Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Gunnar

Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Viesti Kirjoittaja Gunnar » 21.12.2009, 13:04

Onko Kulosaari nyt saanut oman moskin Alepan viereisistä tiloista? Eilen (20.12.) klo 20 jälkeen illalla oli vaikea olla toista mieltä sieltä tulevien voimakkaiden äänien perusteella. Kyse ei voimut myöskään olla pelkästään muutaman ihmisen kokoontumisesta.

Masa

Vs:Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Viesti Kirjoittaja Masa » 25.12.2009, 22:44

Alepan viereisessä tilassa lienee lähinnä irakilaistaustaisten muslimien koraanikoulu. Ei ole toistaiseksi häirinnyt ainakaan meikäläistä. Käyttäytyvät erittäin hyvin ja jopa tervehtivät ohikulkijoita. Eiköhän heitä ole koraanikouluineen ja moskeijoineen muutaman vuoden kuluttua ihan joka Suomen kolkassa eli ei Kulosaari voi olla tässäkään asiassa mikään poikkeus.

Vapaa Velkua

Vs:Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Viesti Kirjoittaja Vapaa Velkua » 10.01.2010, 00:03

Näyttäisi siltä että olemme tosiaan saaneet oman Moskeijan. Näin ainakin todettiin Vartti-lehden artikkelissa jossa kerrottiin parin viikon takaisesta mielenosoiteuksesta joka masinoitiin tuolla. Kyseessä oli n.200 muslimin mielenosoitus ilmeisesti Iranin tapahtumiin liittyen.
Itse en ole kehityksestä järin iloinen. Moskeijan lieveilmiönä tulee turvattomuutta varsinkin naisten näkövinkkelistä ja moskeijassa käyvien muksut on tuuliajolla yötämyöten.

Ei hyvä.

rakennemuutos

Vs:Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Viesti Kirjoittaja rakennemuutos » 29.01.2010, 21:49

Ostoskeskuksen luonne on muuttunut, kun se on muodostunut vähemmän palveluja tarjoavaksi ja enemmän kokoontumistiloja tarjoavaksi. Joskus oli kolme pankkia, kolme ruokakauppaa ja yksi ravintola. Nyt on yksi pankki, yksi ruokakauppa ja kolme ravintolaa, joista Kotipizza kai väliaikaisesti kiinni. Tilalla on Il Canto ja tämä uusi moskeija. Jos on vain kerho-ja kokoontumistiloja, muut palvelut katoavat. Jääkö tämä ostoskeskuksen kiinteistönomistajan harteille, huolehtiiko kukaan muu ostoskeskuksesta?

Asukas

Vs:Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Viesti Kirjoittaja Asukas » 26.08.2010, 00:03

Juu viimeiksi tänä iltana taas sai todistaa näitten nuorten sikailua.
4 kpl teiniä kaahasi autolla tiellä joka vie kirkon parkkikselta kirkolle.
Rupee jo vaikuttaa aika hälyyttävältä jos 15 vuotiaat teinit saavat vapaasti kaahata autolla kun vanhemmat ovat sisätiloissa alepan naapurissa.

anonanon

Vs:Onko Kulosaari saanut oman moskin??

Viesti Kirjoittaja anonanon » 13.09.2010, 18:16

>viimeiksi tänä iltana taas sai todistaa näitten nuorten sikailua.

Kutsukaa posiilit. Jos tästä keskustelupalstasta voi vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä, kaikki viittaa pikemminkin siihen, että rakas ostarimme on lähes pystyynkuollut paikka.

Edellisestä harminaiheestakin kun ehti kulua vain 8 kuukautta ennen kuin ostarinnurkilla oli taas piru irti...

Paitsi, että spekuloit asioilla, myös ylireagoit pahasti.

Olen itse yli 30-vuotias ukonrahjus - mutta näytän teiniltä. Pysähdyitkö funtsimaan, että ehkä kyseessä olikin täysi-ikäinen kuski - vaikkakin kertomasti päätelle edesvastuuton?

Nuorilla kuskeilla, varsinin miehillä, mopo tuppaa karkaamaan niin valitettavan usein käsistä. Mutta osaavat ne kypsän vastuulliset \"aikuisetkin\" ajella täällä Kulosaaressa upeasti, kevyestä liikenteestä piittaamatta.

Anyways, mites luulet, että liikenneturvallisuuden selvään vaarantamiseen voitaisiin tehokkaasti puuttua? Vastaan itse: ei mitenkään.

Vastaa Viestiin