Uuden ostarin rakentaminen

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
Tiina

Vs:Uuden ostarin rakentaminen

Viesti Kirjoittaja Tiina » 16.11.2009, 16:39

Metroaseman seutu on todella rauhoittunut.
Ryyppysakki ja nurkkiin kuseskelijat häipyivät samantie kun ostarin portit sulkeutuivat.
Nautitaan niin kauan kun tätä kestää !

Näin on

Vs:Uuden ostarin rakentaminen

Viesti Kirjoittaja Näin on » 18.11.2009, 01:00

Kyllä sen on selvästi huomannut miten on ostarin seutu rauhoittunut. Syynä voi osittain olla myös se että, säät eivät enää suosi kylmällä betonilla koko päivän istuskelua. Olen myös ollut havaitsevanani että vartijat ja virkavalta näkyvät useammin osterin kulmilla. Onkohan jostain tullut kehotus saattaa seutua siistimpään kuntoon että tulevia asuntoja uskaltaisi joku tulla edes katsomaan. Onhan selvää että entisenlaisen touhun jatkuessa voivat valmistuvat asunnot jäädä rakentajien käsiin ja liikehuoheistot kelvata vain keskikaljakuppiloille.

Kivi

Vs:Uuden ostarin rakentaminen

Viesti Kirjoittaja Kivi » 17.12.2009, 21:48

Ei tämä mikään ostarin uudistus ole. \"Follow the money\", eli vanha mörskä pois ja tilalle kovan rahan asuntoja. Siinä sitten alibiksi muutama kauppa katotasoon, jossa kukaan ei kuitenkaan tahdo asia, niin homma saadaan näyttämään kivalta.

Jotta nyt totuus ei unohtuisi, niin muistellaanpa milloin ostarin taantuma alkoi? Samalla hetkellä kuin Itäkeskus valmistui. Siine siirtyivät mm. kirjakauppa, molemmat pankit, kemikalio, tekstiililiike, yms. yms. Ja miksi? Koska asiakkaat häipyivät Itäkeskukseen. Mikään ei takaa, että ne nyt tulisivat takaisin, eikä mikään siis myöskään takaa, että ostarin palvelut nyt paranisivat millään tavalla.

Ja ne housuihin kuseksijat eivät katoa minnekään. Joku toinen kaupunginosa on varmaan mielissään saadessaan ne nurkkiinsa.

parempi niin

Vs:Uuden ostarin rakentaminen

Viesti Kirjoittaja parempi niin » 18.12.2009, 00:21

Ihan parasta mitä Myllikälle on kymmenen vuoden aikana tapahtunut on tuo ostarin purku. Oli jo aikakin päästä eroon siitä urean kyllästämästä örkkien puuhamaasta. Aivan sama missä nuo tenukepit vetää viinaa meikäläisen laskuun kunhan eivät enää palaa vanhoille kulmille takaisin. Pahoin vain pelkään, että paikalliset avustusjärjestöt perinteitään noudattaen saavat taas ujutettua jonkun alkkisten päiväkerhon alueelle. Kirjastoa tai nuoriso/eläkeläis/harraste -tiloja täällä tarvitsivat tavis-veronmaksajat, joiden määrä on uusien talojen myötä kasvussa.

näin on!

Vs:Uuden ostarin rakentaminen

Viesti Kirjoittaja näin on! » 02.01.2010, 14:06

näin on

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myllypuro”