Tapahtui Pikku Huopalahdessa

Alueen säännöt
Pikku Huopalahden sivut: pikkuhuopalahti.fi
mirimari

Tapahtui Pikku Huopalahdessa

Viesti Kirjoittaja mirimari » 01.02.2010, 13:42

31.1.2010 Tilkankatu 5 edessä oli (ulkomaalainen kuski) pizzataksi pysäköinnyt autonsa jalkakäytävälle siten ettei jalankulkijalla ollu mahdollisuutta päästä kulkemaan auton ohi. Ystävättäreni jota odottelin jonkun matkan päässä huomaututti kuskille, ettei autoa saa pysäköidä jalkakäytävälle vaan että se on tarkoitettu niile jotka kävelevät. Kuski alkoi nimittellä iäkästä naista \"hulluksi suomalaiseksi ämmäksi\" ja käski tämän kulkea ajotiellä ja että hänellä on oikeus pysäköidä missä haluaa. Jalkakäytävälle oli aurattu juuri pienen auton levyinen väylä jonka tuo pizzataksi siis täytti.
Huuto oli melkoinen. Ystävättärelläni oli raskaat kantamukset joten mitään käytöstapoja ei tuolla kuskilla edes miehenä ollut.
Eikö noille maahanmuuttajille ajokorttia myönnettäessä opeteta mikä on jalkakäytävä ja mikä ajoväylä. Tällä kuskilla tietoa ainakin puuttui!

Juza

Vs:Tapahtui Pikku Huopalahdessa

Viesti Kirjoittaja Juza » 10.07.2010, 18:17

Itse olen pohtinut tätä samaa asiaa monta kertaa. Viimeksi kun ulkomaalaistaustainen mainostenjakaja pysäköi autonsa kaverini autotallin eteen (jossa on siis suuri pysäköinti kielletty-merkki), niin kävimme kysymässä ihan asiallisesti tältä mainostenjakajalta, että eikö hän tiedä mitä tuo merkki tarkoittaa? Hän vastasi, että ei tiedä. Tähän totesimme, että hänen on pakko tietää, koska kyseinen merkki on Afrikassa täsmälleen samanlainen ja se tarkoittaa Afrikassa samaa asiaa, kuin täällä.

Tämän jälkeen ko. mainostenjakaja poistui vähin äänin paikalta. Ymmärsi ilmeisesti jutun jujun ;-).

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pikku Huopalahti”