Kerrankin Myllykkä sai ihan positiivista mainosta!

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
Holkkvarnen

Kerrankin Myllykkä sai ihan positiivista mainosta!

Viesti Kirjoittaja Holkkvarnen » 11.12.2011, 02:51

Siis tämän päivän (10.12.2011) Hesarissa sivulla A21 oli varsin mukava artikkeli tästä uudesta ns. kivijalkakauppa ostaristamme. Suosittelen, että nämä aikaisemmin Myllykkää kovasti vieroksuneetkin henkilöt tuon lukaisevatten!

Tuula Kaarina

Vs:Kerrankin Myllykkä sai ihan positiivista mainosta!

Viesti Kirjoittaja Tuula Kaarina » 12.12.2011, 12:31

Juu, oli ihan näyttävä ja asukastalon kuva lintuperspektiivistä varmasti kiinnitti huomiota lukijoissa. Toimittajat vain eivät aina jaksa kuunnella tai ajatella kunnolla ja nytkin puhuttiin, oliko se nyt nuhjuisesta, Myllypurosta vaikka taloja on kohennettu ja Myllypurontie on vastikään saanut uuden muodon. Vanha ostari meillä kyllä oli nuhjuinen. Lisäksi kirjoitettiin terveysaseman remontin valmistumisesta, vaikka kyse on upouudesta pytingistä.

magnuken

Vs:Kerrankin Myllykkä sai ihan positiivista mainosta!

Viesti Kirjoittaja magnuken » 23.12.2011, 23:32

Etenkin tämä kohtapuolin valmistuva uusi Myllykän terveysasema on aivan omaa luokkaansa, ainakin Helsingin lähiöiden mittapuussa!

Kyseessä siis erittäin moderni käyttötarkoitukseensa viimeisen päälle suunniteltu rakennus lattiakerrosneliöiltään reilu 12.000 m2, joka on suunniteltu palvelemaan niin normaalia päivittäisterveydenhoitoa kuten myös päiväsairaalaa ym. lyhytkestoisia terveydenhoidon funktioita.

Tämä kohtapuolin valmistuva Myllypuron terveyskeskus lienee (tulevan)jopa maamme niin kvalitatiivisesti kuin kvantitaviisestikin tämän hetken eturivin laitoksia.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myllypuro”