Uudenlaista terveyspalvelua

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
krunalainen

Uudenlaista terveyspalvelua

Viesti Kirjoittaja krunalainen » 04.05.2006, 00:40

Kruununhakalaiset ovat jo saaneet nauttia uudenlaisista terveyspalveluista. Kävin itse tänään Vironkadulla tarkistamassa, mitä terveysviraston mainostama
lähipalvelu tarkoittaa.

Vahtimestari ei tiennyt missä lähipalvelupiste on, mutta arveli sen löytyvän toisesta kerroksesta. Sieltä pienen etsimisen jälkeen löytyi pöytä ja tuoli sekä esitteitä ja verenpainemittari pöydällä. Seinään oli naulattu pituusmitta ja
lattialla lojui vaaka paksulla vaijerilla seinään pultattuna. Ristin sielua ei tuon itsehoitopisteen lähistöllä näkynyt.

Käytävillä kierteli ynseitä byrokraatteja tutkimassa terveydenhoitajilta ja lääkäreiltä vapautuneita tiloja, jotka kuulemma tulevat terveysviraston materiaalitoiminnan käyttöön. Onhan toki tärkeää, että terveysviraston tarvisemat tuolit, pöydät, kynät, vessapaperit ynnä muu materiaali hankitaan Kruununhaasta käsin.

Terveysviraston mainostama valinnavapauskin on tullut testatuksi. Eräs 86-vuotias kruununhakalainen kertoi ennen vappua menneensä Kallion terveysasemalle, kun Vironniemi oli suljettu. Kallion terveysasemalla kuitenkin sinne kainalosauvojen avulla saapunut vanhus käännytettiin pois: "Mitäs te tänne tulette, ei täällä ole tilaa!"

Palaa sivulle “Kruununhaka”