyasemamme on ollut pyhitettynä sikainfluenssapotilaille? Oletteko saaneet vastaavat palvelut muualta?

KaBj31

Vs:Terveysasema

Viesti Kirjoittaja KaBj31 » 29.09.2009, 17:56

Terveyskeskuspalvelut eivät toimi ollenkaan.
Ainoa tapa on mennä yksityiselle palveluasemalle.

KaBj31

Vs:Terveysasema

Viesti Kirjoittaja KaBj31 » 02.10.2009, 19:50

Soitin Munkan terveyskeskukseen 01.10.09(olen Meilahden alueen asiakas vaikka asun P-H:ssa)koko aamupäivän kukaan ei vastannut. Kävelin ko. terveysasemalle
puoliltapäivin n. klo 12.15 ja kysyin miksi puheinpalvelu ei toimi? Virkailija sanoi että he eivät vastaa P-H:n puhelimeen ollenkkaan koska heillä on riittävästi töitä omissa potilaissaan. Se siitä Laakson aseman siirrosta Munkkaan ja Kannelmäkeen.

Mases

Vs:Terveysasema

Viesti Kirjoittaja Mases » 03.10.2009, 17:00

Pikku-Huopalahden ajanvarauksessa aamupäivällä puhelin soi - kukaan ei vastaa ja iltapäivällä vastaa automaatti. joka pyytää jättämään puhelinnumeron johon he voivat ottaa yhteyttä. Olen nyt odottanut pari viikkoa ko. yhteyden ottoa, mitään ei ole kuulunut. On outoa, että Pikku-Huopalahden asukkaiden pitää mennä kilometrien päähän Kannelmäkeen terveysasemalle kun helpompien yhteyksien päässä on muitakin terveysasemia.
Kännelmäessä meitä hoidetaan jos \"omilta\" sattuu jäämään aikoja.

Clair

Vs:Terveysasema

Viesti Kirjoittaja Clair » 04.10.2009, 20:05

Siis tää on kyllä törkeää, viikon kesti saada yks antibioottikuuri ja kaks kertaa sain väärät antibiootit.. ensin sellaisen joka herkkyysmäärityksessä ei purrut ja toisen jolle kerroin olevani allerginen. Kaipaan todella omaa terveysasemaa, sikainfluenssaa tai ei, meitä kohtaan tämä on sikamaista. Tietääkö joku mihin tästä saa valittaa?

KaBj31

Vs:Terveysasema

Viesti Kirjoittaja KaBj31 » 07.10.2009, 19:36

Tietääkseni Laakson Terveysaseman johtava lääkäri onpekka.ruusulehto@hel.fi.
Aloita hänestä vaikka hänellä on \"oma lehmä ojassa\" ja luultavasti delttaa kaikki viestit ja yhteydenotot. Hän mm. ilmoitti viime sunnuntain HS:ssa että yhtään
valitusta ei ole tullut Laakson Terveysaseman väliaikaisesta sulkemisesta.
Mutta ehkä hänelläkin on joku esimies ehkä joku tietää.

Vastaa Viestiin