Hymy

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
kosti

Hymy

Viesti Kirjoittaja kosti » 05.11.2007, 16:14

Tälläkin palstalla on useaan kertaan todettu ostarin alueen suurin ongelma joka on nähtävissä juopuneiden kasvavana joukkona. Ostarille avattu "Hymy" on heidän "huoltopiste" ja toki sivistysyhteiskunnan kuuluukin pitää heikoistakin huolta. Mutta ... keskustelussa uudistuvan ostarin palveluista sosiaaliviraston edustaja piti ehdottoman tärkeänä myöskin uudelle ostarille saada kyseiset tilat. Pitääkö ne välttämättä tuoda taas sinne epäsopua aiheuttamaan. Eikö tulevaa Myllypuron ydin keskustaa voisi jo viimein vapauttaa tästä ilmiöstä varsinkin, kun uudelle ostarille on tarkoitus rakentaa myös asuntoja. Eikö Itä-Helsingistä löydy muualta sopivaa tilaa?? Nyt kansalasiaktivistit voisivat vielä vaikuttaa asiaan!

Lexa E

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja Lexa E » 20.02.2008, 20:03

Jokaisella ostarilla on omat maleksijansa, ja näin tulee aina olemaan. Täytyy myös muistaa, että jokaisessa lähiössä asuu omasta takaa yhteiskunnasta syrjäytyneitä. Oli heidän kohdallaan syynä sitten päihteet, tai mielenterveys ongelmat, he ovat ihmisiä.

Vaikeaa kuvitella, että heidät häädettäisiin pois \"ihmisten\" ilmoilta. Meitä ihmisiä on kaikkialla ja kaikista yhteiskunta luokista, emme voi alkaa karsinoimaan ketään.

Jos juoppoja ja muita vetelehtijöitä ei olisi lainkaan; Yhteiskunnan rakenne menisi täysin uusiksi. Tuntuu oudolta, mutta kun asian ajattelee loppuu, näin se vaan on.

Stadilainen

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja Stadilainen » 21.02.2008, 09:57

Totta, ja lisään vielä että jos ko. porukkaa ei olisi, niin \"paremmat\" ihmiset eivät voisi tuntea ylemmyyttä jota nyt voivat. Molemmat ryhmät siis \"tarvitsevat\" toisiaan.


[b]Lexa E kirjoitti:[/b]
[quote]
Jos juoppoja ja muita vetelehtijöitä ei olisi lainkaan; Yhteiskunnan rakenne menisi täysin uusiksi. Tuntuu oudolta, mutta kun asian ajattelee loppuu, näin se vaan on.[/quote]

Hymy toisiin tiloihin

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja Hymy toisiin tiloihin » 09.04.2008, 12:54

HYMY on varmasti tarpeellinen ja tärkeä paikka kohderyhmälleen, sitä ei kellään lienee kieltäminen, mutta olen samaa mieltä että Hymy tulisi siirtää muiden tilojen yhteyteen kuin tähän uuteen ostariin! Tänne vanhalle ostarillehan se on ajautunut, täysin arvaus mutta uskoisin näin, vain ja ainoastaan tilojen saatavuuden takia, noita tiloja kun on ollut viime aikoina ostarilla tyhjillään. Toki myös keskeinen paikka vaikuttaa.
Mutta nyt kun uutta rakennetaan voisi samassa yhteydessä Hymy väistyä muiden ostariin paremmin liittyvien toimintojen edestä pois! Uudet toimintaan paremmin sopivat tilat löytyvät varmasti, jollei nyt ihan Myllypuron keskustasta niin täältä Itä-Helsingistä kuitenkin.

Entäpä Kirkon tilat

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja Entäpä Kirkon tilat » 10.04.2008, 10:04

[b]Hymy toisiin tiloihin kirjoitti:[/b]
[quote]HYMY on varmasti tarpeellinen ja tärkeä paikka kohderyhmälleen, sitä ei kellään lienee kieltäminen, mutta olen samaa mieltä että Hymy tulisi siirtää muiden tilojen yhteyteen kuin tähän uuteen ostariin! Tänne vanhalle ostarillehan se on ajautunut, täysin arvaus mutta uskoisin näin, vain ja ainoastaan tilojen saatavuuden takia, noita tiloja kun on ollut viime aikoina ostarilla tyhjillään. Toki myös keskeinen paikka vaikuttaa.
Mutta nyt kun uutta rakennetaan voisi samassa yhteydessä Hymy väistyä muiden ostariin paremmin liittyvien toimintojen edestä pois! Uudet toimintaan paremmin sopivat tilat löytyvät varmasti, jollei nyt ihan Myllypuron keskustasta niin täältä Itä-Helsingistä kuitenkin.[/quote]

Kirkollahan on runsaasti erilaista toimintaa omissa tiloissaan,mielestäni Hymyn siirtämistä sinne olisi syytä harkita,seurakuntahan palvelun tarjoaakin.

hymy

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja hymy » 23.05.2009, 09:36

Eikkö teiilä pikkusielulla ole mitään muuta tehtävää kun pohtia tälläisiä asioita???

Marja Spinou

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja Marja Spinou » 24.05.2009, 20:59

Kirkolla on arkisin kahvila jossa voi 50 centin hinnalla ostaa kahvia ja pullaa. Kahvila on auki kaikille niin pikkusieluisille, kuin Myllypuron ostarin ulkoasusta ja asiakaskunnan olemuksesta huolissaan oleville. Kyllä tuntuu nyt olevan suuri määrä kirkon toiminnasta negatiivisesti huolissaan olevaa porukkaa asumassa täällä.Poissa silmistä, poissa mielestä, vai?

litsku

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja litsku » 03.06.2009, 17:15

vertauskuva ongelmalle:
Jos kotiisi tulee rottia ne joko pitää häätää tai niiden kanssa on tultava toimeen.
Ensimmäinen vaihtoehto vaati toimenpiteitä ja viimeinen laiskuutta.

hymyillään

Vs:Hymy

Viesti Kirjoittaja hymyillään » 02.01.2010, 14:10

hymyillää

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myllypuro”