Vs: Pulkkamäki & luistinrata?

Alueen säännöt
Myllypuron sivut: kaupunginosat.net/myllypuro
Holkkvarnen

Vs: Pulkkamäki & luistinrata?

Viesti Kirjoittaja Holkkvarnen » 11.01.2012, 02:17

Siellä myllykän "myrkkytalojen" tienoille rakennetussa huisin isossa jätemäessä oli viime talvena aivan viimoisen hienot pulkkamäet. Ei taida vielä tänä talvena lumitilanteesta johtuen onnistaa samanmoiset?

Mutta, mitä luisteluun tulee, niin sen voi ratkaista varsin yksinkertaisesti kunhan vain pakkasta ja taloyhtiön asukkaista tahtoa löytyy.

Siis, useimmilla taloyhtiöillä on jokin "leikkikenttä" tai vastaava, joka on hyvinkin helposti tasoitettavissa ja jäähdytettävissä kunhan muutaman päivän on pidellyt sellaiset noin -3 to -6 c pakkaset!

Näin olemme esim. omassa taloyhtiössäni Harakkamyllyntiellä tehneet jo reilun 30 vuoden ajan! Aina kunhan vain säät ovat sallineet olemme luistinkentän duunanneet yhtiömme "keskusleikkikentällemme" ja parhaimpina vuosina ihan kunnon yhtiötä kiertävän kovapohjaisen hiihtoladunkin!

Joo, tällaisten alueiden osoittaminen ja kunnostaminen erinäisiin yhteis/yleishyödyllisiin aktiviteetteihin vaatii toki Taloyhtiöiltä ja etenkin niiden hallituksilta sekä isännöitsijöiltä normaalia suurempaa paneutumista yhteisön asukkaiden niin sosioekonomisiin tilanteisiin kuin ihan yksilötapauksiinkiin

Palaa sivulle “Myllypuro”