Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Vastaa Viestiin
Lapsen vanhemmat

Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Viesti Kirjoittaja Lapsen vanhemmat » 20.03.2011, 02:06

On aivan uskomatonta se, että liian monet kulosaarelaiset koiranulkoiluttajat eivät laiskuuttaan viitsi kerätä lemmikkinsä jätöksiä talteen jalankulkuun tarkoitetuilta väyliltä ja niiden varresta. Lumien nyt sulaessa paljastuu näitä koirien jättämiä ruskeita ulosteläjiä vähän siellä ja täällä.

On aika turhauttavaa ja työlästä puhdistaa lasten saappaita ja pestä haalareita koiran ulosteesta kerta toisensa jälkeen. Pahinta on, että voimakas ulosteen haju ei edes lähde pesemällä vaan saappaat tai vaate täytyy heittää roskiin.

Jopa uuden tarhan vieritse kulkevalla puistotiellä näkee tietyn ja tiettyjen koiranomistajien jättävän lemmikkinsä kiekurat lasten tallottavaksi. Mikäli tavat eivät parane ja järjestyslakia toistuvasti rikotaan täytynee näistä holtittomista koiranomistajista tehdä ilmoituksia poliisille.

Helsingin kaupungin järjestyslaki velvoittaa:

Koira on yleisillä paikoilla pidettävä kytkettynä. Kytkettynäkään koiraa ei saa päästää yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikoille, toriaikana torille tai yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, ellei se ole erikseen sallittu. Lisäksi koiran jätökset on kerättävä hoidetulla alueella. Keräämistä varten kannattaa ottaa mukaan pusseja tai keräin, jonka voi laittaa lähimpään yleiseen roska-astiaan. Lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkorangaistukseen. (Järjestyslaki 27.6.2003/612, 14 §)

samaa mieltä

Vs:Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Viesti Kirjoittaja samaa mieltä » 22.03.2011, 16:15

Tämä on aivan totta. Juuri nyt on se ns. pahin aika, kun talven laiskuus paljastuu. Olen itse kahden lapsen ja kahden koiran äiti/omistaja, joten huolesi ei minulle vieras. On täysin käsittämätöntä, etteivät kulosaarelaiset koiranomistajat siivoa lemmikeittensä jätteitä.
Vielä käsittömämpää on kuitenkin pian alkava ihmisten sottaus. Mustikkamaa täyttyy roskista, lastenvaipoista, piknikeväiden jämistä ja kaikesta kuvottavasta. On törkeää, etteivät aikuiset ihmiset tiedä mikä roskakori on!
Nim. grillattu broilerinluu voi tappaa koiran

Koiran omistaja minäkin

Vs:Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Viesti Kirjoittaja Koiran omistaja minäkin » 23.03.2011, 14:41

Saarella on koirakanta noussut tuntuvasti ja \"uudet\" koiran omistajat eivät välitä yleisestä siisteydestä. Ja jos uskaltaa huomauttaa asiasta niin koiran ulkoiluttaja ei ole huomaavinkaan ko. huomautusta. Ja jos ketään ei ole näkösällä niin kakkakasoja ei korjata. Lapsillekin pitäisi opettaa, jos koiraa ulkoiluttaa niin kasat korjataan. Ja samaan sarjaan kuuluu myös karkkipapereiden heittely, niitä heitellään maahan kun kukaan ei ole näkemässä.

Silver

Vs:Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Viesti Kirjoittaja Silver » 22.05.2011, 13:04

Näkyy olevan järjestäen pienten koirien ulkoiluttajat, jotka paskottaa fifinsä aina keskelle kulkuväylää, kun taas suurten koirien ulkoiluttajat sentään katsovat minne jättävät, esim. puskien juureen tai syrjämaastoon, tämä on totuus!

Kate

Vs:Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Viesti Kirjoittaja Kate » 24.08.2011, 19:29

No sinähän tunnut Silver olevan varsinainen naapurikyttääjää! Sen verran monta kärkästä kommentia on viimeisimpien aiheisiin tullut, että voisi Sinun jopa kuvitella olevan työtön sossuilija, jolla ei ole parempaa tekemistä kun kyttäillä, valittaa ja uhkailla.

Silver

Vs:Koirankakkaa lasten saappaissa ja kurahaalarissa!

Viesti Kirjoittaja Silver » 27.08.2011, 03:52

Joopa joo...työtön en ole ollut kuin vajaan 2 kk viimeisen 26 vuoden aikana ja kyttäämiseen ei ole aikaa eikä halua, mutta huomioihin kanssaihmisten välinpitämättömyydestä yhteiskunnan siisteyteen riittää aina silmää...ja jos Sinusta kriittisyys on vain kärkkäitä kommentteja ja valitusta, niin katso peiliin!

Ja edelleen ne pienten puudelien kakat makaa keskellä jalankulkuväylää..ei se meidän fifi pasko pimeään puskaan...

Äläkä ala nimittelemään vastoin parempaa tietoasi..vaikka olisitkin ahkera veronmaksaja...

Fernandinho

ftQtqEehNBHGvlcRNGkM

Viesti Kirjoittaja Fernandinho » 10.08.2013, 17:15

Thanks for every one of your work on this web page. Betty enjoys mikang time for internet research and it is simple to grasp why. Most people know all relating to the dynamic medium you make practical suggestions on the web site and as well as encourage contribution from some others on that concept while my child is without a doubt becoming educated a lot of things. Have fun with the rest of the year. Your doing a pretty cool job.

Nurija

hGWkdfwjOZBxAcXmdjka

Viesti Kirjoittaja Nurija » 10.08.2013, 21:09

Berliinin parhaita puoila on se, ette4 te4me4 on te4ynne4 erilaisia kaupunkeja. Matkustamalla muutaman pyse4kinve4lin voi pe4e4ste4 aivan erilaiseen maailmaan. :)Ja kauf dich glfcklich on hieno kahvila, jos muistan oikein paikan. Sielle4 on kaikki huonekalut jostain kirppikselte4 ja ne ovat kaikki myynnisse4. Eli oikeanlaisia tuotteita tarpeeseen ostettaessa voi tulla onnellinen olo...

Selda

qRtQXIUMKUvqFXGMhQ

Viesti Kirjoittaja Selda » 11.08.2013, 16:32

Juuri ne4in, Petteri. Spot on.Kaikkein eniten koko "vyyhdisse4" on stpntaaeut se, miten aina eri uutisten alla se ensimme4inen tai viimeiste4e4n toinen kommentoija messuaa ihan levottomia puolustuspuheita (ei ihan niin sinnikke4e4sti kuin persut, mutta le4hestulkoon). Miten joku edes kehtaa puolustaa ihan le4pire4ikee4te4 tietokoneen ve4e4rinke4yttf6e4, varsinkaan jos ei ole edes omaa intressie4 ojassa. Vapaaehtoisesti. Kuinka he jaksavatkaan? Lievente4vien asiahaarojen poissaollessa muiden huomiota yritete4e4n kiinnitte4e4 vaikka sitten siihen, ette4 toimittajat saati sitten muutkaan ymme4rre4 ne4ite4 asioita ja terminologiakin on ihan ve4e4rin janiinpe4inpois... jumprahuitti kun on se4e4litte4ve4e4 puuhastelua, joka hiton kerta sama show.Kai te4me4 kaikki liittyy johonkin epic fail -kulttuuriin, jota kaltaiseni vanhuksen on vain kovin vaikea sulattaa.

Ammy

xqMzBPxrfxuTGtDau

Viesti Kirjoittaja Ammy » 12.08.2013, 16:29

A prcovoative insight! Just what we need!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kulosaari”