Asuntolaivat

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Risto Attila

Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Risto Attila » 09.07.2008, 22:23

Krunikan asukasyhdistys vastustaa kaikkea. Esim: Asuntolaivat Kaisaniemen rantaan on todella hieno idea ja stadia pitää kehittää juuri tällaisilla HIENOILLA jutuilla. Tänä päivänä ranta on ankea ja krunikalaisten koiranomistajien kusetuspaikka. Muutenkin krunika on varmaan stadin ankein nukkumalähiö.
PS: Keskustatunnelia rakennetaan kuitenkin parasta aikaa! Seuraava vastustus on varmaan Hakaniemen parkkihalli vai mitä kaikkea vastustava VHK !!!

Hyvä Risto

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Hyvä Risto » 14.07.2008, 10:29

Kaupungiosayhdistyksien päätoimenkuva on ollut jo useiden vuosikymmenien ajan vastustaa kaikkea muutosta.
Olen itse tutkiskellut eri kaupunginosayhdistyksien kannanottoja ja pääsääntöisesti kaikkea on vastustettu.

Tämä johtuu varmaankin nurkkapatrioottisesta perinteestä ja siitä, että hallitus koostuu pääosin eläkeläisistä (työssäkäyvillä ihmisillä on muuta tekemistä), jotka vaistomaisesti vieroksuvat uudistuksia/muutoksia.

HS kirjoitti asiasta osuvasti NYT-liitteessä muutama viikko sitten otsikolla \"Ei minun pihalleni RY\".

Muistathan, että kielteisillä kannanotoillaan asukasyhdistykset myös mielellään edustavat sinua

Eikö loma mennyt putkeen?

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Eikö loma mennyt putkeen? » 16.07.2008, 18:32

Risto Attila ja Hyvä Risto, ampiainenko teitä on pistänyt vai mistä johtuu kannanottonne lievä kitkeryys?

Ampiainen

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Ampiainen » 16.07.2008, 23:34

Ei tässä ampiaiset vaivaa, vaan kaikenkarvaiset eläköityneet ryhmittymät, joiden äänekästä vastarintaa \"päättävät tahot\" joskus erehtyvät luulemaan enemmistön mielipiteeksi. Nuorten ja avarakatseisten ihmisten pitäisi vallata nämä kahviringit, mutta kun ovat töissä niin eivät kiireiltään ehdi. Ehdotan tutustumaan eri asukasyhdistyksien kannanottoihin niin huomaat niissä jotain yhteistä; kaikkea vastustetaan paitsi kukkaistutuksia...

No toisaalta vanhuksien kielteisyys uuteen on ymmärretävää, niin kuin isäpappa tuppaa sanoa:
\"Jos nuorena et ole idealisti, sinulla ei ole sydäntä ja jos vanhana et ole konservatiivi, olet typerä\"...

faktaa ampiaiselle

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja faktaa ampiaiselle » 23.07.2008, 21:20

eläkeläisten lisäksi mukana toiminnassa on työssäkäyviä, opiskelijoita ja todella upeeta myös ulkomaalaisperäisiä suomalaisia

Joo...

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Joo... » 24.07.2008, 15:44

...saattahan sitä joku profiilista poikkeava passiivinen jäsenmaksuja maksava henkilö löytyä tai sitten vastahakoisimmat vain löytävät tiensä sinne vastustamaan, aivan sama..

Onneksi se Pitkänsillan ravintolalaiva edes avataan sillä välin kun hassataan yhteiskunnan varoja oikeudessa riidellen tyyliin; sopiiko puulaiva tähän suorastaan esihistorialliseen maisemaan vai ei.

Jos muinaisten kitisevien kylähullujen tahtoa olisi aikoinaan kuunneltu, niin koko siltasaari olisi jätetty rakentamatta -pilaa Kruunuhakalaisten maisemat!

Kaupunki ei ole koskaan valmis, eikä saa ollakaan...

yks krunalainen

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja yks krunalainen » 08.08.2008, 14:34

Turha ruikuttaa työkiireistä, on niitä ihan riittämiinasukayhdistyksissä vapaaehtoistyötä tekevilläkin.
Jos on näillä ampiaisilla olisi tarmoa ja kykyä, aikaa riittää muuhunkin kuin kapakkalaivoissa istumiseen ja asukasyhdistysten asiattomaan mollaamiseen.

Kykyä riittää

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Kykyä riittää » 08.08.2008, 21:07

Tämä tyyppi ei kapakkalaivoilla aikaansa kuluta, joten se siitä.
Ehkä perusongelma on se, että tämän kaltaisia yhdistyksiä kuka tahansa voi perustaa, näillä ei ole mitään sen virallisempaa statusta. Minua ei kiinnosta liittyä tällaisiin maailmanmenoa kauhisteleviin kahvirinkeihin, jotka suuruudenhulluudessaan luulevat puhuvansa muidenkin puolesta. Eniten harmittaa, kun poliitikot ja muut tahot välillä luulevat näillä suorastaan raivopäisesti kulmiaan museoivilla joo-joo-seuroilla olevan joninlainen enemmistön tuki. Keskittykää mieluummin tapahtumien järjestämiseen yksinäisille vanhuksille ja kukkaistutuksien kohentamiseen. Pilaatte yhdistyksieenne maineen olemalla kaikkea vastaan...

Kiinnostava kaupunkikolumni

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Kiinnostava kaupunkikolumni » 11.08.2008, 00:18

Toim. Nils Torvalds oli jokin aika sitten kiinnostavassa kolumnissaan Monopoli, metropoli vai pelkkä stadi..? sitä mieltä, että pohdinnan keskiössä pitää olla huoli kansalaisten vaikutusmahdollisuuksista. Hän kannattaa kaupunginosavaltuustoja. Mallina on luultavasti Tukholma. Joka tapauksessa hänen mallinsa on päinvastainen edellä kirjoittavalle, joka haluaisi kehityksen ilmiselvästi kulkevan pois kansalaisesta.

Masa

Vs:Asuntolaivat

Viesti Kirjoittaja Masa » 11.08.2008, 12:46

Ei pidä sotkea kahta aivan eri asiaa: kaupunginosavaltuustoja ja asukasyhdistyksiä. Jälkimmäisillä ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa. Pieni meluisa sakki vastustaa aivan kaikkea. Se ei missään tapauksessa edusta kaupunginosansa enemmistön ajattelua. Harmillista on, että mediakin usein tulkitsee noiden änkyröiden edustavan enemmistöä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”