Liisanpuisto valmistuu

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Krunan kundi

Liisanpuisto valmistuu

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 16.10.2008, 17:42

Kunnostettu Liisanpuisto alkaa näyttää jo melko valmiilta. Ensi viikolla on kuulemma luvassa vanhat tyyliset pylväsvalaisimet paikalleen. Sitten puiston käyttö iltaisinkin onnistuu. Ensi kommentit asukkailta on olleet lähinnä myönteisiä. Vähän kummastuttaa leikkivälineiden alustaksi valitun keinonurmen väri, keltainen. Istutuksia tulee vielä lisää ja olevatkin paranevat kasvaessaan. Kokonaisuus on varsin hyvä.

Krunan kundi

Vs:Liisanpuisto valmistuu

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 31.10.2008, 21:53

Nyt se sitten on valmis. Viimeisetkin uudet puut ja pensaat on istutettu paikalleen, mutta ennen kaikkea puisto on saanut 1900-luvun alun malliset komeat pylväsvalaisimet. Vuoden pimeimpäänkin aikaan puistossa voi nyt oleskella ja lasten keinualueet on valaistu. Keväällä saadaan vielä kausi-istutukset eli kukat paikalleen.
[b]Krunan kundi kirjoitti:[/b]
[quote]Kunnostettu Liisanpuisto alkaa näyttää jo melko valmiilta. Ensi viikolla on kuulemma luvassa vanhat tyyliset pylväsvalaisimet paikalleen. Sitten puiston käyttö iltaisinkin onnistuu. Ensi kommentit asukkailta on olleet lähinnä myönteisiä. Vähän kummastuttaa leikkivälineiden alustaksi valitun keinonurmen väri, keltainen. Istutuksia tulee vielä lisää ja olevatkin paranevat kasvaessaan. Kokonaisuus on varsin hyvä.[/quote]

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”