Päivän kysymys

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
Viraston tarkkailija

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja Viraston tarkkailija » 10.12.2009, 15:04

Olisko niin, että nyt puhumme eri taloyhtiöstä?

Siitä taloyhtiöstä mistä minä puhun elementtisaumat uusittiin ja itse elementit samoin kuin sokkelitkin maalattiin jokunen vuosi sitten ja ne ovat siis hyvässä kunnossa. Eivät hilseile. Tosin vaakavesikourut ovat ilmeisesti työtapavirheen johdosta kovasti hilseileet ja ne korjataankin lähiaikoina.

oisko aika käydä optikolla

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja oisko aika käydä optikolla » 10.12.2009, 16:46

Terve

Harakkamyllyntiellä on tasan yksi harmaa ja halvan näköinen betonielementeistä rakennettu
rivariyhtiö. Rakennukset 2-kerroksisia.

Kun ajat Siwalta päin pitkin Harakkamyllyntietä, tämä arkkitehtuurin ´helmi´ jää oikealle puolelle. Heti Myllärintien risteyksen jälkeen

Siellä ei ole mitään muuta...näin ´kaunista ja hyvin hoidettua´

Onnitteluni!

oisko aika ottaa asioista selvää!!

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja oisko aika ottaa asioista selvää!! » 12.12.2009, 00:56

Moro

Muutin jokin aika sitten pois As.Oy Myllärinkujasta (mistä tässä liene puhe?)samalle alueelle paritaloon ihan tilantarpeeni lisääntymisen myötä ja täytyy kyllä todeta, että edellä mainitulla kirjoittajalla on täysin virheelliset mielikuvat ao. yhtiöstä tai sitten hän vain on yksinkertainen \"palstatrolli\".

Kyseisen yhtiön rivitaloasunnot ovat siis valtaosin kaksi kerroksisia mutta muutama yksi kerroksinenkin löytyy. Samoin yhtiön kerho- ja huoltotilat ovat yksi kerroksisia.

Itse asuin kyseisessä yhtiössä jokusen vuoden ja voin kyllä todeta, että se oli pätevän isännöitsijän ja hallituksen erittäin hyvässä hoidossa (välillä liikaakin ehkä). Siis korjauksia ja perusparannuksia tehtiin suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti.

Lisäksi, kyseinen yhtiöhän on lapsiperheen kannalta mitä mainioin sen suojatun sijainnin ja erittäin ison keskipihan, autoilta täysin rauhoitetun viheralueen ja leikkikenttien johdosta.

Kehoitankin tuota em. \"trollia\" menemään in persona tutustumaan kyseiseen asuntoyhtiöön ja sen avariin niin asuntokohtaisiin kuin keskikentän yhteisiinkiin piha-aluisiin. Samalla hän voi sitä homettakin kuikuilla. Jos haluaa asuntoja sisältä katsastaa, niin ainahan voi tilaisuuden tulla käydä myynnissä olevan asunnon näytössä. Asuntoja kyseisessä yhtiössä on liki 80 kappaletta, joten aina silloin tällöin joku myyntiin tuleekin.

Sanottakoon vielä, että nykyiseen talooni verrattuna tämän As. Oy Myllärinkujan myöhäisfunkkistyylisen asuntonyhtiöni vahvuuksia oli nimenomaan se, että se on rakennettu liki täysin (pihavarastoja lukuunottamatta)vahvojen betonielementtien ja -perustuksien varaan sekä kasettimärkätiloja käyttäen.

Tästä rakennustavasta on ollut seurauksena mm. asuntokohtaisen säädettävän ilmanvaihdon myötä se, että mainitun yhtiön asunnoissa ei homeongelmia ole esiintynyt eikä juurikaan muita rakenteellisia ongelmia.

Siellä budjaava pikkuskidien äiti

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja Siellä budjaava pikkuskidien äiti » 12.12.2009, 04:06

Samaa mieltä edellisen kanssa. Ihmettelen myös näitä \"foorumiröllejä\", jotka ilman mitään sen kummempaa faktaa heittävät lokaa sinne sun tänne! Menisivät nyt ees kerran kovasti haukkumaansa kohteeseen tutustumaan. Eihän se mikään Kaivo- tai Eirankaanpuisto ole, mutta näissä meidän mittakaavoissa hyvinkin miellyttävä alue etenkin pienilapsisille perheille! Lisäksi asunnot ovat hyvin suuunniteltuja ja yhtiö muutenkin velaton ja hyvässä kondiksessa.

se vaan on niin helvetin ruma

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja se vaan on niin helvetin ruma » 12.12.2009, 18:12

Heippa

Se nyt on vaan niin helvetin ruma; oikea
rakennus-suunnittelun ´kukkanen´.

Vähän sama kuin Volvo 240 - pelkkiä suoria kulmia.

Rumentaa koko seudun!

Sielläkin budjannut

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja Sielläkin budjannut » 19.12.2009, 01:29

Hei, oletko ikinä kuullut sellaisista käsitteistä kuin arkkitehtuurin ja yleensäkin teollisen muotoilun tyylisuunnista ja vieläpä henkilökohtaisista mieltymyksistä?

No, kyseinen as.oy. edustaa varsin puhdaspiirteistä 1970 -luvulla palannutta funkkista, eli tyylisuuntausta mitä meillä usein kutsutaan myöhäisfunktionalismiksi tai yleisemmin euroopassa ja etenkin etelänaapurissamme neo-funktionalismiksi.

Aika näyttäköön, miten näitä neo-funkkis rakenteita arvostetaan!

Mutta voin myös yhtyä edellisten kirjoittajien mielipiteeseen siinä, että kyseisessä yhtiössä on aivan esimerkillisellä tavalla huomioitu esim. pikkulapsille turvallinen ja autoilta ym. suojattu pihapiiri monine virikkeineen, samoin kuin itse rakennuksetkin ovat edelleenkin tänä päivänä 30 vuoden jälkeen tilankäytön kannalta ajanmukaisia ja määrätietoisten osakkaiden ohjaaman hallinnan myötä hyvässä kunnossa.

open your eyes - pliis

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja open your eyes - pliis » 29.12.2009, 14:17

sen taloyhtiön rakennusten yksi sivu rajoittuu takana kulkevaan kevyenliikenteen
väylään..siis tämä hiekkapintainen (nyt toki luminen). Kävelepä valoisaan aikaan tätä tietä ja tarkistelepa tämän ´hienosti hoidetun´ taloyhtiön kuntoa; maali lohkeilee siellä täällä - näkyy hyvin tälle tiellekin.

On se niin hienosti hoidettu...juu-juu

Suunnitelmia korjauksista voi olla vaikka sata, mutta korjaukset pitää myös tehdä ja näin ei ihan taida olla kun maalit repsottavat reippaasti

Hieno on tämä taloyhtiö - ilman muuta...

Myllykässä noin 40 budjannut

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja Myllykässä noin 40 budjannut » 30.12.2009, 00:07

Huooh.

Tuohon ei voi muuta todeta kuin sen vanhan sanonnan \"Happamia sano kettu...\"

Käypä tarkemmin perille ja tutustu yhtiöön, sen sijasta että täällä palstalla vingut saamattomuuttasi!

silmät auki

Vs:Päivän kysymys

Viesti Kirjoittaja silmät auki » 02.01.2010, 14:00

Kävele sitä mainittua kävelytietä - huomaat kyllä lohkeilevat maalit.

Eipä muuta kuin lenkille!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myllypuro”