Tupavuoren leikkikenttä, jossa parakkikoulu oli

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Poju

Tupavuoren leikkikenttä, jossa parakkikoulu oli

Viesti Kirjoittaja Poju » 15.05.2015, 11:52

Toivottavasti jo poistetun parakkikoulun jäljiltä jäänyt enemmän soraista joutomaata kuin virkistysaluetta muistuttava kenttä "maisemoidaan" takaisin parakkikoulua edeltäneeseen tilaan. Pelkona on, että rahan puutteen takia saamme nauttia tästä myllätystä kentästä ja koulutoiminnan jättämistä jäljistä vuosikausia.

Ukko-pekan portaan alueeseen piisasi muutama vuosi sitten rahaa ehkä vähän liikaakin (tuhlailun huippuna kivetyksin ympäröity roskis!), joten on mielenkiintoista nähdä, miten parakkikoulun aiheuttamat mylläykset tullaan hoitamaan ja millä aikataululla. Laittaako Sipilän hallitus kaiken rahankäytön jäihin kaupungeissa 6 miljardin säästöineen?
[attachment=3]joutomaa.jpg[/attachment]

Avatar
Poju
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 24.11.2015, 12:07

Re: Tupavuoren leikkikenttä, jossa parakkikoulu oli

Viesti Kirjoittaja Poju » 24.11.2015, 12:53

Aloitusviestini jälkeen keskustelufoorumi on siirretty ja on pitänyt luoda käyttäjätunnus uudelleen. Siksi en pääse editoimaan aloitusviestini liitekuvaa takaisin esille. Yritin nyt postata sen uudelleen, mutta tiedosto on "liian iso" (800x600 pikseliä, 289 KB). Olkoot! Leikkikenttäähän on jo viikkoja "maisemoitu" melko järeällä tyylillä. Jännä nähdä, mitä siitä syntyy. Mitään huippuhienoa en odottanut, kunhan nyt palautetaan parakkikoulua edeltäneeseen tilaan, ettei tule joutomaa mieleen.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kulosaari”