Bussilla Rautatientorille

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Heikki Kukkonen

Bussilla Rautatientorille

Viesti Kirjoittaja Heikki Kukkonen » 19.01.2010, 08:56

Kulosaarelaisia on jo muutamia vuosia hemmoteltu erikoisella bussilinjalla n:o 11. Se liikennöi Mustikkamaan ja Rautatientorin välillä, tunnin välein kaikkina viikonpäivinä.
Bussi on viihtyisästi sisustettu, ulkoa vihreäksi maalattu ja sillä matkustavat pääasiassa Korkeasaaren kävijät, siis lapset vanhempineen tai isovanhempineen.
Meno on reitillä rauhallista ja pysähdyksiä tavallisesti aika vähän. Silti matka-aika Kulosaarentien pysäkiltä Rautatientorille tai Hakaniemeen on suunnilleen sama kuin metrollakin, sillä erotuksella ettei metro vielä pitkään aikaan pysähdy Rautatientorin asemalla.
Erikoisetuna saa kuulla matkustajien estottomia, mutta syvällisiä kommentteja ihmisistä, eläimistä ja kaupunkimaisemista.
Halpaa huvia ja viihtyisää matkustusta, suosittelen!

Open

fpIIUVFsJp

Viesti Kirjoittaja Open » 12.08.2013, 16:25

Findnig this post solves a problem for me. Thanks!

Parparo

oAGoDjwGLxSC

Viesti Kirjoittaja Parparo » 13.08.2013, 05:07

Jenna: kiitos! :) knanattaa ke4yde4, niite4 on vissiin aika paljon sielle4 sun te4e4lle4. kinkku: kiitti kinkku!!Maria: joo mieluummin tollasta ve4he4n rennompaa kese4teatteria me4 ke4yn kattomassa, ku ammattilaisteatteria. se on liian kallista mulle ja tykke4e4n semmosesta pieneste4 se4hlingiste4 ja rennosta otteesta :--) tosin varmasti voisin mielelle4ni menne4 kunnon teatteriinkin jos vaan olis rahaa! esim site4 Lauri Tilkasta kattomaan.. haha!

Vastaa Viestiin