Luistelukenttä Kulosaareen

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Maisa

Luistelukenttä Kulosaareen

Viesti Kirjoittaja Maisa » 15.12.2010, 16:11

Tuoreena kulosaarelaisena ryhdyin selvittämään, mihin täällä voisi viedä jälkikasvua luistelemaan. Rakennusviraston verkkosivuilta löysin tiedon, jonka mukaan Risto Rytin puiston luistelukenttä on pois käytöstä \"toistaiseksi\". Rakennusvirastosta vahvistettiin, että kenttä on pois käytöstä niin kauan, kun päiväkodin paviljongit ovat puistossa. Korvaavaa kenttää Kulosaareen ei ole suunnitteilla.

Kulosaareen tarvittaisiin mielestäni oma, vaikka pieni ja vaatimatonkin luistelukenttä. Lähimmät luistelukentät ovat Herttoniemessä ja Mustikkamaalla. Vaikka matka ei pitkä olekaan, se on pienten lasten kanssa tehtävä autolla, eli kovin spontaanisti ei luisteluharjoituksiin pääse.

Risto Rytin tien puistossa leikkipuiston ja päiväkodin välissä on mielestäni edelleen paikka, johon pienen luistelukentän saisi jäädytettyä, ja valaistuskin olisi valmiina. Parempiakin paikkoja saattaisi saarelta löytyä.

Löytyisikö alueelta reippaita isiä ja äitejä, jotka ryhtyisivät - kenties Kulosaariseuran myötävaikutuksella - ajamaan asiaa ja antaisivat tarvittaessa hankkeelle pienen talkoopanoksenkin?

Nina

Vs:Luistelukenttä Kulosaareen

Viesti Kirjoittaja Nina » 20.12.2010, 15:06

Entä Kulosaaren yhteiskoulun edessä oleva kenttä,sopisiko se?

Yhteiskoulun eteen luistinrata

Vs:Luistelukenttä Kulosaareen

Viesti Kirjoittaja Yhteiskoulun eteen luistinrata » 21.12.2010, 02:13

Kaupunginosayhdistys ottaa yhteyttä heti liikuntavirastoon yhteiskoulun kentän jäädyttämiseksi. Laitan vastauksen tälle palstalle.
Kiitos vihjeestä
Heikki Kukkonen
Kulosaarelaiset ryn pja
heikki.kukkonen@tkk.fi

Vastaa Viestiin