Kulosaaren päiväkodin pihalla tehty ilkivaltaa

Alueen säännöt
Kulosaaren sivut: kulosaarelaiset.fi
Ilkivaltaan pitää puuttua

Kulosaaren päiväkodin pihalla tehty ilkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Ilkivaltaan pitää puuttua » 15.11.2011, 15:08

Päiväkodilta oli tullut vanhemmille viesti, että pihalla on tehty viikonloppuisin toistuvasti ilkivaltaa - on murrettu auki lelujen säilytyslaatikoita ja hajotettu, poltettu tai heitelty katoille leluja. Isot lelut päiväkodin pihalta alkavat olla loppu. Eikö olisi aika miettiä toimenpiteitä tämän ehkäisemiseksi ja ilkivallan tekijöiden kiinnisaamiseksi? Samanlaista tapahtui myös vanhan päiväkodin pihalla aikanaan ja silloinkin siihen puututtiin.

Vanhemmat varmaankin ovat yhteydessä päiväkodin henkilökuntaan tämän tiimoilta, mutta aiheesta voisi keskustella täälläkin. Olisiko hyvä idea asentaa liiketunnistimella syttyvät valot ja valvontakamerat? Järjestetäänkö vartiointiliike kiertämään pe-la iltaisin pihalla? Voisivatko lähitalojen asukkaat ilmoittaa poliisille huomatessaan asiatonta oleskelua ja ilkivaltaa piha-alueella? Isompien lasten vanhempien pitäisi myös keskustella asiasta lastensa kanssa ja muistuttaa ilkivallan seurauksista ja siitä aiheutuneesta harmista päiväkotilapsille ja päiväkodin henkilökunnalle.

Silver

Vs:Kulosaaren päiväkodin pihalla tehty ilkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Silver » 17.11.2011, 12:40

Näin...mutta kun \"eihän se meidän kultamuru sellaista tee, se vaan kavereiden kanssa on ja ei voi mitään kun ne muut...\"...ja lisäksi eihän nämä nykyiset tulevaisuuden toivot ymmärrä mitään yhteisöllisyydestä tai toisten omaisuuden kunnioittamisesta, kun kotoa saa aina uutta ja lisäksi rahaa vain olla ja tiivistää tyhmyyttä porukassa...risusavottaan kaikki ja lounaaksi noppakeittoa sekä kivikovaa voita...nukuttaa illalla eikä tee mieli hajottaa kaikkea mitä näkee...heh heh...

J.R.

Vs:Kulosaaren päiväkodin pihalla tehty ilkivaltaa

Viesti Kirjoittaja J.R. » 17.11.2011, 20:10

Olisikohan syynä häiriökäyttäytymiseen se, että telkkari ja videopelit ovat nykyisin ne ensisijaiset lasten kasvattajat. Näin jotkut lasten psykologit väittävät.

Taloussanomat 28-3-2011: Työssäkäyvät äidit viettävät lastensa kanssa tunnin päivässä, väittää OECD:n tutkimus. Viikonloput venyttävät keskiarvoa, joten arkipäivisin moni seurustelee lastensa kanssa vain muutaman minuutin.

Työssäkäyvät äidit voivat olla kiireisiä, mutta tutkimuksen mukaan he löytävät jälkikasvulleen silti enemmän aikaa kuin koti-isät.

Kotiäidit touhuavat lastensa kanssa kaksi tuntia ja 35 minuuttia, kun koti-isiltä lapsille irtoaa vain 63 minuuttia päivässä.
http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/201 ... 114356/139

Vastaa Viestiin