Roskat Pois! -haaste

Alueen säännöt
Jätkäsaaren sivut: kaupunginosat.net/jatkasaari
alkuasukas

Roskat Pois! -haaste

Viesti Kirjoittaja alkuasukas » 12.05.2013, 22:31

Haaste ajatuksena hyvä, mutta roskiksia tarvitaan lisää. Jätkäsaaressa ei ole riittävästi roskalaatikoita.Harvat roskikset ovat aina täynnä eikä niitä nähtävästi kukaan käy tyhjentämässä. Monet satamamatkustajat eivät välitä siisteydestä, vaan roskaavat ja sotkevat ympäristöä kaiken aikaa. Rakennusjätteet pyörivät kuukaudesta toiseen kaduilla ja kujilla.

samiv

Vs: Roskat Pois! -haaste

Viesti Kirjoittaja samiv » 13.05.2013, 18:43

Tuo roskisten määrä lienee totta... Enpä muuten tiedä, onko kaupunki miettinyt lisääntyvän asukas- ja risteilymatkustajamäärän vaikutuksia edes tältä kannalta. Täytyypä ottaa puheeksi.

Toisesta asiasta olen hiukka eri mieltä: kyllä roskiksia tyhjennetään. Minulla on tapana aamulla syödä omena kävelymatkalla metrolle ja kara tulee tuikattua miltei aina samaan roskikseen. Se ainakin tyhjennetään säännöllisesti Jaalanrannassa.

Haaste on silti edelleen voimassa, viedään sitten vaikka pihalle asti jätekatokseen :-)

MarcoPolo

Vs: Roskat Pois! -haaste

Viesti Kirjoittaja MarcoPolo » 13.05.2013, 21:04

Kannattaisi tulla katsomaan Bunkkerin taakse. Samat roskalaatikot tyhjentämättä useita kuukausia.Parkkialueet roskaa ja jätettä pullollaan. Tässä ei paljoa auta nostaa maasta kaksi roskaa päivässä.Verkkokaupan ympäristö on myös tosi roskainen. Olisiko tässä tapauksessa siivouksesta vastuullinen taho kaupunki vai verkkokauppa? Ollaan uudisasukkaita täällä, eikä infrastruktuuri ole valmis. Siisti ympäristö kuitenkin olisi hienoa ja auttaisi kestämään jatkuvan rakentamisen aiheuttamat haitat.

Vastaa Viestiin