korvausta HKL-HSL:ltä

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
OL

korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja OL » 15.02.2011, 22:08

Koululaisten mielenosoitusuutisoinnin mukaan HKL:n edustajalta kysyttiin, tarjotaanko kahvia ja kakkua, kun asema lopulta avataan:
http://www.hbl.fi/text/helsingfors/2011/2/9/w58802.php

Sopivampi korvaus haitasta olisi mielestäni reilu alennus kuukausilipun hinnasta Kulosaaressa asuville tai koulussa/työssä käyville. Tai vaikkapa yhden kuukauden lippu ilmaiseksi. Kuka yhtyy vaatimukseen?

Jouko

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja Jouko » 17.02.2011, 09:59

En kaipaa kahvia, kakkua, ilmaisia lippuja enkä lisää anteeksipyyntöjä. Haluan saada metroaseman käyttöön ja viranomaisilta sitoumuksen siitä, etteivät he suhdaudu kaupunkilaisten liikennetarpeeseen samanlaisella ällistyttävällä arroganssilla kuin Kulosaaren tapauksessa.

Ei riitä, että hehkutetaan uusien metrolinjojen ja asemien ihanuutta. Vähintään yhtä tärkeää on, että vanhat yhteydet pidetään kunnossa ja vältetään liikennekatkoksia.

Lisäksi toivomus kaupungin HKL:lle: älkää herrantähden ruvetko korjaamaan jotain, jollei se ole rikki! Ketä siellä oikein on duunissa? Teini-ikäisiä?

OL

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja OL » 23.03.2011, 19:51

Jouko, mitenhän tuosta arroganssista päästäisiin? Tänään 23.3. saatiin Hesarin välityksellä tietää, että remontti ei valmistu huhtikuussa, kuten on lokakuusta asti tiedotettu. HKL:n tai HSL:n nettisivuilta tuota tietoa ei löydy vielä nytkään.

Julius

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja Julius » 23.03.2011, 21:18

Autolla pääsee siirry sinäkin saastuttamaan luontoa autollasi. Tätä kaupunki ja HSL haluaa selvästi.

Jouko

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja Jouko » 24.03.2011, 11:28

\"Mitenhän tuosta arroganssista päästäisiin?\"

Hyvä kysymys. Tänään Hesarissa Kimmo Oksanen epäili kaupungin kykyä rakentaa 31 julkista vessaa.

31? Älkää naurattako. Yksi vessa? Älkää naurattako. Design-talo? Älkää naurattako. Keskustunneli? Älkää naurattako. Guggenheim-museo? Älkää naurattako. Kulosaaren moottoritien tunnelointi? Älkää naurattako.

Kulosaaren metroaseman remontti? Ei ole pitkään aikaan naurattanut.

Niin, millä kaupungin saisi tekemään toteuttamiskelpoisia suunnitelmia ja toteuttamaan ne kohtuullisessa ajassa? Voimme vaihtaa kaupunginvaltuuston kerran neljässä vuodessa, mutta siitä ei ole mitään hyötyä, jos valtuusto on kumileimasin itsevaltiaan ja inkompetentin virkamiehistön edessä.

Sitä ei kehtaa toivoa, että joku vallan käytävillä viitsisi edes teeskennellä kuuntelevansa asukkaiden mielipidettä.

ES

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja ES » 24.03.2011, 13:10

Metroremontista tiedottaminen HKL-HSL:n sivuilla ja muutenkin on aivan onnetonta. Nytkin tieto tuli siis lehdestä, etsin tietoa kun kuukausi lähenee loppuaan. No onhan huhtikuussa neljä viikkoa, mutta... Tuskin metroasema valmistuu tämän vuoden puolella on sen verran verkkainen tuo työtahti. Huomattavasti ripeämpi tahti on Kulosaaren sillalla, jossa töitä on tehty koko talvi, lumista ja pakkasesta huolimatta. Eli on eroa tekijöissä ja ilmeisesti myös työnsuunnitelussa.
Olen kyllä korvauksien kannalla, on sen verran kuumentanut tunteita koko remontti.

Julius

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja Julius » 24.03.2011, 15:52

Kiitoksia muuten tämän sivuston jutun kirjoittajalle.

Mutta eikö kukaan toimittaja asu Kulosaaressa, vai miksi eilistä uutista ei puida sen paremmin missään?

Mielestäni tässä tämän sivun jutussa olisi mahtava alku journalistiselle jutulle, jossa asia kaivetaan ja vastauksia kyseenalaistetaan:

\"Hiljaisuus metroasemalla jatkuu. Metro hidastaa vauhtiaan ja hiipii raunioiden läpi kuin häveten. Hävityksen kauhistusta koristaa rätti, joka vakuuttaa, että remontti saadaan loppuun tammikuussa.

Viimeisin takaraja Kulosaaren metroaseman remontin päätökselle on huhtikuu. Onkohan tämä metroviranomaisen viimeinen sana? Ei kai kaupunki asukkailleen valehtelisi?\"

ES

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja ES » 24.03.2011, 16:45

Vinkkiä sähköpostilla joko ylenaikaisen toimittajille tai maikkarin \"kympin\" kevennykseen. Eiköhän netistä löydy \"vinkkaa juttu\" vähän kaikkiin radio- ja tv-kanaviin.

Tympii

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja Tympii » 25.03.2011, 00:15

6.6. aukeaisi viimeisimmän arvion mukaan.

Nykyinen yksityisautoilija

Vs:korvausta HKL-HSL:ltä

Viesti Kirjoittaja Nykyinen yksityisautoilija » 25.03.2011, 10:54

[b]Tympii kirjoitti:[/b]
[quote]6.6. aukeaisi viimeisimmän arvion mukaan.[/quote]

Aivan uskomatonta.

Remontin alkaessa otin yhteyttä HSL:n remontista vastaavaan edustajaan ja tiedustelin häneltä mm. miksi tiedotusta aseman sulkemisesta ei käytännössä ollut, ja miksi ylipäänsä koko asema pitää sulkea remontin vuoksi.

Hyvin omahyväinen vastaus oli, että HSL katsoi, ettei asiasta tarvitse erityisesti tiedottaa, olihan siitä pari lehtijuttua. Aseman sulkemiseen syynä taas oli se, että remontti oli suuri, että se olisi ollut vaikea toteuttaa muuten - ja eihän asema olisi suljettuna kuin loka-marraskuulle.

Niinpä niin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kulosaari”