Kirjastoni

Alueen säännöt
Jätkäsaaren sivut: kaupunginosat.net/jatkasaari
art0

Kirjastoni

Viesti Kirjoittaja art0 » 14.06.2014, 17:36

kirjastoni tukholmassa siclassa.

Kirjahyllyjen paikalla
kuva uppaa.net/b12d8/image.jpg.

Kahvila jatkuu takaseinään asti, sen tilalla on nyt kahvila
kuva HTTP://uppaa.net/e75a0/image.jpg.

Ulkona kadulla ja puistossa kahvila jatkuu...
Kuva uppaa.net/15315/image.jpg.

Kirjahyllyjen paikalla
kuva uppaa.net/426be/image.jpg

Viisi vuotta sitten tässä oli täysimittainen kirjasto nyt siellä ei ole mitään.
Kuva uppaa.net/fc7b9/image.jpg
Kuva uppaa.net/fcb39/image.jpg

Aluksi oli siis saha jossa oli työntekijöitä jotka kaatoivat metsää ja tekivät rungoista motteja joihin ne niittasivat kupongin. Kupongista sai kuitin ja kuitilla ruokaa kaupasta.
Kun saha loppui tynnyri siirsi työntekijä ohjelmoinnin toiselle rakennustyömaalle ja sinne tuli kauppaan sama systeemi kuponki kuitti ja ruokaa vaikkei se sopinutkaan siihen se oli käytössä koska ohjelmointi teki suoraan niin. Kerrostalot valmistuivat ja ohjelmointi siirrettiin hesaan. Sitä seurasi se uusi tapa hoitaa kaupassa asioita joka jäi jäljelle ohjelmoinnin lakattua tampereella eli antaa pankin markka kassalla ruokaa vastaan vaikkakaan se ei ollut enää pankin raha vaan ohjelmoidun työporukan merkillä varustettu kolikko jossa oli leijonan kuva. Hesassa ohjelmointi suoritti töitään täysin turhaan se odotti jossain kellarissa että työpäivä kului ja siihen kirjoitettiin tuntilaput joilla sai rahaa pankkiin joissa oli leijonan kuva. Muutkin hommat oli lopetettu ja niihin sovellettu väkisin sitä kolikkoa ja seteliä joissa oli leijonan kuva joka siis oli ladan,crownin ja peugeotin yhteistyön logo. Näin syntyi kulta mokka.
Kulta mokkaa myivät kahvitunnilla tytöt tehtaissa ruokaloissa ja siinä mukana tuli tehtaalle jengiä. kahvia myivät snackyt joilla oli työmaakoppi grillinä ja kahvia joivat teollisuus vartijat jotka tapettiin ja tilalle tuli äijiä firabelista josta myös kahvin jakelija oli kotoisin. Myös tehtaan työntekijät jotka joivat kahvia tapettiin ja tilalle tuli firabelista väliaikaistyöntekijöitä. Nytkin suomessa ja ruotsissa on ladan,crownin ja peugeotin yhteistyö logo rahassa ja täällä tukholmassa ja helsingissä on tosiaan jäljellä töistä enää kahvinjakelu. mutta ainakaan se ei ole pysynyt siinä koko ajan vaan välillä oli huonommin kun kaupunki oli tuhottu. nyt kun se on ehjä ei muita töitä aloiteta kuin kahvin jakelu. Mistä sitten uhreja? Niitä tekee systemaatio tynnyrillä. Missä ovat systemaatiosta työnteko ohjelmoinnit oikeaan kohtaan? Siihen vastaus on että systemaatio tynnyrit ovat väärässä kohtaa. Missä niiden oikea kohta on, on että himalajalla ja siellä ei ole kuin kiinan raja ja siksi juuri ohjelmointi ei saa sisältää mitään.
Täällä kirjastossa olevat eivät siis ole kiinan armeijasta eivätkä ole niinkuin puhuivat saaneet kiinan mukana koko maailmaa taakseen eivätkä ole sodassa mua vastaan niinkuin itse sanoivat eivätkä mukana autoliitossa eivät vanhassa eivätkä uudessa. Kirjasto on suljettu ja täällä ei saa olla ketään. Kahvila ei myöskään ole täällä olevien. Kahvila sisältyy ainakin ensin asemakaavaan jota täällä olevilla ei ole tai kadulle jota täällä olevilla ei ole tai ravintolaan jota täällä olevilla ei ole. Kahvit ovat termoskannuissa eikä niitä ole keitetty täällä ja ne on tuotu mukana ulkoa. Missä ne sitten on keitetty? Kellään ei ole asuntoa eikä kukaan liiku ulkona milloinkaan joten niitä ei ole keitetty. Kun koko näkymän vaihtaa ohjelmointi kuvaan joka on kotoisin sahan työn tekijöiden tiloista se täsmää heti. Työntekijät ovat osa ohjelmointia joka osa on siirretty aluksi tampereelle kerrostalotyömaille ja sitten helsinkiin jonne se lopulta kuoli työttömänä ja uudelleen ilmestyi tänne tukholmaan mun rakennettua tämän yksin ensin valmiiksi. Mutta se ei sopinut kirjaston asiakkaaksi eikä työntekijäksi jolloin se perusti taas olemassaolonsa kahvitteluun joka on termospullokahvittelua työmaalla. Jota täällä kirjastossa ei ole. Suljin kirjaston mutta tänne tulee se ohjelmointi seinien läpi ja täällä näyttää olevan väkeä samoin kuin koko tukholmassa vaikkei sitä ole.
Samoin kun fryshusetin ovet olivat auki Viking linen terminaalin vieressä se merkattiin asunnoksi spurguille helsingissä sossussa ja spurgut saivat "samalta kohtia" hesasta asunnon. Siihen remmiin kuuluivat tomi wiberg ja sen veljet ja nämä täällä olevat likanahat jotka tulevat tänne joka päivä vain koska ovi on auki. samoin ostarille kassoille majoittuneet muijat likanahat jotka menevät aina sinne missä on ovi auki ja merkkavat niitä osoitteita omikseen sossussa. Kun se muija ja muut käsittävät vielä siinä olevan pankin ne on seonneet täysin ja jääneet siihen odottamaan tukea. Iilimatoja on vaikea saada lähtemään mihinkään ja kaikki ruotsissa puolustavat niitä koska täällä on vain niitä. Suljin koko ruotsissa olevat liikkeet ja talot ettei niihin jaeta enää mitään.
Varmaa on jo ettei niillä ole muutakaan rahaa ja että kama jäisi yksin mutta kuka ne todistaa oikeasti ihmisiksi, ei enää kukaan ja kun ajattelee niitä ohjelmointeja ne kaikki spurgut ovat niitä tyyppejä siitä sahan työporukasta joka siirrettiin hesaan ja kuoli sinne ja tuli tänne sen jälkeen kun tämä valmistui, siis suoraan jostain satelliitista ei maapallolla ollut silloin ketään. Samoin kanadan kaikki asukkaat ja siperian. No tämä on nyt kiinni ei täällä ole ketään.

Palaa sivulle “Jätkäsaari”