LÄPIAJOLIIKENNE

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
Kirkonkulmilta

LÄPIAJOLIIKENNE

Viesti Kirjoittaja Kirkonkulmilta » 05.01.2011, 06:49

Varmaan muutama muukin asukas on huomannut, että ruuhka- aikaan Myllypurontie on Shelliltä kehälle asti aivan tukossa. Myllypurolaiset saavat kärsiä nahoissaan ja keuhkoissaan Itäkeskuksen liikenneongelmat. Eivät ole auttaneet mutkat eikä kavennukset tiessä.
Mitä Myllypuroseura ja muut asukasyhdistykset ovat tehneet/ aikovat tehdä asiantilan korjaamiseksi?
Bussikin joutuu seisomaan kiltisti jonossa kun töistä kotiin menijät oikaisevat nykyään Myllikän kautta. Eikö nyt jo läpiajokielto olisi paikallaan? Tai nopeusrajoitus kolmeenkymppiin ja kunnon töyssyjä suorat täyteen!

Från Holkkvarnen

Vs:LÄPIAJOLIIKENNE

Viesti Kirjoittaja Från Holkkvarnen » 08.01.2011, 08:17

Tuo myllypuron noin kello 16.00 suma lähtee vetämään vasta siinä vaiheessa kun saadaan Itäväylän ja Kehä-I välille eritasoristeys, siis joko siltana tai tunnelina.

Toki, suman purkua auttaisi myös jonkinverran Kehä-I ja Myllypuron eritasoristeys - mutta, ei kuitenkaan täysin. Eli, kyllä paras ratkaisu suman purkamiseksi olisi siellä Itiksen päässä.

ei ymmärrä

Vs:LÄPIAJOLIIKENNE

Viesti Kirjoittaja ei ymmärrä » 10.01.2011, 16:16

Sinä ´kirkon kulmilta´ - mitä tarkoitat kirjoituksella:

Myllypurontie on Shelliltä kehälle asti aivan tukossa. Myllypurolaiset saavat kärsiä nahoissaan ja keuhkoissaan Itäkeskuksen liikenneongelmat. Eivät ole auttaneet mutkat eikä kavennukset tiessä.

Kysymys: Shelliltä Kehälle olevalla pätkällä ei tehty mitään muutoksia, vasta Shellin jälkeen. Mitä siis tarkoitit?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myllypuro”