Kaarelan jäähallihanke

Alueen säännöt
Kannelmäen ja Kaarelan sivut: kaupunginosat.net/kannelmaki
Vastaa Viestiin
Pysytään totuudessa kuitenkin!

Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Pysytään totuudessa kuitenkin! » 24.05.2011, 10:25

Karhu-Kissojen edustaja Jari Kostiainen kirjoitti 24.5. Hesarin mielipidesivuilla puoltolauselman jäähallihankkeen puolesta. Ihan ymmärrettävää, kun on kyse jääkiekkoharrastajasta. Itselleen tärkeää asiaa voi ja saa puolustaa, mutta toivottavaa se olisi tehdä pysyen totuudessa ja todellisissa asioissa.

Kaarelan Jäähallihanke on yksityinen Jääkenttäsäätiön hanke.
Paikka ei ole metsälämpäre moottoritien varressa, vaan omakotialue Kaarelassa, Hämeenlinnan väylän varressa, joka on tavallinen maantie.
Tosin vilkkaasti liikennöity - yli 70.000 autoa vuorokaudessa ja siitä pätkä ilman asiaankuluvia meluvalleja on kymmenien vuosien ajan!

Miten monipuolisia liikuntapalveluja jäähallilla voi tuottaa alueen asukkaille?
Loppuhuipennuksena jutussa väitetään, että \"Olemme seurana saaneet kaikki alueella toimivat yhteisöt hankkeen taakse kirkosta ja leijonista asukasyhdistyksiin\". Mitähän kaikkea noilla yhteisöillä ja asukasyhdistyksillä tarkoitetaan?
Tiedän, että esim. yli 400 jäsenen Kaarelan Omakotiyhdistys on jättänyt ksv:lle lausunnon, jossa pyydetään selvittelemään tarkemmin jäähallin sijoittamisen vaikutuksia ko. paikkaan, omakotialueelle.

Jo nyt ko. risteys on todettu alueella tehdyssä liikenneturvallisuuskyselyssä yhdeksi vaarallisimmista Kaarelan alueella. Risteys on monen pienen lapsen koulumatkalla ja nopeudet Kaarelantiellä eivät pysy lähelläkään nopeusrajoituksia.

Jäähalli on tervetullut Kaarelan asukkaiden iloksi ja hyödyksi, mutta sen paikka ei ole omakotialueella!

Ei oo moottoritie!

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Ei oo moottoritie! » 24.05.2011, 10:50

Huvitti ihan sama asia - Hämeenlinnan moottoritie - missähän kirjoittaja asuu??

Ja se pikkutie, Kaarelan Raitti ei kyllä todellakaan ole tuollaisia automääriä varten.

Käykääpäs huvikseen katsomassa autoliikennettä Pirkkolassa iltapäivisin ja iltaisin. Siinä esimakua tulevasta, jos tuo rakennus saa paikkansa tuosta omakotialueen keskeltä...

En henkilökohtaisesti kannata jäähallia tuohon paikkaan. Tarpeellinen se lienee kyllä, harrastajia on, mutta paikka pitää olla enemmän tuohon tarkoitukseen sopiva. Kyllä se varmasti sieltä etsimisellä löytyy. Ei anneta yksityisen liikeyrityksen sanella paikkoja toiminnalle. Tai valheellisten tietojen vaikuttaa asiaan.

Ja kyllä siinä tulevassa rakennuksessa voisivat yhdistyä nuo keskustelumuistiossa esille tulleet muutkin tarpeet, eli uimahalli ja tiloja Kannelmäen Voimistelijoille. Heidän jäsenmääränsä taitaa olla jo yli 1000!

ELÄKELÄISET?

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja ELÄKELÄISET? » 24.05.2011, 10:51

Hallia hankkivan yhtenä perusteena oli mainittu myös eläkeläisten tarpeet. Kuinkahan moni alueella asuvista eläkeläisistä tarvitsee jäähallia?

Poliitikko puheiden takana

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Poliitikko puheiden takana » 24.05.2011, 11:11

Täytyy muistaa, että noita lupauksia on antanut itse hankkeen yrittäjä eli Harry Bogomoloff.
Nyt hän lupaa useita tunteja ilmaista jääaikaa juuri tähän Kaarelan halliin päivisin, kun vaan saisi rakentaa sen.
Kuinka monessa jäähallissa on päivittäin ilmaisia vuoroja lapsille, työttömille, eläkeläisille jne.?

Hän on kuitenkin poliitikko ja kuinka usein tällaiset puheet unohtuvat, kun äänet on laskettu ja tavoite on saavutettu??

Totuudessa pysyttävä

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Totuudessa pysyttävä » 26.05.2011, 15:04

Kyllä omaa mielipidettään saa puolustaa, mutta fiksu ihminen pysyy totuudessa.
Jos joutuu puhumaan tai kirjoittamaan muunneltua totuutta, niin silloin taitaa argumentit loppua kesken tai jauhkot pussissa ovat likaantuneet...

Poliitikon puheet

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Poliitikon puheet » 26.05.2011, 23:04

Poliitikon puheita kuultiin tänäkin iltana 26.5. television A-studiossa, jossa jääkiekkojohtajien humalaista törttöilyä vähäteltiin.

Alueen asukas

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Alueen asukas » 27.05.2011, 08:19

18.05.2011 ilmestyvässä Tanotorvi lehdessä, Kari Varvikko yksi hankkeen puolustaja, vetoaa lähes 3000 koululaisen liikuntamahdollisuuteen. Alueen ainut koulu \"Puukoulu\" on lakkautusuhan alla, reilut 100 oppilasta. Samaisessa lehdessä Karhukisojen puheenjohtaja ja varasellainen eivät asu edes ihan alueella ja kirjoittavat, vastustajan taloonkin on satojen metrien, ellei kilometrin matka hankkeesta! Todellisuudessa max. 50 metriä!

Jopa kirkkokin mukana ?

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Jopa kirkkokin mukana ? » 27.05.2011, 08:37

Kostiainen kirjoitti Hesarissa heidän tukijoistaan. Kirkko, leijonat ja asukasyhdistys olisivat hankkeen takana. Kirkkoherra on allekirjoittanut omalla nimellä 2009 maaliskuussa hankkeen puolesta. Aika vaikutusvaltainen Kirkkoherra on, jos koko kirkon saa pelkällä nimellä liitettyä Jäähalli hankkeeseen. Asukasyhdistystäkään ei ole kuultu ja Lion Clubin pari jäsentä on hankkeen vastustajia.

Vaihtoehto

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Vaihtoehto » 27.05.2011, 20:03

Alkuperäinen suuniteltu jäähalli oli kolmikenttäinen. Halli pieneni helmikuussa kaksikenttäiseksi. Nyt kun suojelualue laajeni kyseiselle alueele mahtuu kentis korkeintaa yksi kenttä, eikä parkkipaikka alueesta ole tietoa! Malminkartanossa on kaksi isoa peltoa, mitkä on kaavoitettu viher,- ja virkistysalueeksi. Tämä olisi hallille täydellinen paikka. Mahtuisi kolme kenttäinen halli ja riittävän suuri parkkialue. Koululaisiakin, lapsia ja nuoria olisi alueella huomattavasti enemmän.

Vaihtoehdot vähissä

Vs:Kaarelan jäähallihanke

Viesti Kirjoittaja Vaihtoehdot vähissä » 27.05.2011, 20:29

Niin, Kannelmäen ja Malminkartanon väliset pellot kuuluvat virkistysaalueeseen niin kuin pitääkin - sinne on kylläkin jo tulossa ratsastusmaneesi . . . niin, että eipä hyvä vaihtoehto

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kannelmäki-Kaarela”