Kulosaari HSL:n ulkokehällä?

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Jouko

Kulosaari HSL:n ulkokehällä?

Viesti Kirjoittaja Jouko » 23.11.2010, 15:12

Helsingin Sanomat kirjoitti torstaina 18.11. julkisen liikenteen vyöhekesuunnitelmasta. Sen mukaan joukkoliikenne jakautuu kahteen tai kolmeen vyöhykkeeseen. Mitä lähempänä keskustaa asut, sitä halvempaa on matkustaa sinne.

Järkeväähän tämä. Jostain ihmeen syystä Kulosaari on kuitenkin merkitty ulompaan kehään, kun koko Lauttasaari ja sitäkin kaukaisempi Koivusaari on sisäkehässä.

Onkohan suunnittelijoilta kartta hukassa? Pikainen surffaaminen reittioppaalla kertoo, että Kulosaaren ostarilta on Senaatintorille 5,1 km ja Koivusaaresta 6,6 km. Jos levittää koko Helsingin kartan pöydälleen, huomaa, että kaupungin keskipiste on Kivinokan tienoilla, Kulosaaren itäpuolella!

HSL:n hölmöily metroa \"korvaavien\" bussiyhteyksin kanssa panee epäilemään, että joku virkamies on jämähtänyt uskomaan kulosaarelaisten asioivan vain itään päin. Tervetuloa joku arkiaamu metroasemalle tarkastamaan, mihin päin täältä mennään. (Silloin kuin päästään.)

Vyöhykevirhe pitää korjata, ennen kuin on myöhäistä.

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseu ... iseudulla/

Julius

Vs:Kulosaari HSL:n ulkokehällä?

Viesti Kirjoittaja Julius » 29.11.2010, 16:20

Ikävä sanoa, mutta itse olen siirtynyt metroasemaremonttisekoilun vuoksi oman auton käyttäjäksi eikä kiinnosta enää tippaakaan mitä HSL tekee Kulosaaressa.

Mieluiten ei mitään, jotta kunnallisveroeurot säästyvät bensakuluihin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kulosaari”