linkit

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
jpanelius

linkit

Viesti Kirjoittaja jpanelius » 12.05.2009, 14:07

Admin ym. tsekatkaa linkit. Mm.\" ajankohtaista\"-kohdan alla on useita rikkinäisiä kuin myös Kulosaaren sää.

Jarkko K

Vs:linkit

Viesti Kirjoittaja Jarkko K » 19.08.2009, 11:31

[b]jpanelius kirjoitti:[/b]
[quote]Admin ym. tsekatkaa linkit. Mm.\" ajankohtaista\"-kohdan alla on useita rikkinäisiä kuin myös Kulosaaren sää.[/quote]
Edelleen ainakin \"Kulosaaren sää\" -linkki vie \"Kulosaari numeroina\" -sivulle ja \"Hyödyllisiä linkkejä\" -sivu ei näy rekisteröitymättömille (eli kenellekään, koska rekisteröityminen ei toimi).

HKL-linkki voisi viedä omalle sivulleen, jossa olisi linkit paitsi linjan 16 myös muiden (11, 58, 59...) kulosaarelaisille keskeisten linjojen aikatauluhin, sekä keskeisten pysäkkien pysäkkikohtaiset aikataulut, jotka löytyvät hakemistosta http://aikataulut.ytv.fi/pysakit/fi/ . Ideaali olisi kartta, jossa näkyisi Kulosaaren kaikki bussipysäkit (ja metroasema), ja näitä klikkaamalla avautuisi pysäkkikohtainen aikataulu, esimerkiksi http://aikataulut.ytv.fi/pysakit/fi/1420102.html .

Valokuvia löytyy myös Panoramiosta, esim. http://www.panoramio.com/map/#lt=60.185 ... &a=1&tab=1 . Käyttäjiä voisi kannustaa lisäämään kuviaan sinne.

Kartat-linkki voisi viedä useampaan eri karttapalveluun. Esimerkiksi Microsoftin http://www.bing.com/maps/ :issa on mainio Bird\'s Eye -tila, jolla ilmakuvia näkee myös viistosta - useista ilmansuunnista ja hyvällä tarkkuudella. Myös Google Maps on hyvä ja sinnekin voi linkata suoraan Kulosaaren alueelle.

Liisa Horelli

Vs:linkit

Viesti Kirjoittaja Liisa Horelli » 24.08.2009, 23:38

Hei Jarkko,
kiitos hyvistä kommenteistasi. Meillä oli tänään nettitoimikunnan kokous ja totesimme yhdessä äänin, että \"voi kun viitsisit tulla meidän avuksemme\" ja toimikunnan työskentelyyn mukaan. Olisin todella kiitollinen, jos voisit lähtetää minulle meilin josta saisin yhteistietosi.
liisa.horelli at tkk.fi

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kulosaari”