Yö meteli

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
meteliin kyllästynyt

Yö meteli

Viesti Kirjoittaja meteliin kyllästynyt » 29.09.2011, 11:15

Mielenkiintoista, että Kalasataman ja itäväylän liikennemetelistä keskustelitiin vilkkaasti. Nyt ei kukaan ole kommentoinut rakennus- tai purkutyömaan meteliä, joka on ollut tälläkin viikolla joka öistä. Kolmen neljän aikaan alkaa käsittämätön meteli. (muistuttaa hieman ukkosen jyrinää, kun kuuntelee tarkemmin, niin se on työmaa meteliä) Katuporakin on parina aamuna \"jyrissyt\" heti kuuden jälkeen. Ei ole tarvinnut herätyskelloa. Eiköhän \"taaskaan\" toimeksiantaja(t) tiedä, mitä \"alihankkijat\" tekevät ja mihin aikaan. Roska-autoistakin valitetaan, jos ne piippavat ennen seitsemää.

Eihän se meteli

Vs:Yö meteli

Viesti Kirjoittaja Eihän se meteli » 07.10.2011, 13:24

Eihän kukaan meteliä halua eikä kaipaa, mutta tässä tapauksessa sen voi vielä jotenkin ymmärtää.

Homma ei pelkästään tunnu etenevän, vaan Kalasataman rakennustyön edistymisen voi omin silmin todeta melkein jokaisena päivänä. Uutta kerrosta näyttäisi rakennuksiin syntyvän melkein päivävauhdilla.

Verrattuna metroaseman remontin fiaskoon, nämä järistyksen äänet toimivat autenttisina muistutuksina siitä, että hommia painetaan tosissaan melkeinpä kellon ympäri.

Kyllä silloin tuloksiakin syntyy ja urakan valmistuminen on jälleen päivän lähempänä. Nämä seikat on hyvä pitää mielessä. Ei tarkoitus ole tehdä tahallaan kiusaa tai pitkittää sitä. Kaupunki ei milloinkaan lakkaa muuttamasta muotoaan. Tämä seikka on jokaisen kaupungissa asuvan vain hyväksyttävä.

Kyllähän tuollaiset räjäytystyöt ovat varmasti (ainakin paperilla) erinomaisen säänneltyjä ja valvottuja tapahtumia, mutta kieltämättä ajoittain on itsestänikin tuntunut siltä, että joko meluhaittoja on tietoisesti vähätelty tai sitten aliurakoitsijat toimivat ikään kuin omin lupinensa ja kaikki rakennusprojektiin sitoutuneet osapuolet tavallaan rukoilevat, että mahdollisimman harva asukas jaksaisi virallisesti valittaa asiasta.

20 vuottahan tässä menee, Itäväylä menee uuteen uskoon ja niin pois päin. Taitaa olla niin, että se on joko muutettava siksi aikaa muualle tai laitettava earit korviin kun oikein ahdistaa.

Ja ainahan sen virallisen valituksenkin voi tehdä jos uskoo siitä olevan hyötyä. Melunmittauslaitteita saa käsittääkseni lainaksi myös ilmaiseksi.

Jaksamista sinulle!

meteliin kyllästynyt

Vs:Yö meteli

Viesti Kirjoittaja meteliin kyllästynyt » 10.10.2011, 13:47

Olen asunut kulosaaressa itäväylän varrella silloin kun metroasemaa ihan oikeasti rakennettiin ja Malmilla radanvarressa ja ?lentomelu? alueella ja Hakaniemessä torin pielessä, niin tiedän ihan tarkkaan kaupunki ?melun?. Ei se tasainen taustameteli haittaa, mutta tuosta Kalasatamasta kun tulee ?terävää? ennalta arvaamatonta meteliä epämääräiseen aikaan, se on se joka ärsyttää ihan suunnattomasti. Mutta hei, rajansa kaikella, kyllä tämä kaupunki ?valmistuu? päivä aikaankin.

Vastaa Viestiin