HSY:n maksuttomat keräysauto kiertävät jälleen!

Alueen säännöt
Kannelmäen ja Kaarelan sivut: kaupunginosat.net/kannelmaki
kantsupääkäyttäjä

HSY:n maksuttomat keräysauto kiertävät jälleen!

Viesti Kirjoittaja kantsupääkäyttäjä » 06.04.2014, 17:46

HSY:n keräysautot starttaavat jälleen maanantaina 31.3. Autoihin voi tuoda maksutta kotitalouksien vaarallisia jätteitä sekä metalli- ja sähkölaiteromua.

Keräysautot kiertävät pääkaupunkiseudulla aina toukokuun loppuun asti. Ne pysähtyvät lähes 300 paikassa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Autoihin voi tuoda kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. Sähkölaitteita voi tuoda enintään 3 kpl/laitetyyppi/asiakas.
Suuremmat metalliromut tulee viedä Sortti-asemille tai romuliikkeisiin.
Sortti-asemat palvelevat Kivikossa, Konalassa, Ämmässuolla ja Kirkkonummella arkisin klo 7-21. Asemat auki myös toukokuussa lauantaisin 9-16.

Keräysauto mm. Runonlaulajantien koululla tiistaina 8.4.2014 klo 17.00-17.30. Keskiviikkona Pasuunatie/Soittajantie, junaradan alla klo 17.00-17.30. Laulukuja 1, Prisman P-alue klo 17.40-18.20. Vakkatie-Kalannintien kääntöpaikka klo 18.30-19.00.

Voit tiedustella aikatauluja ja pysähtymispaikkoja myös soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 09 1561 2110 (avoinna arkisin klo 8.30–15.30).

Aikataulut löytyvät myös HSY:n koteihin jakamasta seinäkalenterista. Voit tilata kalenterin verkkosivuiltamme, www.hsy.fi/kalenteri.

Kierrätä - Älä vie maastoon - pidetään yhteisestä luonnosta huolta!!


Voit tuoda autoihin maksutta: •kodin vaarallisia jätteitä (mm. energiansäästölamput, loisteputket, maalit, liuottimet, torjunta-aineet ja siivouskemikaalit)
•kotitalouksien sähkölaiteromua (mm. käytöstä poistetut kylmälaitteet, sähköhellat, pesukoneet, puhelimet ja leivänpaahtimet, korkeintaan 3 kpl samaa laitetyyppiä)
•yksittäisiä metalliesineitä (esim. polkupyörät, puulämmitteiset kiukaat, metalliastiat ja -purkit)
Viethän suuret metallierät Sortti-asemille, joissa metallin vastaanotto on myös maksutonta.


Kotitalouksien vaarallisia jätteitä otetaan vastaan maksutta Sortti-asemilla ja huoltoasemien ja kauppojen pihoilla sijaitsevissa vaarallisten jätteiden konteissa. Vaarallisten jätteiden kontin tunnistat sinisestä väristä sekä punaisesta Kodin vaaralliset jätteet -kyltistä. Kontit ovat avoinna huoltamon tai kaupan aukioloaikoina.

Palaa sivulle “Kannelmäki-Kaarela”