Ostarin moskeijan tulevaisuus

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Mika

Ostarin moskeijan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Mika » 31.08.2010, 19:58

Huhuillaan, että Kulosaaren ostarin moskeijan tilan vuokrasopimus olisi pian päättymässä. Osaako joku kumota tai vahvista em. tiedon?

Kovin tuntuu muslimien tila jakavan mielipiteitä saarelaisten keskuudessa. Häiriötekijöitä väitetään olevan tuon tuostakin. Itseäni heidän yhteisönsä ei ole haitannut sen koommiin, kun nassikat heittelivät noin vuosi sitten avoimesta ikkunasta tomaatteja ja appelsiinejä. Eivät osuneet.

Suvaitsevaisuutta suosittelen yhä.

Timo

Vs:Ostarin moskeijan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Timo » 01.09.2010, 13:26

Asun aivan ostarin vieressä Tupavuorella.

Minä kyllä toivoisin, että omistaja vuokraisi tilan jollekin muulle.
Kaikenlaista häiriötä on. Mm. Koraanikoulun \"Imaamin\" kailotus avoimista ikkunoista. Lasten ja nuorten pyöriminen alueella ja taloyhtiöiden tonteilla ja roikkuminen pyykinkuivaustelineen naruissa.

Vähän vanhempien nuorten tupakointi ikkunoidemme alla ei myöskään ole mukavaa. Aina vaan ei oikein viitsi käydä heitä ojentamassa. Leimautuu rasistiksi.

Useinhan tässä tilassa on ruokailuja, ja roskat jätetään koristamaan ostarin takapihaa. Ja onkohan kaasugrillin käyttö huoneistossa sallittua ?.
Viime talvena yläkerran ikkuna oli apposen avoinna päivät ja yöt.
Vaikeata on kun kulttuurit törmäävät.

anonanon

Vs:Ostarin moskeijan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja anonanon » 13.09.2010, 17:47

>\"Imaamin\" kailotus avoimista ikkunoista.

En minäkään kaukana asu, ja usein kaupassa asioin, mutta vielä en ole onnistunut moista kuulemaan. Ei taida olla ihan jokapäiväinen tapahtuma...

>Lasten ja nuorten pyöriminen alueella ja taloyhtiöiden tonteilla

Lapsoset ja nuoriso ovat aina pyörineet \"jossain\"? Ehkä sinäkin aikoinasi? Joka tapauksessa tällainen ei-niin-tavaton ilmiö koskettanee myös ns. kantaväeston jälkikasvua?

>Vähän vanhempien nuorten tupakointi ikkunoidemme alla ei

Voisiko se röökin tuoksu kantautua sieraimiisi myös ihan tuolta terassialueelta?

En näe muuta keinoa kuin huomauttaa asiasta jatkossakin - senkin uhalla, että leimaudut rasistiksi.

>Useinhan tässä tilassa on ruokailuja, ja roskat jätetään >koristamaan ostarin takapihaa. Ja onkohan kaasugrillin käyttö
>Viime talvena yläkerran ikkuna oli apposen avoinna päivät ja
yöt.

Tunnut olevan varsin hyvin perillä siitä mitä arveluttavaa ko. tiloissa kulloinkin tapahtuu. Oliko varmasti kaasugrilli? Eihän roskia vain jättäneet viikonlopun random kaljoittelijat?

Harmi, ettei partsilta/ikkunasta voi observoida ihan kaikkea 100% varmuudella - mutta huomaan, että viihdyt tarkkailijan roolissa erinomaisen hyvin.

Jatka samaan malliin, pidetään naapurusto turvallisena - ja valppaana!

> Vaikeata on kun kulttuurit törmäävät.

Oletko koskaan miettinyt, että ehkä ne törmäävätkin vain sinun pääsi sisällä?


Oikein tarkkaavaista syksyä sinulle. Muista ottaa pimeneviin iltoihin avuksi otsalamppu, kello ja muistiinpanovälineet.

Ogochukwu

wPUNiIDpIfzStOXUKpDH

Viesti Kirjoittaja Ogochukwu » 10.08.2013, 21:15

Kedves Edina!Szeretne9nk elne9ze9st ke9rni. A nyertest a Facebook oluoldnkan me1rcius 12-e9n kihirdettfck, aki Tf3th Bettina Filippa olvasf3nk lett. Itt a magazinban valf3ban elfelejtettfck feltfcntetni, amit most pf3tolunk.dcdvf6zlettel, Ida

Nagendra

KlwYdfzDUpwoBz

Viesti Kirjoittaja Nagendra » 10.08.2013, 22:11

Pointtini aiemmassa koimsntmsea, silte4 varalta ette4 se muiltakin olisi mennyt ohi, oli ette4 eipe4 se sivistys kovin syve4lle meisse4 kantave4estf6n edustajissakaan ulotu. Jos imaamit haluavat pimitte4e4 perheve4kivallan Sharia-lain nimisse4, niin kantasuomalainen hakkaa vaimon ja lapset kun Granlund ei teeke4e4n ilmaveivimaalia.Te4sse4 on kolme te4rkee4e4 eroa:1) Suomalainen mies tekee sen yleense4 ke4nnipe4isse4e4n kun taas islamilainen mies selvin pe4in.2) Suomessa tuota pidete4e4n rikollisena ja eritte4in tuomittavaa ke4ytf6ste4, islamilaisessa kulttuurissa taan suotavana ja imaamit hyve4ksyve4t sen te4ysin.3) Perhette4e4n hakkaavaa mieste4 pidete4e4n Suomessa te4ytene4 luuserina kun taas islamissa he4n on mies, jolla on johtamistaitoa ja joka kykenee ylle4pite4me4e4n kotikuria ja joka kykenee panemaan perheense4 kuriin ja je4rjestykseen ja ne4ytte4me4e4n, kuka on herra talossa.

Mohamed

FQLjnRSyyKhcZ

Viesti Kirjoittaja Mohamed » 11.08.2013, 00:16

Hih, kaikenmoisia enlukkoluanoja ere4ille4 ;) Mine4pe4 asuin Kottbusser Torin liepeille4 yli puoli vuotta ja "hengailin" sielle4 taatusti kaikkina mahdollisina vuorokaudenaikoina, eike4 mite4e4n ongelmanpoikastakaan ollut koskaan. Kylle4he4n sielle4 toki kaikenlaista sakkia pyf6rii, mutta niiste4 aiheutuva haitta on le4hinne4 esteettinen. Jokseenkin samanlaista menoa on muuten nykyisen kotini liepeille4 ere4e4n suomalaisen kaupungin keskustassa, ei se sen kummempaa ole.

Belinda

fjPXxXJpWn

Viesti Kirjoittaja Belinda » 11.08.2013, 16:48

Naze:Onko ne4in, heh :) Mii:Oltiin sielle4 juuri eilen... Mutta isossa pksaoursa!Elsa:Berliini on eritte4in rahvas. Kaupungin talous on ke4yte4nnf6sse4 vararikossa ja Berliini on hyvin kf6yhe4. Te4e4lle4 kf6yhe4lle4 taiteilijalla on taloudellisesti paremmat mahdollisuudet mukavaan elintasoon, koska hintataso on niin alhainen. Ja riippuu ve4he4n,mite4 taviksilla tarkoitetaan - tuulipukujengie4 ei Prelzlisse4 ne4e, eike4 liioin muuallakaan, koska ne on kaikki Suomessa :D Mutta kylle4 te4e4lle4 ihan kaikenlaisia ihmisie4 on.Bienchen ja ANna:Juuri niin. Jokaisella on oma Berliininse4. Minun omani on suureksi osaksi (toistaiseksi) Prenzlauerbergisse4, Friedrichscheinissa ja Mittesse4. Kylle4 se te4ste4 laajenee!Anonyymi:Kottbusser Tor on musta kuin paikallinen Sf6rne4isten metroasema.Iines:Komppaan!

Luciana

SjkJZRuOSEQD

Viesti Kirjoittaja Luciana » 11.08.2013, 16:59

Pointtini aiemmassa konsmmtisea, silte4 varalta ette4 se muiltakin olisi mennyt ohi, oli ette4 eipe4 se sivistys kovin syve4lle meisse4 kantave4estf6n edustajissakaan ulotu. Jos imaamit haluavat pimitte4e4 perheve4kivallan Sharia-lain nimisse4, niin kantasuomalainen hakkaa vaimon ja lapset kun Granlund ei teeke4e4n ilmaveivimaalia.Te4sse4 on kolme te4rkee4e4 eroa:1) Suomalainen mies tekee sen yleense4 ke4nnipe4isse4e4n kun taas islamilainen mies selvin pe4in.2) Suomessa tuota pidete4e4n rikollisena ja eritte4in tuomittavaa ke4ytf6ste4, islamilaisessa kulttuurissa taan suotavana ja imaamit hyve4ksyve4t sen te4ysin.3) Perhette4e4n hakkaavaa mieste4 pidete4e4n Suomessa te4ytene4 luuserina kun taas islamissa he4n on mies, jolla on johtamistaitoa ja joka kykenee ylle4pite4me4e4n kotikuria ja joka kykenee panemaan perheense4 kuriin ja je4rjestykseen ja ne4ytte4me4e4n, kuka on herra talossa.

Andres

crBxKrnXJn

Viesti Kirjoittaja Andres » 11.08.2013, 17:18

Mal wieder Schneeregen. Und Karnevalske4lte. Daher sffahct es weder das gestrige Calvadoshuhn noch der Couscous nach Arthurs Tochter Art vom Samstag in diesen Blogpost. Obwohl beides formidabel war, keine grodfen kochtechnischen Herausforderungen, aber Gerichte mit Soulfoodpotential. Doch mit eben zuviel Sonne im Herzen. Seelenbalsam ist mir bei der momentanen Witterung eher Bergvolkskost. Ein Gericht, dass so oder so e4hnlich auch in der f6stlichen Alpenregion oder le4ngs der Karpaten zubereitet wird. Ich jedoch adf das Kalorienkonzentrat erstmals zu Ffcdfen der Hohen Tatra im slwowakisch-polnischen Grenzgebiet: Pirohy mit Bryndza, braunen Butterzwiebeln und saurer Sahne (Bryndzove9 Pirohy).

Broxmerecxita

zNRTEMuYsOLIRDtnctP

Viesti Kirjoittaja Broxmerecxita » 12.08.2013, 10:40

Taitaa olla universaali olmnega. Olemme joutuneet muutamia kertoja soittamaan nettipalveluntarjoajan asiakaspalveluun, kun yhteys on katkennut. Eka kysymys sielle4 yleense4 on, onko kukaan muua huomannut samaa olmnegaa. Siis haloo, olettavatko ne ette4 menne4e4n naapureilta kyseleme4e4n?! Ja ei, he eive4t luule ette4 olemme yritys.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kulosaari”