Metsä täynnä styroxia

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
luonnonystävä

Metsä täynnä styroxia

Viesti Kirjoittaja luonnonystävä » 24.05.2010, 00:16

Tulevan Myllykylän työmaalta oli alkukeväällä raahattu metsän suoalueelle suuria styrox-levyjä. Levyt on kevään aikana pilkottu paloiksi, jotka seilaavat suossa ja leviävät tuulen, lasten ym mukana pitkin metsää. Styrox-roskaa on pitkin poikin kallioilla ja mättäillä, näky on lohduton. Nyt olisi korkea siivota jäte ennenkuin tehtävä käy mahdottomaksi. Kenellehän metsän puhdistus kuuluu, kaupungille vai yritykselle joka jätti styroxit työmaalle varkaiden ulottuville? Tekijöitähän ei talkoisiin tavoiteta.

Metsän ystävä

Vs:Metsä täynnä styroxia

Viesti Kirjoittaja Metsän ystävä » 25.05.2010, 21:51

Niin, surkealta näyttää! Ja surkeaa on myös se, että styrox ei maadu vaan murenee vain pieniksi pyöreiksi muruiksi, jotka jäävät ikiajoiksi metsään. Eläinten ruuaksi joutuessaan ne voivat olla hengenvaarallisia.

Ikävää, että rakennustöiltä säilyvä pieni metsäpläntti vielä roskataan tällä tavalla! Ei kai kukaan ota vastuuta siivoamisesta, sillä kaupunki ymmärtääkseni siivoaa vain puistoja, ei metsiä.

Periksi antanut

Vs:Metsä täynnä styroxia

Viesti Kirjoittaja Periksi antanut » 28.05.2010, 23:43

Mitäs sille voi, että nuo äidin pikku kullan-nuput iltaisin tuhoavat yhteistä omaisuuttamme minkä kerkiävät. Jos menet niitä moisesta kieltämään niin vastaukseksi saat vain vittuilua ja uhkailua. Kyllä ne pikku pullamössöt nykyään tietää oikeutensa ja sen että voivat tehdä lähes mitä tahansa ilman suurempaa vaaraa kiinni jäämisestä tai virkavallan saapumisesta. Ostarin viereen rakennettavan senioritalon työmaalla nämä kansakunnan toivot panivat pieniksi päreiksi styroksia ja hyppivät putkien ym. päällä keskellä kirkasta iltapäivää. Vanhemmat ihmiset vaan kulkivat ohi ja voivottelivat tapahtumaa. Mitään ei voi tehdä eli on parempi kun vaan kääntää pään muualle. Nuorille itselleen on turha iltaharrastuksista huomauttaa, poliisi on yleensä kiinni joidenkin huumehörhöjen rauhoittelussa tai kiinniajossa, eivätkä ehdi paikalle ennen kuin nämä vandaalit ovat jo siirtyneet muualle, opettajat ovat ylikuormitettuja ja juuri ja juuri saavat pidettyä kouluissa järjestyksen yllä ja lopuksi näiden kullannuppujen vanhemmilla on jo omat asiat yleensä siinä mallissa ettei niitä tenavien tekemiset juuri kiinnosta. Tätä se on tämä vapaa kasvatus tai sanoisinko kasvattamattomuus. Sitä saa mitä tilaa.

luonto ei kiitä

Vs:Metsä täynnä styroxia

Viesti Kirjoittaja luonto ei kiitä » 29.05.2010, 00:00

metsänelävät eivät tilanneet styroksia, joten oli tekijä kuka oli, viattomat luontokappaleet kärsivät tästä paikallisesta luonnonkatastrofista. Nyt olisi syytä pian saada sotku siivotuksi. Järjestetäänkö vapaaehtoistalkoot yhteisen olohuoneemme siistimiseksi? Linnut nokkivat ja puput purevat styroksia levittäen sitä samalla yhä laajemmalle alueelle, joten nopeaa toimintaa kaivataan.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myllypuro”