Yrjö Koskisenkatu uusiks

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Krunalainen

Yrjö Koskisenkatu uusiks

Viesti Kirjoittaja Krunalainen » 02.02.2009, 23:17

Helsingin kaupungin rakennusvirasto esittelee keskiviikkona 4.2. Yrjö Koskisen kadun uusimista alueen asukkaille Kruununhaan yläkoululla, os. Snellmaninkatu 18 klo 17.30-.
Nyt sopiva aika vaatia mm. metallin keräyspisteen palauttamista katuosuudelle. Muutoin katu uusitaan kävelykaduksi.

Krunan kundi

Vs:Yrjö Koskisenkatu uusiks

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 04.02.2009, 23:43

Yrjö Koskisenkadun katusuunnitelman luonnoksesta voi esittää kommentteja rakennusvirastoon 9.2. mennessä lähettämällä viestin osoitteeseen: petra.rantalainen@hel.fi

Suunnitlman kuvat löytää rakennusviraston sivulita osoitteesta: www.hkr.fi/suunnitelmat

Ei erottanut, mitä missäkin

Vs:Yrjö Koskisenkatu uusiks

Viesti Kirjoittaja Ei erottanut, mitä missäkin » 05.02.2009, 22:37

Toivottavasti metallikeräyspiste, jos se kadulle laitetaan, tulee kadun keskivaiheiille niin, että metallia voi tuoda eri ratikoilla ERI SUUNNISTA:

Miten Helsingillä on varaa näin huonona aikana täman kaltaisiin hankkeisiin, eikö olisi syytä säästää pakolliseen, johon raha ei riitä edes nousukautena.

Rakennusvirastolla näkyy olevan suuria projekteja muun muassa Oulunkylän siirtolapuutarhan liepeillä. Vantaan ranta on minusta hyvä sellaisenaan.

Krunan kundi

Vs:Yrjö Koskisenkatu uusiks

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 06.02.2009, 13:02

Metallinkeräyspiste on viimeisen tiedon mukaan tulossa Liisanpuistoon, muiden säiliöiden joukkoon.

Ihmettelijä

Vs:Yrjö Koskisenkatu uusiks

Viesti Kirjoittaja Ihmettelijä » 06.02.2009, 13:59

Hei,

olisin mielelläni osallistunut rakennusviraston infoon Yrjö Koskisen kadun kunnostamisesta. Mutta miksi näistä tilaisuuksista informoidaan niin huonosti? Voisiko joku kertoa lyhyesti, mitä 4.2. pidetyssä tilaisuudessa kerrottiin?

\"Ihmettelijä\"

Paikalla käynyt

Vs:Yrjö Koskisenkatu uusiks

Viesti Kirjoittaja Paikalla käynyt » 08.02.2009, 17:05

Yrjö Koskisenkadusta on nyt tehty uusi katusuunnitelmaluonnos, jonka mukaan katu peruskorjataan kävelykaduksi, jolla läpiajo on kielletty, mutta tonteille ajo sallittu. Yliopistorakennusten eteen tulee levennetyt aukiot, joille tulee penkkiryhmät.Olevaa puustoa ja pensastoa säilytetään ja täydennetään mm. kukkivilla sireeneillä ja orapihlajilla. Itäpäässä kasvaa äärimmäisen harvinainen katsura-puu (Japanista), joka säilytetään.Aukioille tulee noppakivetys ja reunoille nupukivetys.Pohjoiselle rinteelle tulee kukkivia maapeitekasveja ja perennoja. Katuvalaistus hoidetaan perinteellisillä pylväsvalaisimilla. Kadun molempiin päihin tulee upotetut roskasäiliöt. Lajittelupistettä ei ilmeisesti tule takaisin tilanahtauden vuoksi, mutta uusi pienmetallin keräyssäiliö on tulos Liisanpuistoon. Kokonaisuus näytti erittäin hyvältä.Mielipiteitä voi esittää 9.2. asti: petra.rantalainen@hel.fi

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”